Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Het plezier van een airhockeytafel valt niet te onderschatten

Ik weet nog goed hoe saai het soms was om met mijn ouders op vakantie te gaan. Uiteraard waren en zijn mijn ouders echte cultuursnuivers. Daarom kozen ze vaak een pittoresk dorpje uit ergens in de Provence. Hier kon je dan vervolgens genieten van de mooie natuur, mooie kerkjes, mooie straatjes en noem het allemaal maar op. Vandaag de dag vind ik dit zelf ook erg leuke vakanties. Dit is waarschijnlijk omdat ik er mee ben opgegroeid, maar toen ik jong was had ik er een gloeiende hekel aan, want het is voor een kind enorm saai om kerkjes en natuur en straatjes te bekijken. Een kind wil spelen, ouwehoeren, energie kwijtraken en dat kan veel beter op een camping. Helaas gingen we zelden naar een camping, maar de keren dat we wel naar een camping gingen weet ik me nog goed te herinneren. Eén camping in het bijzonder weet ik me goed te herinneren. Het was een camping in Frankrijk, ergens in het zuiden en er was een speelhal waar je airhockey kon spelen op een airhockeytafel. Hele dagen spendeerde ik in die hal. Mijn ouders vonden het prima, die waren zelf de hort op terwijl ik me uit kon leven op de airhockeytafel. Elke dag zocht ik naar speelvriendjes om met me te spelen, want je kunt moeilijk in je eentje iets bereiken op een airhockeytafel. Gelukkig waren er genoeg kinderen op de camping en genoeg kinderen die enthousiast raakten over de airhockeytafel. Het is een echte adrenaline rit die je ervaart als je airhockey speelt. Je moet goed opletten en enorme snelle reflexen hebben, want die schijf vliegt als een malle over de airhockeytafel. Dat is geen probleem als je jong bent natuurlijk. Je reflexen zijn nog snel en je ogen vliegen alle kanten op terwijl ze de airhockeyschijf in de gaten houden. Als je kijkt hoe goed ik was aan het begin van de vakantie en tegen het einde van de vakantie, dan kun je goed aflezen hoe verslaafd ik was aan het spelletje. Als ik ergens van heb genoten in mijn kindertijd dan is wel die airhockeytafel. Ik was dan ook blij verrast toen ik een airhockeytafel tegenkwam op een website. Ik ben inmiddels zelf eigenaar van een kleine familie camping in Frankrijk en we hebben tot nu toe alleen een tafeltennistafel. Aangezien ik me nog goed wist te herinneren hoezeer ik zelf had genoten van een airhockeytafel, leek het me een erg goed idee om voor mijn camping ook een airhockeytafel aan te schaffen. Zo kunnen de kinderen die met hun ouders meegaan naar Frankrijk toch nog genieten van hun vakantie, net zoals ik dat deed die ene keer op de camping in het zuiden van Frankijk.

Een airhockeytafel voor op de camping

Het was puur toeval dat ik een airhockeytafel tegenkwam. Ik zocht namelijk een voetbaltafel. In de lijst met resultaten vond ik vervolgens ook een website voor een airhockeytafel. Het zien van deze link triggerede al die bovenstaande herinneringen en ik schakelde meteen over naar de airhockeytafel. Waarom ik daar niet eerder aan dacht weet ik niet. Waarschijnlijk is een voetbaltafel gangbaarder of bekender. Die zie je vaker verschijnen, op scholen, in kantines en op campings. Een airhockeytafel is wellicht minder populair waardoor het ook minder snel in je op komt. En jeugdherinneringen zijn vaak diep weggestopt, totdat ze worden geactiveerd door een link van een webpagina. Ik was dan ook erg blij dat de herinnering weer boven kwam en ik was nog meer in mijn sas vanwege het feit dat de tafels die je via airhockeytafel.nl kunt bestellen zo voordelig waren. Een camping starten betekent dat je de eerste jaren niet direct winst maakt, dus dure investeringen stel je liever even uit. Maar de tafels waren niet duur, dus ik heb er meteen één besteld. Goed is ook dat je gemakkelijk contact kan maken met de medewerkers achter de website. Dit was wel nodig want de tafel moest immers naar Frankrijk. Ik kon de bezorging mooi coördineren, zodat de tafel direct overgeleverd kon worden aan een vervoersbedrijf die het vervolgens weer bij mijn afleverde in Frankrijk. Verder was ik ook erg blij met de website zelf en de diensten die ze aanbieden. Waarom dat zo is kun je hieronder lezen.

De verschillende positieve eigenschappen van de website

Als je een tafel bestelt om airhockey op te spelen via bovenstaande website dan betaal je een lage prijs. Maar je hebt nog meer voordelen als je bij deze website bestelt.

  • Snelle levering (in Nederland in ieder geval)
  • De tafel wordt inclusief alle accessoires geleverd)
  • Je kunt gebruik maken van uitstekende service
  • Retourneren is geen probleem
  • De website heeft een webwinkel keurmerk
  • Je kunt gebruik maken van een monteur

Zoals je kunt zien zijn er genoeg voordelen die maken dat het bestellen van een airhockeytafel een zeer goed idee is bij deze website. De snelle levering geldt natuurlijk voor leveringen binnen Nederland. Ik moest uiteraard wat langer wachten, maar dat is logisch met een verzending naar het buitenland. De tafel is meteen helemaal compleet, je kunt dus direct beginnen met spelen. Mocht je om één of andere reden toch niet helemaal tevreden zijn met je aankoop, dan kun je de tafel terugsturen. Zorg er wel voor dat je dit op tij doet, want in de regel moet je producten binnen een tijdsbestek van 14 dagen retourneren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn