Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Het nut van een bedrijfsvideo laten maken

Het nut van een bedrijfsvideo laten makenDat het hebben van een goede website zorgt voor meer omzet en klantenbinding weten we al jaren. Een goed website is overzichtelijk, geef de juiste informatie en oogt rustig, zonder saai te zijn. Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat een goede website je klant precies de juiste indruk geeft van jouw bedrijf. Dit kun je bereiken met een slim gekozen menu, een mooi, passend logo en goede, foutloos geschreven webtekst. Dit alles samen bepaalt of een (potentiële) klant je website fijn in gebruik vindt en dus blijft hangen, of op zoek gaat naar een concurrent. Soms kan het echter zo zijn dat je om je dienst uit te leggen best veel informatie moet overbrengen, wat resulteert in flinke lappen tekst die voor de klant als hoge drempel worden ervaren. In dat geval zou je kunnen overwegen om een bedrijfsvideo te laten maken. Dit doe je allereerst om je klant een betere impressie te geven van je bedrijf, maar vooral om benodigde, soms saaie, informatie op een veel leukere manier over te brengen. Een bedrijfsvideo laten maken kan resulteren in een hogere omzet omdat het klanten over de streep kan trekken en een aankoop laat doen. Een bedrijfsvideo laten maken kun je overwegen voor verschillende onderdelen van je bedrijf, zoals:

• Het nader uitleggen van de werkwijze, van eerste gesprek tot eindproduct.
• Om een overzicht van beschikbare opties te tonen.
• Om jezelf en andere belangrijke medewerkers voor te stellen.
• Om uit te leggen waarom jij of jouw bedrijf de beste optie is voor de klant.

Een bedrijfsvideo laten maken door Je Leukste Foto

Er zijn best veel (online) aanbieders bij wie je een bedrijfsvideo kunt laten maken, maar een van de betere is Je Leukste Foto. (jeleukstefoto.nl) Je Leukste Foto bestaat al sinds 2006, toen ze enkel nog fotografie aanboden, zoals ontspannen en echte foto’s van vrienden of familie. Toen ze door kregen dat ook het bedrijfsleven interesse had in goede foto’s, bijvoorbeeld van de personeelsleden of werkruimte, zijn ze verder gaan nadenken over wat ze deze bedrijven nog meer konden bieden binnen hetzelfde vakgebied. Zodoende kun je sinds enkele jaren ook een bedrijfsvideo laten maken bij Je Leukste Foto. Inmiddels hebben ze een team van specialisten beschikbaar, die allen met veel passie fotograferen en filmen, en bij wie je allemaal je bedrijfsfilm kunt laten maken. Deze klus kun je dus gerust uitbesteden aan de mensen achter Je Leukste Foto. Bovendien benadrukken ze dat het laten maken van een bedrijfsfilm niet de enige mogelijkheid is, naast de fotografie natuurlijk. Het is namelijk ook mogelijk een film te laten maken voor bijvoorbeeld je cv, om jezelf wat uitgebreider voor te stellen dan met een sollicitatiebrief. Of denk eens aan een film ter herinnering aan een leuk (bedrijfs)feest of bruiloft. Bij Je leukste Foto is er heel veel mogelijk op het gebied van film.

Hoe gaat Je Leukste Foto te werk?

Als je een bedrijfsfilm wil laten maken bij Je leukste foto, ga je allereerst met de fotograaf om de tafel zitten. Alles wat belangrijk is wordt besproken, zoals wat je wil laten zien, wat het doel is van de film, hoe lang die moet zijn, etc. Vervolgens maakt de fotograaf een voorstel en een plan van aanpak, waar je als je wil natuurlijk nog wijzigingen in kunt aanbrengen. Het hele proces gebeurt altijd in goed overleg, want alleen zo krijg je het beste resultaat. Maar wat je ook gefilmd wil hebben, plezier staat altijd hoog in het vaandel bij Je leukste foto, zowel bij privé- als zakelijke aangelegenheden, en dat is misschien wel waarom ze zo succesvol zijn!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn