Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Een schaftkeet kopen?

Stel uw eigen schaftkeet samen – of kies een occasion uit de voorraad gebruikte schaftketen bij Harmsen Materieel BV. Speciale wensen en opties zijn mogelijk bij zowel nieuwe als gebruikte schaftketen. De occasions controleren ze op verlichting, verwarming en veiligheid zoals remmen en banden en kunnen ze leveren in uw bedrijfskleur met bestickering.

Schaftkeet kopen bij Harmsen Materieel BV

Praktisch, sterk en goed doordacht, want een Harmsen schaftwagen is altijd maatwerk. Gebouwd volgens de specifieke wensen van de opdrachtgever, in de eigen productiehal in Lemelerveld (Overijssel). Qua uiterlijk lijken alle schaftwagens dan misschien op elkaar, qua gebruik en functionaliteit is dat wel even anders. Want een installatiebedrijf bijvoorbeeld, stelt andere eisen aan een schaftwagen dan een schildersbedrijf, een gemeente of een aannemer.

Van oorsprong zijn ze een leverancier van bouwmaterialen (HarmsenMaterieel.nl). Door ontwikkelingen binnen de branche en binnen hun bedrijf, zijn ze gegroeid tot een allround schaftwagen producent, en is dit dus de beste plek om uw schaftkeet te kopen. Ze bouwen al hun schaftwagens met de visie van de gebruiker en dat zie je direct terug. In de details, het materiaalgebruik, de afwerking en de constructie. Door de groei van hun bedrijf en verandering in de dienstverlening de afgelopen jaren, past de dienstverlening niet meer bij de bedrijfsnaam. Met trots vertellen ze u dan ook dat ze hun naam en logo in een nieuw jasje hebben gestoken. En ze verder gaan onder de naam Harmsen Groep.

Maatwerk is bij hen standaard! Dus ze hebben geen assortiment met ‘weet-ik-hoeveel’ verschillende varianten. U stelt online zelf uw schaftwagen samen; u kiest de grootte, de inrichting en geeft uw speciale wensen op. 

Wat is standaard bij een schaftkeet kopen:

  • Wand met 4 centimeter isolatie
  • Dak met 4 centimeter isolatie
  • De buitenzijde is weefsel versterkt
  • Inrichting gemaakt door een meubelmaker

Een schaftkeet kunt u nieuw kopen, maar bij Harmsen Groep kunt u naast nieuw ook gebruikte schaftwagens, units en containers kopen. Uit voorraad geleverd, en dus snel inzetbaar. Wekelijks is er een nieuw aanbod.

De juiste schaftkeet kopen

Een schaftkeet moet praktisch zijn. Maar praktisch is voor iedere gebruiker anders. Daarom leveren ze schaftketen op maat. Ze schenken veel aandacht aan veiligheid en gebruik. Harmsen schaftketen zijn praktisch, robuust en gemaakt om lang mee te gaan. Het interieur van een schaftkeet moet aan 3 voorwaarden voldoen; praktisch ingericht, voldoende ruimte en overzichtelijk. Met andere woorden; de juiste dingen op de juiste plaats. De keus voor banken of stoelen, grote of kleine berging, het aantal schappen, keukenblok en sanitaire voorzieningen bepaalt u altijd zelf. Want alles mogelijk is. Alle kasten en schappen worden in onze meubelmakerij gemaakt van massief hout en voorzien van sterk hang- en sluitwerk. Dus geschikt voor intensief gebruik.

De carrosserie bestaat uit een polyester binnen- en buitenwand met daartussenin 4 centimeter isolatie. De buitenzijde is met weefsel versterkt; een extra harde beschermlaag die zorgt voor meer stevigheid. Omdat de schaftkeet vaak op bouwplaatsen staat onder zware omstandigheden, is dit geen overbodige luxe.

Er zijn veel dingen waar u op moet letten bij het kopen van een schaftkeet, zo ook de chassis. Een standaard of aangepast chassis? Dat ligt eraan, hoe u de schaftkeet gebruikt. Heeft u veel en zwaar gereedschap bij u, dan is het goed om te kijken of er geen 3- of 4-asser nodig is. Of dat ze de assen naar voren moeten zetten voor een betere kogeldruk. Ook hier geldt weer; de schaftkeet moet veilig, solide en betrouwbaar zijn. Een schaftkeet kopen doet u bij Harmsen dus volgens uw eigen wensen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn