Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Het design van de DAW chair

Caveldesign - Daw chairDe DAW chair is niet zomaar een stoel. Hij is namelijk uniek in zijn soort. Zoek maar eens op afbeeldingen en dan zult u begrijpen waar ik het over heb. In feite zijn er twee dingen die de DAW chair zo bijzonder maken. Ten eerste is er het uiterlijk, het design. Ten tweede is er de binnenkant, oftewel de gebruikte materialen. Ik ga nu eerst in op het uiterlijk. Het zitmeubel steelt gauw de harten van zij die hem bekijken door het mooie design. De textuur en kleur spelen daarbij een grote rol, maar natuurlijk ook de vormgeving in haar geheel. Wie al twijfelt over het kopen van een DAW chair, zal vaker wel dan niet worden overgehaald door het fraaie uiterlijk. Natuurlijk speelt ook de prijs een grote rol. Want zo’n modern meubel is leuk, maar het moet ook qua prijs een beetje leuk blijven. Wij van Cavel Design begrijpen dat gelukkig als geen ander. Kijk maar eens op onze site voor de meest actuele prijzen. Wij leveren de DAW chair in de hoogst mogelijke originele Italiaanse kwaliteit tegen een scherpe prijs, want het gaat wel om een reproductie van het oorspronkelijke ontwerp. Betekent dit dan ook dat de kwaliteit toch wat minder is? Nee, dat is zeker niet het geval. De stevigheid blijft bewaard ondanks dat het om een replica gaat. Probeert u maar eens zo’n fraaie DAW chair uit, en u zult zien waarover ik het heb. Ook kinderen kunnen er gerust op zitten en zelfs ermee spelen en draaien, want de stoel is uit goed hout gesneden. Overtuig uzelf vandaag nog door naar onze website te surfen. Het palet aan beschikbare kleuren bestaat bij ons onder meer uit:

  • zwart
  • wit
  • rood
  • groen
  • oranje
  • geel

Zoek ook een mooie kleur uit op onze homepage.

Het materiaal van de DAW chair

Als gezegd gaat het bij de DAW chair niet alleen om het uiterlijk, maar ook om het materiaal. Net als het originele productiemodel maken wij de stoelen als volgt. De zitting bestaat uit twee materialen. Dat zijn polypropyleen (voor 85%) en polyester (de overige 15%). De kleur zit vast verwerkt in deze materialen, zodat er geen afbladderende verf of iets dergelijks aan te pas hoeft te komen. Door deze combinatie is de DAW chair enorm sterk. Niet vaak zal er iemand doorheen zakken, wel gewicht diegene ook mag hebben. In feite hangt het fraaie uiterlijk samen met de binnenkant, want door de keuze voor deze bestanddelen is de DAW chair door en door gekleurd. Stoelen van kunststof zult u bij ons niet vinden, want deze kwaliteit is beduidend minder. Overigens is het toch aanbieden hiervan voor een gelijke prijs als misleiding aan te duiden, want het is aan de buitenkant moeilijk te zien of u met een echt exemplaar van doen heeft of niet. De stoel krijgt een mat of zijdeglans uitstraling mee door het gebruik van bepaalde materialen. U kunt er jarenlang mee doen. De oorspronkelijke kleur blijft daarbij erg lang mooi, omdat de kleur er niet los opgespoten is maar is verwerkt in de zitting zelf, althans het materiaal daarvan. Voor het onderstel van de DAW chair worden andere ingrediënten gebruikt. Onze leverancier gebruikt beukenhout van A-kwaliteit voor de poten, samen met zwarte kruisspijlen met een speciale coatafwerking. Op deze manier komt er een fraaie ‘vlamming’ in het hout die u niet ziet als er andere materialen gebruikt zijn. De afwerking is bij Cavel Design het meest belangrijke aan de DAW chair. Wij schepen u niet af met exemplaren die eigenlijk net niet goed zijn. Wat we wel doen, is u de beste kwaliteit leveren en zo echt waar voor uw geld bieden.

Shoppen voor een lage prijs

Allemaal leuk en aardig, denkt u nu wellicht, maar wat mag dit allemaal kosten? Welnu, de kosten vallen enorm mee. Eén DAW chair heeft u al voor € 79,00. Koopt u er gelijk vier, dan zit u op € 69,-. Daarmee krijgt u een korting van 13%. En € 67,50 is de prijs als u er zes koopt, waarmee u 15% bespaart. Wilt u dus bijvoorbeeld nieuwe meubels in uw eetkamer, dan kunt u er afhankelijk van de daar staande tafel vier of zes kopen en zo fors besparen op de inkoopprijs van de DAW chair. Alleen bij ons weet u zeker de laagste prijs te betalen. Voor de volledigheid zal ik hier ook nog de precieze afmetingen van de stoel weergeven. De DAW chair zoals u die bij ons koopt is 80 cm hoog, 63 cm breed en 60 cm diep. De armleuning zit op 67 cm en de zithoogte is 46 cm. Hiermee heeft u alle benodigde gegevens om na te gaan of de DAW chair misschien ook in uw (nieuwe) huis zal passen. Overigens kan het lonen eens een magazine in te kijken of op internet rond te struinen. Daar krijgt u al gauw goede ideeën van. Misschien komt u wel op een bepaalde toepassing van de DAW chair uit die u anders niet voor mogelijk had gehouden, zoals in een studeer- of slaapkamer. Want werkelijk in alle verschillende kamers die een huis toch doorgaans heeft wordt het meubel geplaatst. Let er maar eens op als u weer eens bij familie, vrienden of buren over de vloer gaat. Gelukkig kunt u nu in de voetsporen treden van die mensen door zelf gauw te bestellen via onze webshop.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn