Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Heeft u op korte termijn een incassobureau no cure no pay nodig?

Zoals veel bedrijven wel weten zijn er altijd klanten die niet tijdig willen of kunnen betalen, dit laat ik in het midden. Maar de meeste mensen in het bedrijfsleven herkennen het vast wel. En vaak zijn het net van die bedragen die de moeite niet zijn om achteraan te gaan. Dit omdat het meestal bedragen van rond de 100 euro zijn. De kosten voor het terughalen is dan ook eigenlijk de moeite niet. En eerlijk is eerlijk ik als kleine ondernemer kies dan vaak het hazenpad, omdat ik al die moeite liever niet wil. Maar als je dan al die kleine bedragen weer gaat optellen, dan schrik je toch van het geheel als je alles even op een rij gaat zetten. Dan is het toch wel de moeite waard dacht ik. Ook ken ik de term no cure no pay. Dus typte ik op de zoekbalk van google de volgende zoekterm, incassobureau no cure no pay, des te verrassender vond ik het toen ik een bedrijf voorbij zag komen op internet die dus ook op no cure no pay basis incasso’s kan en wil vorderen voor ook de kleinere ondernemers. En ook voor minder grote bedragen. Een incassobureau no cure no pay is ideaal leek me en ben gaan kijken op hun website omdat ik graag wilde weten of het voor mij ook zou passen om zaken met een incassobureau no cure no pay aan te gaan. De website is erg toegankelijk en wat mij als kleine ondernemer meteen opviel, is dat dit incassobureau no curo no pay landelijk werkt en dus niet plaatselijk. Doordat het landelijk zit kan ik dus bij wijze van spreken al mijn klanten aanbieden bij weigering van betaling. Wat ik ook fijn vind is dat je niet een abonnement hoeft af te sluiten en nergens aan vastzit, bij een incassobureau no cure no pay is het dus letterlijk zo dat je niet betaald als er niks geind kan worden. Ik vind het ook fijn om telefonisch contact te hebben en heb dan ook met een het incassobureau no cure no pay gebeld en heb een fijn gesprek gehad met de medewerker waardoor al mijn vragen netjes werden beantwoord. Op de website van billincasso.nl konden we ons eerste dossiers doorgeven. Inmiddels hebben de eerste schuldenaren al betaald!

Wat wij zochten was een incassobureau no cure no pay

Wij zochten een bedrijf dat vertrouwd is en waar we via een makkelijke weg toch ook de kleinere bedragen kunnen innen zonder ergens aan vast te zitten. Een doorsnee incassobureau dat op no cure no pay basis werkt zal vast niet zulke fijne uitleg geven over de mogelijkheden. Want de medewerker was alleraardigst.

Ik ben erg tevreden

Ik ben bij dat ik dit kantoor uitgekozen heb omdat de ik niet had verwacht dat je op het wereld wijde web een bedrijf vindt dat precies aansluit op mijn behoeftes als kleine ondernemer. En zo dus ook de kleinere bedragen kan innen zonder dat ik zelf veel risico’s loop. Kortom:

  • De medewerkers zijn echt super aardig
  • Het benaderen van de debiteuren doen ze op een hele nette manier
  • De website is makkelijk te volgen en makkelijk in gebruik.

Kijk zelf maar eens op de website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn