Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Houten bad

De zomer staat weer voor de deur en dus is het de hoogste tijd om wat aan uw tuin te doen. Misschien hebt u wel geld gespaard en wilt u eens flink uitpakken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een houten bad in uw tuin? Een houten bad is een ton die u in diverse maten bij ons kunt bestellen. Wie wij zijn? Wij zijn een online verkoper van topkwaliteit hottubs, zwembaden en nog veel meer. Kijk dan ook snel op hottubselect.nl als u hier meer over wilt weten. Wij zullen u zeker niet teleurstellen en u zult uw ogen uitkijken. Profiteer van onze lage prijzen en koop vandaag nog een houten bad. Wij komen deze houten baden altijd zo snel mogelijk bij u bezorgen en we kunnen dit in de meeste gevallen al binnen 24 uur doen. In een houten bad kunt u heerlijk bijkomen van een dag hard werken, een avondje sporten of gewoon lekker genieten en relaxen als u eens vrij bent van werk. Er is bijna niets prettiger denkbaar, zeker niet als u er ook nog de optie van een bubbelbad bij aanschaft, dan kunt u uw spieren heerlijk laten masseren door het warme water. Een houten bad is dan ook leuk voor het hele gezin en u kunt er zelfs feestjes ingeven. Bijvoorbeeld gezellig met een aantal vrienden en een paar biertjes genieten van een mooie voetbalwedstrijd, als u een houten bad hebt kan het allemaal. Het onderhoud hiervan is een peulenschil, zeker als u er een waterfilter bijkoopt. Dan hoeft u vrijwel niets te doen qua onderhoud. U verbruikt trouwens geen stroom omdat het houten bad dat we voor u in de aanbieding hebben werkt op hout. Dit hout stookt u op en het vuur zal vervolgens het water warm houden. Het enige dat u dus af en toe moet doen is houthakken maar dat is een heerlijk klusje natuurlijk.

Wilt u ook een houten bad in uw tuin? Bestel dan vandaag nog

Een houten bad is absoluut een verrijking aan uw leven. U zult hier heel wat avondjes in doorbrengen. Het mooie is dat het water lekker warm is zodat u er het hele jaar door van kunt genieten. Is het in de zomer ontzettend heet? Dan kunt u de kachel uitzetten want de zon zal er wel voor zorgen dat het water warm genoeg is. Zo kunt u hier lekker in afkoelen. En is het Oud en Nieuw en ligt er sneeuw in de tuin? Geen probleem, hooi wat hout op het vuur en spring in uw houten bad. Dit is een perfecte manier om de jaarwisseling te vieren. Klinkt u dit als muziek in uw oren maar hebt u geen idee hoe u dit moet aanpakken? Dan dient u toch echt eventjes op de website te kijken. U zult zien dat we een groot assortiment hebben aan houten baden. Daarnaast hebben we ook diverse hottubs zoals ze ook wel genoemd worden van ander materiaal. Hierbij kunt u denken aan aluminium en kunststof. Zo is er voor iedereen wel iets moois te vinden. Het hangt immers ook erg af hoeveel u hieraan wilt spenderen en wat het beste staat bij het overige interieur en design van uw tuin zodat het niet vloekt met de rustieke sfeer. Hebt u eenmaal iets gevonden? Dan kan het bestellen beginnen. Geeft u gerust uw adresgegevens en contactgegevens door. U kunt hiervoor het online formulier invullen. De bestelling voltooien doet u natuurlijk door het verschuldigde bedrag naar ons over te maken. Bijvoorbeeld via iDeal of met behulp van uw credit card. Een houten bad is erg eenvoudig te installeren dus zelfs iemand met twee linkerhanden zou nog wijs moeten kunnen worden van onze bijgeleverde instructies. Ziet u dit toch niet zo zitten? Neem dan voor het bestellen even contact met ons op. Wij hebben namelijk een servicedienst die voor een kleine meerprijs het houten bad op afspraak komt leveren en installeren. Dan is voor hen een fluitje van een cent en zo kunt u diezelfde dag nog gaan genieten van uw nieuwe aankoop.

Hebt u nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op

Wilt u toch nog eventjes de kat uit de boom kijken? Stelt u dan gerust al uw prangende vragen via het speciale telefoonnummer of stuur ons eventjes een e-mail. Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk te antwoorden. Wilt u onze collectie graag in het echt zien? Ook dat kan want we hebben namelijk  een showroom dat helemaal vol staat met al onze producten. Onze showroom bevindt zich in Odiliapeel dus mocht u eens in de buurt zijn, schroom dan niet maar loop eens naar binnen. Het kan geen kwaad om van te voren een afspraak te maken, dan staat de koffie voor u klaar en weet u daarnaast zeker dat er iemand klaar staat die u uw droom houten bad kan laten zien. Dan is de keuze hopelijk wel heel erg snel gemaakt. Wilt u liever een houten bad huren voor een speciale gelegenheid? Ook dat is mogelijk. Kijkt u maar op de site want daar zult u alle informatie omtrent het houten bad huren terug kunnen vinden. En kijkt u ook even bij onze extra accessoires. Zo hebben we onder andere het volgende voor u in de aanbieding:

  • Dompelpompen
  • Kruidenbuiltjes
  • Thermowood olie om uw houten bad mee te beschermen in de minder warme periodes van het jaar.

Meer van Hottubselect.nl

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn