Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Hier kunt u uw zonnebrillen bedrukken laten

Bent u een bedrijf en bent u op zoek naar mogelijkheden om uw firma op een originele wijze onder de aandacht te brengen? Dan willen wij u graag uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij van Promoboer.nl allemaal aan interessante mogelijkheden te bieden hebben. Wij raden onze klanten altijd graag aan om een product te laten maken dat nuttig kan zijn voor de gebruiker, hierdoor kunt u er namelijk zeker van zijn dat de gadget die u aan uw (toekomstige) klanten geeft, niet meteen in de prullenmand verdwijnt. Nu de zomer weer voor de deur staat, willen wij u graag wijzen op de mogelijkheid dat u bij ons voor een goede prijs zonnebrillen bedrukken kunt. Wij kunnen alles op een zonnebrillen bedrukken wat u maar zou willen en vandaar dat wij u graag willen uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Bij Promoboer.nl werken we altijd hard om ervoor te zorgen dat u een product krijgt waar de mensen die het uiteindelijk ontvangen, veel plezier van zullen hebben dus ook wanneer het gaat over zonnebrillen bedrukken. Wij nodigen u daarom ook graag uit om een keer naar onze site te komen kijken. Hier kunt u eenvoudig bekijken wat wij allemaal nog meer voor u kunnen maken. Het is namelijk zo dat wij behalve het zonnebrillen bedrukken, ook heel veel andere diensten voor u kunnen leveren. Wat dacht u bijvoorbeeld van de mogelijkheid om sleutelhangers bij ons te laten maken? Deze kunnen wij in de vorm gieten die u zelf zou willen dus u kunt er te allen tijde zeker van zijn dat u een prachtig en origineel product in handen krijgt. Mocht u dus iets anders willen dan zonnebrillen bedrukken, dan bent u ook van harte welkom om snel een keer op onze site Promoboer.nl te komen kijken.

Wij kunnen voor u voordelig zonnebrillen bedrukken

Wanneer u graag voor een mooie prijs zonnebrillen bedrukken wilt laten, dan kunt u het beste in zee gaan met ons van Promoboer.nl. Wij doen er namelijk alles aan om een mooie prijs voor te maken. Vandaar dat wij ook altijd werken met minimumhoeveelheden. Het is namelijk zo dat hoe meer u bestelt, hoe lager wij de prijs per stuk kunnen maken. Wij willen u daarom ook graag vragen om een keer te komen kijken naar welke aantallen gelden per product dat wij aanbieden. Vaak gaat het over een minimumaantal van een paar honderd exemplaren. Mocht u niet precies weten wat u op de zonnebrillen bedrukken wilt, dan kunt u bij ons informeren naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. U zult merken dat wij u een mooi ontwerp kunnen leveren wanneer u dit graag zou willen. Mocht u dus momenteel graag met ons in contact willen komen, dan raden wij u van harte aan om snel even naar onze site te komen kijken. Het adres van onze site is, zoals we in het voorgaande reeds aangaven, Promoboer.nl. Wij hopen u snel een keer op onze site te mogen verwelkomen.

Wij zorgen voor een snelle levering

Wanneer u graag een bestelling wilt plaatsen op onze site, bent u natuurlijk altijd van harte welkom. Wij zorgen er altijd voor dat wij uw bestelling zo spoedig mogelijk realiseren en naar u opsturen. Kom daarom naar onze site voor:

  • mooie keycords die voorzien zijn van uw (bedrijfs)logo
  • mokken die wij kunnen bedrukken
  • strandartikelen die wij kunnen voorzien van teksten en logo’s

Kom snel even naar Promoboer.nl om te zien wat wij voor u kunnen doen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn