Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Ga jij zonnepanelen huren?

Heb jij al gehoord van de mogelijkheid van zonnepanelen huren? Voor veel mensen is deze optie nog onbekend en dat is jammer. Het maakt het namelijk voor bijna iedereen mogelijk om zelf de nodige energie op te wekken op het eigen dak. Je hoeft niet langer te sparen tot je eindelijk het benodigde aankoopbedrag hiervoor bij elkaar hebt of een lening voor de aanleg af te sluiten. Nee, je kunt gewoon de zonnepanelen huren voor een vast bedrag per maand en meteen beginnen met besparen op je energierekening. Zo wek je eigenlijk zonder extra kosten je eigen stroom op!

Besparen door zonnepanelen huren

Iedereen heeft wel eens de berekeningen gehoord: als je kiest voor isolatie, voor een hybride warmtepomp of een zonnepaneel, hoe snel verdien je het aankoopbedrag dan weer terug? En hoeveel jaren daarna heb je nog profijt van besparingen? Voor mensen met een kleiner budget is dit altijd wat vervelend, zij hebben niet de mogelijkheid om een investering te doen die ze binnen een bepaalde tijd terugverdienen en waar ze daarna nog van kunnen profiteren. zonnepanelen huren maakt het echter mogelijk om toch een slag te slaan op dit gebied. Zodra deze geïnstalleerd zijn, begin jij immers te besparen op je energierekening. De besparing die je realiseert, is over het algemeen wat hoger dan het maandelijkse bedrag dat jij aan huur moet betalen. Zo kun je met de besparing op je energierekening niet alleen je zonnepanelen huren, je houdt ook nog een beetje geld over. Zet je dit geld consequent apart, dan kun je hier uiteindelijk de panelen van kopen, waarna je nog meer geld bespaart. Je hoeft zo dus niet in eerste instantie over een groot bedrag voor een flinke investering te beschikken en je hoeft ook geen lening af te sluiten. Door te kiezen voor zonnepanelen huren kun je ook zonder investering meteen beginnen met besparen!

hallostroom maakt huur eenvoudig

Overweeg jij de optie van zonnepanelen huren? Dan kun je hiervoor heel goed terecht bij hallostroom. Zij maken het jou bovendien heel gemakkelijk door te zorgen voor:

  • de installatie
  • het onderhoud
  • de verzekering van de panelen

Dit is ook een groot voordeel van kiezen voor huur. Kies je voor koop, dan moet je over alles zelf nadenken. Je moet bepalen welk merk je wilt kopen, je moet een installateur kiezen die alles op jouw dak aan kan gaan leggen. Je moet je bezig houden met onderhoud en nadenken over of je ieder zonnepaneel wel of niet wilt verzekeren tegen bijvoorbeeld stormschade. Als je kiest voor zonnepanelen huren bij hallostroom, dan hoef je over al deze zaken helemaal niet na te denken, dit wordt gewoon door hen geregeld. Wist je bovendien dat je na vijftien jaar de panelen ook van hen kunt kopen tegen een zeer scherpe prijs? Ze gaan dan nog rustig vijftien jaar mee, waardoor je daarna dus nog vele jaren kunt profiteren van je eigen opgewekte stroom. Zo kun je via een omweg dus alsnog zelf eigenaar worden. Dat maakt zonnepanelen huren via hallostroom voor veel mensen een zeer aantrekkelijke keus!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn