Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Een time management training volgen

Eind vorig jaar ben ik begonnen met een nieuwe functie bij het bedrijf waar ik werkte en dat is een grote uitdaging. Ik managede voorheen een klein team van vijf mensen en dat ging erg goed, want wij behaalden goede resultaten en de teamleden waren erg blij in dat team. Ik ben nu verantwoordelijk voor een team van negen personen en toen ik de functie accepteerde presteerde het team niet goed en was er veel onrust. De eerste maanden leerde ik veel over de nieuwe werkzaamheden, de teamleden en wat er beter kon en maakte een plan om het team beter te laten presteren. Omdat veel teamleden niet efficient omgingen met hun tijd en vaak afgeleid waren, leek het mij verstandig dat het hele team een time management training zou volgen. Op de website timemanagement.net vond ik een goede training die bij ons op kantoor kon worden gegeven en het team heeft veel tijdens deze training geleerd. Toen ik solliciteerde voor deze functie, wist ik dat het team een aantal problemen had en dat zij niet goed genoeg presteerden. Ik vond dat ik klaar was voor een nieuwe uitdaging, omdat mijn oude team goed georganiseerd was en iedereen wist wat er gedaan moest worden. Tijdens de eerste maanden in mijn nieuwe functie vielen mij een aantal dingen op en het leek mij verstandig dat de teamleden een time management training zouden volgen. De teamleden wisten wat er gedaan moest worden, maar zij waren regelmatig bezig met onbelangrijke klusjes en hadden veel moeite om prioriteiten te stellen. Ze hadden het idee dat het werk nooit afkwam en dat er elke dag een zeer lange lijst met taken te doen was. Het team moest leren om op een andere manier te werken en een time management training zou ze leren hoe zij dit konden doen.

Een time management training bij ons op het bedrijf

Het leek mij het beste dat alle teamleden de training zouden volgen en met een grote groep leek mij het beste dat de time management training bij ons op kantoor zou worden gehouden. Ik vond de website timemanagement.net en zag dat dit bedrijf was beoordeeld als beste opleider van Nederland en leek mij daarom een goede keuze. Ik nam contact op met dit bedrijf en besprak de inhoud van de training en welke dag zij zouden langskomen. Voor een goede prijs kon dit bedrijf de time management training bij ons geven en sprak af dat zij dit een aantal weken later zouden doen.

Zeer leerzaam voor alle teamleden

Vorige maand werd de time management training gegeven en de teamleden hebben er veel van geleerd. Zij werken nu op een andere manier, kunnen beter prioriteiten stellen  en functioneren hierdoor beter. De teamleden hebben erg veel aan de tips en technieken en gebruiken deze dagelijks. Wij hebben zeer veel aan de time management training gehad en raden deze aan.

  • Het bedrijf kon de training bij ons op kantoor geven
  • Zij zijn verkozen tot beste opleider
  • De teamleden hebben veel van de training geleerd
  • Het team presteert nu veel beter
  • Lees meer…
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn