Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Ergonomische bureaustoel

Hebt u een bedrijf? Dan wilt u vast en zeker dat uw personeel het goed heeft. Een belangrijk aspect is de ergonomie. Dit is een kunde die zich bezighoudt met werkhoudingen. Een langdurige blootstelling aan dezelfde houding kan kwalijke gevolgen hebben. Bekende verschijnselen op kantoor zijn bijvoorbeeld de muisarm, last van rug en schouders maar ook stress kan hierbij optreden met alle gevolgen van dien. Dit zijn dingen die u voor iedereen voorkomen wil en daarom is het verstandig om voor iedereen een ergonomische bureaustoel aan te schaffen. Op havic-kantoormeubelen.nl bent u aan het juiste adres voor al uw ergonomische meubelen waaronder de ergonomische bureaustoel. Een ergonomische bureaustoel biedt veel meer steun op de juiste plekken. Zo hebt u alleen al armleuningen en verstelbare onderdelen zodat een ergonomische bureaustoel voor iedereen op de juiste manier kan worden afgesteld. Niemand is gelijk en we zijn allemaal gevoelig voor bepaalde houdingen. Ook lengte en gewicht spelen een belangrijke rol en daarom hebben we voor een ieder de ergonomische bureaustoel in huis die zijn werk zal doen. Hoe jong, oud, zwaar, licht, lang of kort u ook mag zijn. Bij ons vindt u de perfecte ergonomische bureaustoel dus blijf niet bij de pakken neerzitten maar neem snel even een kijkje op de website, daar zult u al snel alles kunnen vinden dat u nodig hebt om uw gehele kantoor te voorzien van een ergonomische bureaustoel. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Leest u dan snel verder want in de rest van de tekst vertellen we u nog veel meer over de ergonomische bureaustoel. U zult uiteindelijk een stuk minder ziektekosten hoeven te betalen omdat veel medewerkers het veel gemakkelijker zullen krijgen en geen last meer krijgen van problemen die veroorzaakt worden door slechte meubelen en een hoge werkdruk.

Zoekt u een ergonomische bureaustoel? Hier zult u het kunnen vinden!

Een ergonomische bureaustoel hoeft helemaal niet duur te zijn. Zeker als u voor iedereen in uw kantoor een ergonomische bureaustoel op maat wilt aanschaffen, dan kan dit flink snijden in uw budget. Bij ons is er voor ieder wat wils en is er binnen ieder budget wel iets te vinden. Zo hoeft u nooit een dief te zijn van uw eigen portemonnee. En met het geld dat u overhoud kunt u andere verbeteringen implementeren binnen uw bedrijf. Dus waar wacht u nog op? Kies voor een ergonomische bureaustoel want hier gaat u absoluut geen spijt van krijgen. Een ergonomische bureaustoel is overigens niet het enige dat we u te bieden hebben. Kijkt u gerust eventjes rond. Voor uw gemak hebben we een lijstje gemaakt met onze producten:

  • zo hebben we onder andere producten voor uw werkplek
  • voor het vergaderen en dus voor in de vergaderzaal
  • om uw spullen netjes op te bergen
  • voor in de kantine
  • de directie
  • en de ontvangstruimte

Allen van uitstekende kwaliteit dus wacht niet langer maar browse naar onze website. Daar vindt u de ergonomische bureaustoel in een handomdraai terug en kunt u vandaag nog beginnen met het maken van uw bestelling. Bent u hier totaal niet bekend mee? Dan is het bestellen van een ergonomische bureaustoel een goed moment om het internet echt eens beter te leren kennen. Maar we kunnen het ons nauwelijks voorstellen dat u nog nooit en online bestelling gemaakt hebt. Hebt u hier toch hulp bij nodig? Dat is geen enkel probleem. U laat het ons maar even weten want onze klantenservice staat dag en nacht voor u klaar. Zij hebben alle benodigde informatie paraat over de ergonomische bureaustoel en onze andere producten dus schroom niet maar neemt u eventjes contact met hen op.

Vandaag bestellen is morgen ontvangen

U geeft maar aan dat u een ergonomische bureaustoel wilt hebben. Dat kan erg eenvoudig door het bestelformulier in te vullen. Wilt u eerst nog even de kat uit de boom kijken? Dan kunt u ons opbellen of een e-mail sturen. Wij beantwoorden altijd zo spoedig mogelijk al uw vragen over de ergonomische bureaustoel en onze andere producten. Wilt u graag eerst een inkijk in de prijzen? Dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. U ontvangt dan van ons een voorlopige prijsindicatie en dan kunt u in overleg met uw team of dit de moeite van het aanschaffen waard is. Hoe meer u bestelt, des te hoger de korting. Als u bij ons uw ergonomische bureaustoel komt bestellen dan komen we het gratis bij u leveren. Er zijn dus geen extra kosten aan verbonden en ook geen addertjes onder het gras. Dit scheelt nogal want u hoeft er tevens uw huis niet voor uit. U bestelt immers digitaal en dan komen we het vervolgens zo snel mogelijk bezorgen. Bezorgen is trouwens niet het enige dat we voor u doen. Ook komen we de bureaustoel en de overige artikelen monteren. Ook dit is weer geheel kosteloos. Wij krijgen onze producten rechtstreeks vanuit de fabriek aangeleverd en daarom kunnen we vrijwel altijd meteen bij u komen bezorgen. We hebben dan ook een magazijn dat altijd bomvol is. daardoor kunnen we u wel garanderen dat we meteen uit voorraad kunnen leveren. Vraagt u dus vandaag nog even een vrijblijvende offerte aan, het zal absoluut lonen om ergonomische producten aan te schaffen. En vergeet niet om tussen de koopjes te kijken. We hebben erg vaak mooie producten voor ongelofelijk lage prijzen. Maak hier dan ook volop gebruik van en bookmark bijvoorbeeld onze website. Tot snel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn