Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Huidversteviging bij afvallen

Wie een maatje meer heeft en wel eens een poging doet om een maatje minder te krijgen kent het probleem dat, wanneer je afvalt, je huid losser gaat zitten. Het liefste zou je willen dat je huid elastisch mee veert, maar dat is vrijwel nooit het geval. Je huid moet dus een handje geholpen worden, bijvoorbeeld met huidversteviging van Feel Well. Op feelwell.nl staat uitgelegd wat dit is, maar wij lichten alvast een tipje van de sluier op.

De huidversteviging van Feel Well

Feel Well is er om te ondersteunen bij het behalen van een voor u ideaal gewicht. Wat dit gewicht is, dat bepaalt u zelf. Hoe u dit gewicht wilt bereiken bepaalt u samen met Feel Well, waarbij doelgericht wordt gekeken naar de mogelijkheden voor wat u wilt bereiken. De behandelingen van Feel Well richten zich daarbij op zowel een slanker lichaam als huidversteviging. U kunt hierbij denken aan:

  • Forever Living
  • QB Lipo III
  • Spierstimulatie
  • Lymfedrainage

Stuk voor stuk methodes die actief werkzaam zijn voor een resultaat dat direct zichtbaar is. Om te beginnen met Forever Living, een productenlijn die zich richt op gezondheid en schoonheid, waarbij afslanken en huidversteviging worden bevordert door middel van Aloë Vera producten. Reeds sinds 1978 is wordt hier hardt gewerkt aan producten die uw vitaliteit en energie stimuleren en u helpen om met dit afslankprogramma slank en fit te worden en te blijven. Feel Well biedt echter meer dan alleen producten. Zo is QB Lipo III zowel voor mannen als vrouwen een fantastisch middel om huidversteviging te bevorderen. Vooral voor mensen met overtollig vet en die last hebben van cellulitis is dit alternatief voor de reguliere liposuctie ideaal. Wat hier zo prettig aan is, is dat de probleemzones doelgericht kunnen worden aangepakt. Heeft u bijvoorbeeld problemen met het wegkrijgen van uw love handles, dan is deze methode voor u zeer geslaagd. Wilt u juist huidversteviging op lokale plaatsen, bijvoorbeeld rondom uw bovenbenen, uw dijen, het onderbuikgebied onder de navel of op andere plaatsen, dan bent u met deze behandeling zeker op de goede weg. Het voordeel is dat er geen ingreep voor nodig is, geen bijwerkingen aan zijn verbonden en een behandeling duurt slechts kort, waarbij uw huid zichtbaar en voelbaar verstevigt. Veel mensen kiezen er tevens voor om tegelijkertijd ook de spieren te verstevigen. Dit kan heel goed door een behandeling met elektro stimulatie. In slechts 17 minuten voor dames en 23 minuten voor heren wordt voldoende elektronische impulsen gegeven om een intensieve work-out te simuleren van drie uur. De spieren worden hier niet alleen mee versterkt, maar het vet wordt direct aangepakt en afgebroken en de huidversteviging zet hiermee direct door. U zult merken dat na een sessie direct de resultaten al merkbaar zijn en deze zetten door in de tijd na de behandeling, waarbij de spieren steviger worden, het vet verbrand en de centimeters aan uw lichaam minder worden. De huidversteviging gaat striae en cellulite tegen en uw lichaam wordt gestimuleerd om te ontgiftigen.

Tot slot de lymfedrainage

Blokkades zijn bij veel mensen een probleem. Deze kunnen echter zeer goed lokaal behandeld worden en hiermee worden vetophopingen en problemen die te maken hebben met het vasthouden van vocht grondig aangepakt. De behandeling zorgt er tevens voor dat spierkracht wordt versterkt, dat de huidversteviging bijvoorbeeld na zwangerschap wordt gestimuleerd en ook problemen als artrose, rugklachten en ontstekingen in gewrichten kunnen hiermee worden aangepakt. Neemt u daarom eens contact op met Feel Well en vraag een intakegesprek aan. Hierin kunt u uw wensen aangeven en kijkt u samen met een expert naar de mogelijkheden voor een gezonder en strakker leven op een verantwoorde manier.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn