Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Goede enveloppen laten drukken

zogedrukt - Enveloppen drukkenVoor elk bedrijf is het van groot belang dat de dagelijks gebruikte kantoorartikelen van goede kwaliteit zijn. Ook wanneer u een klein bedrijf heeft is het altijd veel professioneler om uw enveloppen en andere papieren en schrijfwaren met uw logo te laten bedrukken. Hierdoor geeft u een mooie eerste indruk wanneer een klant een brief of offerte van u ontvangt. De enveloppen waarin belangrijke papieren worden verstuurd moeten uiteraard ook netjes zijn. U kunt het beste genoeg enveloppen op voorraad hebben, zodat u zeker weet dat u altijd een mooie envelop bij de hand heeft. Enveloppen laten drukken met uw bedrijfslogo hoeft helemaal niet veel te kosten. U kunt uw enveloppen laten drukken bij zogedrukt.nl. Hier vindt u veel mogelijkheden en kunt u helemaal zelf bepalen hoe u de enveloppen eruit wilt laten zien. Kijk bijvoorbeeld naar de vormgeving of de drukwijze. Wilt u uw logo in kleur op de enveloppen laten drukken of toch liever in zwart wit? Er is heel veel mogelijk en wanneer u niet zeker weet of het mogelijk is om uw logo of tekst op de gewenste manier te laten afdrukken, dan is het verstandig om even via email of per telefoon contact op te nemen. U kunt meteen al uw vragen stellen en u krijgt snel een deskundig antwoord. Enveloppen laten drukken is dus heel gemakkelijk en u kunt alles snel thuis verwachten. Daarnaast kunt u:

  • Rekenen op zeer lage kosten
  • Kiezen uit veel mogelijkheden voor de papiersoort
  • Zelf de plaatsing van het venster in de envelop bepalen

Op deze manier heeft u dus zeer veel mogelijkheden en kunt u gemakkelijk aangeven wat u precies wilt. Ook de keuze voor het gewicht van de enveloppen staat u helemaal vrij. Doorgaans wordt er gekozen voor enveloppen van 120 gram. Dit gewicht wordt gebruikt als standaard gewicht. Uiteraard is het mogelijk om dikker papier te gebruiken, maar dan moet u ook rekening houden met meerdere postzegels en wanneer u veel post verstuurt kan dat nog wel eens op gaan lopen in de kosten.

Enveloppen laten drukken met een praktische sluiting

Enveloppen laten drukken kan op verschillende manieren en daarnaast is het natuurlijk mogelijk om te kiezen voor een grote variatie aan sluitingen. De meeste klassieke enveloppen hebben een gegomde sluiting. Dit betekent dat de rand eerst natgemaakt moet worden voordat de envelop dichtgeplakt kan worden. Veel mensen vinden dit toch vervelend en daarom is het aan te raden om te kiezen voor een goede striplock afsluiting. Hiermee kunt u gemakkelijk een strook papier verwijderen waardoor de zelfklevende rand gebruikt kan worden. U bent dan sneller klaar met het dichtplakken van de enveloppen en hierdoor bespaart u meer tijd voor andere werkzaamheden. Ook is het mogelijk om snel en eenvoudig te kijken naar het formaat van een envelop. Enveloppen laten drukken kan namelijk in verschillende afmetingen.

Gemakkelijk de juiste maar kiezen

Op de website zogedrukt.nl vindt u heel veel verschillende opties voor de maat van de enveloppen. U kunt zelf natuurlijk kiezen voor een mooie vensterenvelop of een dichte enveloppe en van beide versies zijn verschillende maten te bestellen. Kies bijvoorbeeld voor A4 of A5, voor liggend of voor staand. Er zijn heel veel mogelijkheden en wanneer u graag van te voren wat meer informatie wilt hebben kunt u altijd contact opnemen. U wordt dan snel geholpen met uw vragen. Ook voor grote bestellingen bent u hier aan het juiste adres. Alles wordt heel snel geleverd zodat u weer door kunt gaan met hetgeen belangrijk is voor uw bedrijf. Enveloppen laten drukken kan dus heel snel geregeld worden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn