Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Een rouwkrans voor een dierbaar persoon

Wanneer iemand in uw omgeving komt te overlijden en u graag een laatste eer wilt bewijzen, dan is een rouwkrans een prachtig gebaar om te maken op een uitvaart. Met een rouwkrans kunt u heel persoonlijk namens uzelf, uw familie, een groep vrienden of uw bedrijf tijdens het laatste afscheid benadrukken hoe speciaal de overleden persoon voor u is geweest. Bloembinderij van der Hulst heeft reeds vele jaren ervaring in het creëren van bloemwerken voor speciale gelegenheden, zoals bruiloften, evenementen en rouwwerk als arrangementen en rouwkransen die aansluiten bij uw wensen voor het afscheid van uw dierbare. Bloemwerken die een eerbetoon zijn voor de overledenen en de nabestaanden.

Een rouwkrans op maat laten maken

Het is mogelijk om via de website bloembinderijvanderhulst.nl een rouwkrans of een rouwboeket direct te bestellen. U heeft daarbij keuze uit bloemstukken en boeketten in verschillende vormen, met diverse bloemen en een variëteit aan kleuren. Echter komt het veel voor dat mensen graag speciale wensen hebben aan een rouwkrans, juist om het afscheid extra bijzonder te maken. U kunt bij kransen variëren in:

  • De vorm
  • Het soort bloemen
  • De kleur
  • Een laatste boodschap

Een rouwkrans kan een zeer persoonlijk tintje geven aan de uitvaart. U kunt de rouwkrans natuurlijk voorzien van een lint met een laatste boodschap die benadrukt wat u voelt en wat de persoon voor u heeft beteken. Of u kunt het lint voorzien met alle namen van mensen uit wiens naam de krans gelegd wordt. Maar u kunt uw gevoelens en uw speciale band met de overleden persoon ook benadrukken in de bloemen die gebruikt worden voor de krans. Heeft iemand bijvoorbeeld zijn leven lang een passie voor rozen gehad, kan kunt u ervoor kiezen om juist in de rouwkrans vele rozen te laten terugkomen. Het aantal rozen kan het aantal jaren vriendschap benadrukken, of symbool staan voor een andere boodschap die u graag wilt uiten. Dit geldt natuurlijk voor alle bloemen die u in een rouwkrans wilt verwerken. Bloembinderij van der Hulst weet dat een bloemstuk of een krans dat bedoeld is voor een uitvaart een speciaal stuk moet zijn en is u graag tot dienst om uw wensen in een krans of bloemstuk te verwerken. Daarnaast krijgen rouwboeketten en ander bloemwerk voor uitvaarten altijd voorrang op ander bloemwerk, zodat u ervan verzekerd bent dat een u snel de bloemen geleverd kunt krijgen. Zelfs tot op de dag van de uitvaart zelf is het bij Bloembinderij van der Hulst mogelijk om nog een bloemstuk te maken en door hen te laten bezorgen.

Een krans als onderdeel van een rouwarrangement

Wanneer u de uitvaart voor een geliefd persoon regelt, dan bent u wellicht op zoek naar meer dan een rouwkrans. Dit heet een rouwarrangement en kan bestaan uit bloemen die op verschillende manieren worden gebruikt in bloemstukken die passen bij uw wens voor het arrangement. Denkt u aan een stuk op de kist namens de familie, kleine boeketten namens de kleinkinderen, corsages, bloemstukken voor de aankleding van het uitvaartcentrum of een kerk en natuurlijk een krans. Het laten maken van een rouwarrangement is zeer persoonlijk en Bloembinderij van der Hulst is u hierbij graag van dienst. Zij adviseren u over de verschillende vormen, de mogelijkheden, het gebruik van de bloemen en zorgen ervoor dat u het arrangement bezorgd krijgt op het moment dat u dit wenst en op de locatie waar u dit wenst. U bent er op die manier van verzekerd dat u met uw bloemen een zeer gepaste laatste boodschap kunt geven aan een persoon die u dierbaar is.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn