Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Houten pallets kopen bij Vajo uit Westbroek

Wilt u graag houten pallets kopen? Dan doet u er goed aan om even op vajo-pallets-bemiddeling.nl te kijken. U vindt ons namelijk in het midden van het land, in Westbroek nabij Utrecht om precies te zijn. Een handige uitvalsbasis voor bestellingen in de Randstad maar ook voor de rest van Nederland. U kunt bij ons houten pallets kopen en dat kan zowel online als op onze werkplaats. Naast het feit dat u die handige houten producten kunt kopen, kunt u ons ook inschakelen voor tijdelijke projecten en zelfs bij bemiddelingen tussen kopers en verkopers. Wij weten namelijk wat er speelt in deze wereld. We kennen de standaardmaten, weten wat de gemiddelde marktprijs is en tevens waaraan een goede pallet moet voldoen. Tevens hebben we kennis van duurzaamheid. We vinden een dergelijke groene ontwikkeling zeer belangrijk. We hebben immers maar een planeet dus het recyclen van deze producten staat bij ons op plek een. Of u nu houten pallets kopen gaat via het offerte-formulier of door bij ons langs te komen op de koffie, we kunnen vrijwel altijd snel tot levering overgaan. Van elke gewenste standaardmaat hebben we honderden zo niet duizenden producten steevast op voorraad. Stuk voor stuk nagekeken, gerepareerd en gekeurd. Dat betekent dat u te allen tijde kwaliteit in huis haalt. En u bent daarbij overigens nooit een dief van de portemonnee.

U kunt hier online uw houten pallets kopen

U hebt misschien geen idee hoe het houten pallets kopen nu eigenlijk precies werkt. We moeten er daarom nu alvast bij vertellen dat onze website nog in zijn kinderschoenen staat. U vindt uiteraard al onze contactgegevens. En dat zijn er vele:

  • Zo vindt u er het adres van de fysieke vestiging,
  • Ons telefoonnummer en e-mailadres zodat u ons spoedig kunt bereiken,
  • En diverse mogelijkheden om via een sociaal medium met ons in contact te komen of om ons in ieder geval te volgen. Denk aan Linked in, Facebook en Twitter.

Naast dergelijke informatie kunt u de huidige projecten vinden. Zo kunt u niet alleen houten pallets kopen, u kunt ze ook bij ons huren. Handig voor evenementen en festivals die grote delen van hun podia met deze pallets willen opbouwen. Zo heeft dit product vele functies en vindt u ze niet enkel in grote scheepscontainers, in vrachtwagens of in magazijnen terug, het is erg handig bouwmateriaal. Vraag gerust een offerte aan. Dat doet u door dit formulier op te zoeken als u online houten pallets kopen wilt. Vul eerst uw klusomschrijving en uw tijdsplanning in. Zorgt u zelf voor het materiaal of wilt u dat wij het materiaal meenemen? Voeg vervolgens eventueel wat afbeeldingen toe die de klus beter omschrijven en vul uiteindelijk uw bedrijfsgegevens in. Uw aanvraag komt dan bij ons terecht en we gaan er meteen mee aan de slag. Doorgaans kunt u binnen een werkdag al een offerte in de inbox ontvangen. Liever telefonisch een prijsopgave krijgen? Bel ons dan even op tijdens kantooruren.

Waar wacht u nog op? We sturen graag een vrijblijvende offerte toe

Nadat u met de offerte akkoord gaat kan het houten pallets kopen worden afgerond. We zullen vervolgens snel aan de klus beginnen en/of de producten komen bezorgen. Neem trouwens alvast een kijkje tussen de foto’s op onze sociale media en op de site van reeds voltooide of actuele projecten. Bent u tevreden over de samenwerking en het materiaal? Dan hopen we dat u in ons gastenboek een berichtje achter wilt laten. Daar zult u toekomstige klanten ook zeker mee helpen. Voor zowel nieuwe als tweedehandse pallets kunt u nu bij Vajo terecht!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn