Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

HP Proliant bij beat-it.nl

Welkom bij beat-it.nl waar u op de beste plek bent als u op zoek bent naar de HP Proliant die betrouwbaarheid, kracht, degelijkheid en flexibiliteit op een unieke manier verenigd heeft. Daar plukt u de vruchten van. Niet alleen geniet u met de HP Proliant van diverse functionaliteiten en kwaliteiten, ook geniet u van een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding want bij ons kunt u rekenen op de beste prijs en dito kwaliteit. De HP Proliant servers bestaan uit vier productlijnen. Deze lijnen hebben allemaal hun eigen functionaliteiten en daarmee voordelen. We kunnen over de HP Proliant heel duidelijk zijn; ze functioneren uitstekend en zijn zeer betrouwbaar. De robuuste opbouw van materialen maken de PH Proliant tot een echt kwaliteitsproduct. Wat veel mensen boeiend vinden is dat de cijfers in de namen van de servers die dus in vier lijnen verdeeld zijn refereren aan de configuraties. Er bestaan honderd, tweehonderd, driehonderd en vierhonderd series. Wanneer het getal op een nul eindigt, dan kunt u er op rekenen dat er een intelprocessor inzit. Getallen die op een vijf eindigen worden aangedreven door AMD. Niet iedereen is bekend met deze termen, maar het heeft alles met functies te maken. Zoals gezegd is de HP Proliant zeer solide van vorm. Ze maken daarnaast zeer weinig geluid. Hoewel de functionaliteiten zijn toegenomen, is het niet zo dat de batterij minder lang meegaat. Dat is iets wat sommige mensen wel denken omdat het vanzelfsprekend meer energie kost wanneer er meer functionaliteiten zijn, maar hierop is de adapter ook aangepast. Het apparaat is dus zeer compleet. Even een aantal voordelen op een rijtje:

  • de HP Proliant is zeer stevig behuisd
  • de server maakt weinig lawaai en is dus stil
  • het geheugen van de servers is groter
  • de netwerksnelheid is verbeterd
  • betrouwbare en grote opslagmogelijkheden

HP Proliant veiligheid

Veiligheid staat uiteraard zeer hoog in het vaandel bij de HP Proliant en ook op dit gebied heeft de server grote ontwikkelingen doorgemaakt waar we even wat aandacht willen besteden. Bedrijven, maar ook particulieren die met de server werken hebben vaak te maken met gevoelige informatie en zorgen dat deze informatie beschermd en geordend kan worden dient samen te gaan met een grote toegankelijkheid. De diverse functionaliteiten moeten zogezegd een zekere logica bevatten en daar moet te alle tijden naar gestreefd worden. We hebben tot nu toe vrij specifieke informatie gegeven over de HP Proliant. Daarom willen we nu graag wat meer inspelen op de rol van de server. Want waar hebben we het eigenlijk over als we het hebben over de server van een computer? Sommige mensen hebben geen idee waar ze het over hebben als ze het over een server hebben. We kunnen de HP Proliant het beste omschrijven als een computer of programma dat diensten verleent aan gebruikers. Met de server doelt men op de computer als fysieke entiteit waar al het werk zich afspeelt. Dit is eigenlijk de kast. Bij laptops zit de computer in het scherm gebouwd, maar een server is dus alleen een apart onderdeel dat leidt naar een bepaald beeldscherm. Natuurlijk is het in de praktijk over het algemeen zo dat er verschillende combinaties van hardware en server programma’s bestaan zoals de HP Proliant, en deze worden gekozen op basis van wat ze aanbieden en in hoeverre dat past bij de werkzaamheden die verricht dienen te worden. Over het algemeen kunnen we zeggen dat servers worden voorzien van hardware. Deze hardware verschilt vaak van voeding, geheugen, processor, behuizing en harde schijf. Een HP Proliant server is als server zeer geschikt voor bedrijven omdat het een echt werkpaard is waar op gebouwd kan worden en dat is belangrijk voor bedrijven die werkzaamheden dienen te verrichten die duurzaam en vaak ook vertrouwelijk zijn.

Voordelen beat-it.nl

Bij beat-it.nl kunt u rekenen op de beste service. Dat wij goede zaken doen en dat vele tevreden klanten u voorgingen bewijzen de zestigduizend klanten die reeds bij ons aankoop deden voor de HP Proliant of andere producten. Wij hebben maar liefst vijftien jaar ervaring in het vak en dat maakt ons tot de expert bij uitstek. Wij vinden het ongelofelijk belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en dat wij hen steeds opnieuw producten kunnen bieden die up-to-date zijn. Het bijhouden van de ontwikkelingen binnen ons vakgebied is iets waar we niet zonder kunnen en daarom houden wij alle ontwikkelingen dan ook altijd goed in de gaten. Wij onderhouden goede contacten met onze klanten en als u dan ook met vragen of opmerkingen zit, dan kunt u makkelijk en op ieder moment contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij werken met de beste experts die u alles kunnen vertellen over onze producten en de mogelijkheden. U heeft altijd direct contact, want wij laten niet graag op ons wachten en daar maken wij ons dan ook hard voor in onze service. Niet voor niets hebben wij een beoordeling van een 9,4 en dat is niet mis. Daarnaast bieden wij u de laagste prijs garantie. Dat houdt in dat wanneer u een product elders voor een lagere prijs ziet, wij u dat verschil terugbetalen. Zo bent u gegarandeerd van de laagste prijs! Daarnaast kost verzending en levering geen geld. En dat scheelt ook nog eens in de kosten van uw bestelling. Wij zijn uw specialist in software en netwerken en als u dan ook vragen heeft kunt u op ieder moment bij ons aankloppen. Er zijn geen domme vragen en wij hebben de antwoorden!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn