Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Heeft u een opslagruimte in Woerden nodig?

Wij lagen vorige maand te slapen toen wij ineens heel veel lawaai hoorden. Wij hoorden gebonk op de deur en wij hebben toen gekeken wat er aan de hand was. Het bleek dat het huis van onze bovenburen in de fik stond en dus moesten wij heel snel uit ons huis gaan omdat er gevaar was voor ons leven. Wij vonden dit allemaal heel erg eng en wij hebben heel erg gebeden dat ons huis niet aan de vlammen ten prooi zou vallen. Het geluk was aan onze zijde want ons huis is gespaard gebleven. Het was echter wel zo dat wij voorlopig niet meer in ons huis konden want door de warmte waren een aantal muren flink ontzet. Deze moesten daarom worden aangepakt en tot die tijd konden wij niet in ons huis. Dat betekende dat wij onze spullen in een opslagruimte in Woerden moesten zetten. Wij kregen namelijk te horen dat wij het huis leeg moesten maken zodat men er aan de slag kon. Het geheel zou twee maanden gaan duren en dus moesten wij voor twee maanden onze spullen in een opslagruimte in Woerden zetten. Wij hebben toen gekeken waar wij een opslagruimte in Woerden konden vinden. Wij wisten niet eens dat je een opslagruimte in Woerden kon huren en dus hebben wij gekeken waar wij dit dan wel konden doen. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van Easybox.nl konden gaan om te bekijken wat de mogelijkheden waren om hier een opslagruimte in Woerden te huren. Wij hebben meteen maar even contact opgenomen met de mensen van deze site omdat wij er zeker van wilden zijn dat wij een goede deal konden maken. Ook wilden wij weten of het überhaupt mogelijk was om voor slechts twee maanden een opslagruimte in Woerden te huren. Dat bleek het geval te zijn en wij waren blij dat wij hier terecht konden. Wij hebben dus meteen een opslagruimte in Woerden gehuurd en dat ging allemaal heel soepeltjes. De mensen van Easybox.nl zullen niets doen om het je moeilijk te maken en dat was heel erg prettig om te merken. Wij zijn daarom blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan. 

Onze spullen staan veilig in deze opslagruimte in Woerden

Wij hebben onze spullen in de opslagruimte in Woerden gezet en wij zijn zeer tevreden over de voorzieningen die wij daar aantroffen. Onze spullen staan namelijk veilig en droog en dat is heel prettig. Ook zijn onze goederen verzekerd waardoor wij er zeker van kunnen zijn dat de goederen niets kan overkomen. Wij zijn daarom erg tevreden over de mensen van Easybox.nl.

Wilt u ook een ruimte huren? 

Als u ook spullen wilt opslaan, dan kan ik u aanraden om:

  • Een keer naar de site van Easybox.nl te gaan kijken 
  • Te bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Een afspraak te maken met deze mensen 

Wij zijn blij dat wij onze goederen goed konden stallen. Wij raden iedereen aan om ook een keer naar Easybox.nl te gaan wanneer u spullen wilt stallen. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn