Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Een keycord bedrukken voor een bedrijfsfeest

Bij het bedrijf waar ik werk wordt aan het einde van het jaar een groot feest gegeven. Het bedrijf bestaat tien jaar en daarom willen de directie het graag groot vieren. Er wordt een grote zaal gehuurd, waar het feest is, maar waar ook workshops worden gegeven. Het personeel kan alleen naar binnen met een pasje en het leek ons handig om daar een keycord bij te geven. Wij wilden graag het logo van het bedrijf op de keycord bedrukken en ik werd daar verantwoordelijk voor. Bij de website dereklameshop konden wij dit voordelig doen en wij kregen de bestelling netjes en snel afgeleverd. Elk jaar wordt er een jaarafsluiting gevierd bij het bedrijf waar ik werk, maar aangezien dit jaar het tienjarig jubileum is, wil de direct het graag extra groot vieren. Ik werk nu bijna vijf jaar bij dit bedrijf en help elk jaar mee met het organiseren van het feest. Het bedrijf is door de jaren heen snel gegroeid en er werden steeds meer mensen aangenomen, daarom werd het feest ook veel groter. Normaal was het alleen een dinner met wat drankjes, maar dit jaar wordt er een heel evenement van gemaakt. Wij vonden een goede locatie in de buurt, maar hier kunnen werknemers alleen naar binnen met een pasje. Het leek ons het beste om een keycord te bedrukken met het logo en daar het pasje aan op te hangen. Een pasje raak je gemakkelijk kwijt en het is niet handig om elke keer een portemonnee te pakken om het pasje eruit te halen. Een keycord leek ons een goede oplossing, omdat je die gemakkelijk om je nek kan hangen. Voor de zekerheid laten wij de keycord bedrukken, zodat de beveiliging ook aan het logo kan zien dat de mensen bij ons werken.

Een keycord bedrukken via dereklameshop.nl

Online zocht ik naar een bedrijf waar ik een grote hoeveelheid producten kon bestellen en waar ik de keycords bedrukken kon. Ik kwam al snel uit bij de website dereklameshop.nl. Dit bedrijf is gespecialiseerd in promotieproducten en heeft een zeer groot aanbod. Ik zag dat er ook veel verschillende soorten keycords te bestellen waren en ik vond al snel een geschikte waar ook de pasjes in konden. Via de website kon ik de gewenste kleuren selecteren, verschillende opties kiezen voor het logo en het bestand opsturen. De prijs voor de keycord bedrukken was erg goed en na een paar weken zouden wij de producten opgestuurd krijgen.   

Blij met het resultaat

Deze week kwam de bestelling binnen en ik ben erg blij met het resultaat. De keycords zien er mooi uit en het logo is duidelijk te zien. De pasjes passen gemakkelijk in de houder en zijn duidelijk zichtbaar. Gelukkig hebben we dit onderdeel nu al afgerond, want er is nog genoeg te doen voordat het feest begint. Voor een keycord bedrukken raad ik de website DeReklameschop.nl aan.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in promotiemateriaal
  • Ze hebben een groot assortiment en verschillende keycords te koop
  • Er zijn veel opties voor de producten
  • Ik ben erg blij met het resultaat
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn