Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Hennepkwekerij opgerold; direct een advocaat inschakelen

In Nederland is het verboden om hennep te telen. Toch is het soms aantrekkelijk om uw handen hier aan vuil te maken. Vaak begint het met een kleinschalige teelt, maar wanneer men eenmaal doorheeft wat er kan worden verdiend met een dergelijke teelt, wordt het vaak aantrekkelijk om meer te telen. Dat is het punt waarop er vaak grote risico’s worden genomen waar men achteraf spijt van heeft. Wanneer uw hennepkwekerij opgerold wordt, krijgt u direct te maken met een hoop zaken. De straf voor het bestieren van een hennepteelt of kwekerij is hoog en afhankelijk van een aantal zaken waar justitie naar zal kijken. Wanneer uw hennepkwekerij opgerold is, wordt er gekeken naar de hoeveelheid hennep die u geteeld heeft en het bedrag dat u daarmee verdiend zou kunnen hebben en het bedrag dat u er mee verdiend heeft. Daarnaast wordt er gekeken naar de situatie van de teelt en of deze voor veel gevaar zorgde voor de omwonenden. De politie roept omwonenden vaak op om waakzaam te zijn in de buurt en te letten op de stroomrekening. Mensen die veel stroom aftappen voor de teelt worden vaak om die reden gepakt. Wanneer een hennepkwekerij opgerold wordt, dan wordt de straf ook voor een groot deel bepaald op basis van de hoeveelheid stroom die u getapt heeft. Het aftappen van stroom valt onder ‘diefstal’. Is uw hennepkwekerij opgerold? Dan moet u dus snel in actie komen. De beste advocaat vindt u hier. Wij werken met advocaten die zich hebben gespecialiseerd in zaken hennepkwekerij. Ga naar ‘hennepkwekerij opgerold’ en vul het contactformulier in. Handel snel, want na de opgelegde straf dient u snel in actie te komen. Wij kunnen u bijstaan op de best mogelijk manier doordat wij veel ervaring hebben.

  • Vul het contactformulier dat wij online hebben geplaatst direct in;
  • Wij komen binnen 24 uur bij u terug na het eerste contact;
  • Wij hebben vele jaren ervaring met zaken hennepkwekerij;
  • Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos;
  • Wij werken met korte lijnen en zijn altijd goed bereikbaar.

Hennepkwekerij opgerold; kom direct in actie

Is uw hennepkwekerij opgerold? Kom dan direct in actie. Wanneer uw hennepkwekerij opgerold is, moeten er tal van zaken worden geregeld. De straf die u doorgaans wordt opgelegd voor het houden van een hennepteelt is hoog. Justitie wil namelijk voorkomen dat het voor mensen aantrekkelijk is om hennep te telen en daarom zijn zij erg waakzaak. De laatste jaren wordt zelfs het volk opgeroepen om waakzaam te zijn. Mochten zich verdachte situaties voordoen, dan is het dan ook zo dat bewoners dit dienen te melden. Op deze manier werden de laatste jaren steeds meer kwekerijen opgerold en dat zorgde ervoor dat mensen wel twee keer nadenken wanneer ze aan dergelijke praktijken beginnen. Echter is uw hennepkwekerij toch opgerold, dan heeft u recht op een advocaat en wel een advocaat die weet wat hij doet en u goed bij kan staan in uw zaak. Dat is heel erg belangrijk. Is uw hennepkwekerij opgerold? Zorg er dan ook voor dat u contact opneemt met de beste advocaten. Daarvoor bent u bij ons helemaal op het juiste adres. Wanneer uw hennepkwekerij opgerold is, raden wij aan om direct met ons in contact te treden. Wij komen dan zeer snel bij u terug. Het eerste gesprek dat wij met u voeren nadat uw hennepkwekerij opgerold is, is geheel vrijblijvend en u hoeft er niet voor te betalen. Het gesprek dient er toe om kennis te maken en uw zaak globaal in kaart te brengen. Het is voor u en voor ons van het grootste belang dat u volledige openheid van zaken geeft. Informatie achterhouden is niet alleen ongunstig voor uw zaak, het is ook strafbaar. De situatie waar u in terecht komt wanneer uw hennepkwekerij opgerold is, is al naar genoeg en daar wilt u geen extra bijdrage aan leveren.

Belangrijk! Het verhoor

Wanneer uw hennepkwekerij opgerold is, moet u op verhoor komen. Tijdens dit verhoor wordt u gevraagd om een verklaring af te leggen. Er zijn twee mogelijke situaties waarin dit verhoor plaats kan vinden. Het eerste scenario is het volgende. U wordt op heterdaad betrapt en wordt direct mee naar het bureau genomen voor verhoor. Het kan zo zijn dat u al met een advocaat heeft gesproken aangezien u hier recht op heeft. In een ander geval wordt er door de politie contact met u opgenomen. Tijdens dit contact wordt u verzocht om naar het bureau te komen voor verhoor. U heeft in dat laatste geval meer tijd om uw zaak voor te bereiden. Om uw zaak zo goed mogelijk te kunnen leiden, dient u zo snel mogelijk nadat uw hennepkwekerij opgerold is, contact op te nemen met ons. Op het moment dat u een verklaring aflegt bij de politie kan die niet meer worden teruggetrokken. Dit verhoor is dan ook erg belangrijk. Omdat u niet in alle gevallen de tijd heeft om het verhoor samen met de advocaat goed voor te bereiden, hebben wij een instructiefilmpje online geplaatst dat u kunt bekijken om enigszins beslagen ten ijs te komen. Onze website is de beste manier om super snel in contact te komen met de beste advocaten die u kunnen bijstaan in uw zaak. Mocht u meer informatie willen hebben over de regels omtrent het telen van hennep, bekijk dan onze website op uw gemak. Wij hebben de belangrijkste informatie voor u op een rij proberen te zetten.

Meer van Advocaathennepkwekerij.nl

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn