Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Grote maten voor heren online bestellen

Als je als man een grote tot zeer grote maat hebt kan het moeilijk zijn om kleding te vinden die je goed past. Je bent nu eenmaal erg fors en de meeste winkels gaan maar tot en met maat XL. Als je zelfs deze maat niet past of je vindt het fijner om je kleding wat ruimer te dragen zou je eens kunnen kijken in de winkel of webshop van Mister Big (www.misterbig.nl). Dit is namelijk een winkel die volledig gespecialiseerd is in grote maten voor heren. Je vindt er een mooie collectie kleding voor heel veel gelegenheden, dus met welk doel je ook op zoek bent naar grote maten voor heren, bij Mister Big vindt je gegarandeerd die perfecte outfit. Je shopt er namelijk onder andere:

  • T-shirts
  • Blouses met zowel korte als lange mouw
  • Broeken met zowel korte als lange pijpen
  • Sokken en ondergoed
  • Chique pantalons

Vooral de sokken doen het goed volgens Mister Big. Als je namelijk een hele grote maat hebt zijn ook je kuiten en stuk breder. De sokken zijn dus niet per definitie groter, maar de boord is wel stukken breder, waardoor ze niet steeds omlaag kruipen. Dit ziet er mooier uit en zit bovendien veel lekkerder dan wanneer je sokken van een standaard winkel zou dragen. Deze zijn voor mannen met een grote maat doorgaans veel te krap rondom de kuiten en dat is heel oncomfortabel.

Grote maten voor heren outlet

Je kunt ook bij Mister Big terecht als je op zoek bent naar grote maten voor heren maar dan met een zacht prijsje. Ze hebben namelijk ook een winkel in Veldhoven, waar ze elk jaar aan het einde van de zomer en winter een hele afdeling wijden aan de uitverkoop. Daar vind je restanten van de voorgaande collecties, waarvan er meestal nog maar enkele maten van op voorraad zijn. Deze zijn niet langer online verkrijgbaar wegens het beperkte aanbod in maten, maar in de winkel shop je ze voor een zeer gereduceerd tarief. Grote maten voor heren, maar dan met een klein prijsje dus. Houd de winkel goed in de gaten om te weten wanneer deze uitverkoopafdeling weer is ingericht en sla meteen je slag! 

Winkel voor herenkleding met een grote maat

In de winkel in Veldhoven bieden ze naast de grote sale-afdeling ook alle kleding aan die je ook in de webshop van Mister Big vindt. Als je dus zeker weet dat je in een winkel voor grote maten voor heren moet winkelen, maar eigenlijk niet goed weet of je nu maat 3XL of bijvoorbeeld 6XL nodig hebt, is het een goed idee om eerst eens de winkel te bezoeken om de diverse maten uit te proberen. Dan kun je als je dat prettiger vindt de volgende keren gewoon in de webshop met grote maten voor heren shoppen, op misterbig.nl. Overigens is het wel zo dat je in de winkel bij elke besteding van €125 een gratis T-shirt krijgt in een maat naar keuze, en dat bovenop de toch al scherpe prijzen van Mister Big. Als je dus op zoek bent naar grote maten voor heren en het liefst niet teveel betaalt, ga dan naar de winkel of webshop van Mister Big, want daar slaag je zeker. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn