Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Gerard Cok is een veelzijdig man

Op gerard-cok.nl vindt u vrijwel alle informatie over deze zakenman. De afgelopen decennia heeft Gerard Cok vaak van zich laten horen en het moge duidelijk zijn dat dit een man is om rekening mee te houden. In deze tekst zullen vooral zijn hobby’s besproken worden. Hij is namelijk een veelzijdig man die over allerlei zaken wel iets zinvols te zeggen heeft. Tevens heeft hij drie grote liefdes, naast het ondernemen, en die mogen ook wel eens de volle aandacht genieten. Zo houdt Gerard Cok erg van zeilen. Dit is een watersport die zowel op zoet als op zout water mogelijk is. De grootte van de boot kan sterk variëren, je hebt zeewaardige jachten en kleinere boten. Gerard Cok vaart daadwerkelijk over de grote oceanen. Zo heeft hij een eigen haven: Port Napoleon. Het ligt in Zuid-Frankrijk en hier is Gerard Cok dan ook vaak te vinden. Hij vindt het heerlijk om de vrijheid van het water te ervaren en dat is dan ook een van de redenen waarom je de heer Cok zo vaak op het water aantreft in zijn zeilboot. Op het open water wordt nieuwe energie opgedaan voor het drukke zakelijke leven van Gerard Cok.

Gerard Cok houdt zowel van kunst, zeilen als van lekker dineren

Naast zeilen is kunst een ware passie voor de heer Cok. Daarbij is hij vooral geïnteresseerd in de schilderkunst. Daarbij is er niet slechts één kunststroming die Gerard Cok aanspreekt. Er zijn er meerdere, zo is hij liefhebber van het:

  • Realisme
  • Surrealisme
  • Tot aan de meest expressieve uitingen

Uit de bewondering van zowel het realisme als het surrealisme blijkt dat Gerard Cok een brede blik op kunst heeft. Waar het realisme, ontstaan in de 19e eeuw, zo exact mogelijk de werkelijkheid wil weergeven, is het surrealisme juist ontstaan als verzet op het realisme. Het surrealisme, dat zijn hoogtepunt kent tussen de jaren 1920 en 1940, staat bekend om vrije associatie en dromerige beelden. Dit staat haaks op het realisme. De liefde voor kunst is bij de heer Cok zo groot dat hij zelf werk is gaan verzamelen. Dit geeft Gerard Cok de mogelijkheid dagelijks te kunnen genieten van zijn geliefde kunstwerken.

Hij weet hoe je een business leidt

Natuurlijk weet Gerard Cok hoe je moet ondernemen maar daar is genoeg over geschreven. Het is bij het grote publiek wel bekend wat hij zoals gedaan heeft en wat hij op dit moment qua werk doet. Maar wist u dat hij ook dol is op lekker eten? Dit klinkt als een open deur maar echte gastronomie komt uit het hart, niet uit de maag. Deze vriendelijke en intelligente man is daarom vaak te vinden in de beste restaurants van Europa. Voedsel dat is bereid met een gedachte en een gevoel, dat is waar het om draait. Gerard Cok is aldus een veelzijdig man die naast zijn drukke bedrijfsleven gelukkig genoeg tijd overhoudt voor andere zaken zoals zeilen, kunst verzamelen en bekijken en hij kan enorm genieten van culinaire gerechten. Deze Zeeuws-Vlaamse man uit Kruiningen is vooral te vinden in Belgische restaurants. Dat is ook niet zo vreemd want vanuit het zuidelijkste puntje van Zeeland ben je snel in België. Daarnaast heeft dit land vele restaurants met een Michelin-ster en doet het daarom niet onder voor een land als Frankrijk. Hij schrijft zelfs interessante blogs over zijn ervaringen in de gastronomische wereld. Kortom; Gerard Cok is een man met een zeer brede interesse en deelt deze interesses graag met de wereld om hem heen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn