Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Een huis bouwen

Wilt u een huis bouwen of laten bouwen door een bouwbedrijf dat vele jaren ervaring heeft en alleen met de beste mensen werkt? Wilt u kiezen voor de beste partij om uw droomhuis te realiseren? Dan kiest u voor Poppink. Wij maken uw dromen waar en bouwen uw huis helemaal volgens uw persoonlijke wensen. Poppink stelt de wensen van haar opdrachtgevers namelijk altijd centraal. Dat klinkt evident, maar voor sommige mensen is dat helemaal niet het geval. Het eerste wat u dient te hebben is een zogenaamde ‘kavel’. Op een kavel kunt u een huis bouwen dat vrij staat van andere huizen. Het voordeel is dat u bij het laten bouwen van een vrijstaand huis niet gebonden bent aan andere huizen en daarom heeft u dus meer vrijheid om het huis zo in te richten dat het helemaal aan uw eisen voldoet. U kunt een huis bouwen of laten bouwen door ons in verschillende stijlen. Houdt u van een huis dat klassiek is opgebouwd of gaat uw voorkeur juist uit naar een moderne woning? Wat uw persoonlijke wensen ook zijn; wij komen eraan tegemoet en bouwen het huis van uw dromen. Een huis bouwen of laten bouwen door Poppink is de juiste keuze omdat wij meer dan vijftig jaar ervaring hebben met het bouwen van huizen. Iedereen is anders en heeft andere wensen en eisen, maar wat voor iedereen geldt bij het bouwen van een huis is dat ieder detail belangrijk is. Dat is waar wij dan ook veel aandacht aan besteden. Door de jaren heen bouwden wij duizenden huizen en wat onze opdrachtgevers allemaal te kennen gaven was dat zij zo te spreken waren over de service en de manier waarop wij hen hielpen. Wij vinden het heel erg belangrijk om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en een huis bouwen doet u dan ook bij ons. Hoe gaat dat precies in zijn werk?

  • Het eerste wat u doet is ons zoeken en vinden op Poppink.nl.
  • U neemt contact met ons op en wij plannen het kennismakingsgesprek direct.
  • Wij maken op basis van uw wensen een offerte helemaal op maat gesneden.
  • U bekijkt de offerte en gaat wel of niet akkoord met het ontwerp.
  • Gaat u akkoord; dan doen wij een aantal calculaties en plannen de bouw.

Een huis bouwen; een bijzondere ervaring

Het eerste wat wij altijd doen op het moment dat mensen bij ons aankloppen die een huis bouwen willen, is een gesprek plannen. In dit kennismakingsgesprek kunnen wij namelijk een goed beeld krijgen van de voorkeuren en wensen van de opdrachtgever. Vaak komen er in een dergelijk gesprek veel mogelijkheden aan het licht waarvan de opdrachtgevers zich niet eens echt bewust waren. Sommige die een huis bouwen, weten tot in de kleinste details wat ze willen, maar er zijn ook zeker mensen die veel ruimte hebben voor onze suggesties. Een huis bouwen is het leukste wat er is en als u de mogelijkheid heeft, dan is het iets om vanaf het eerste moment van te genieten. Uw eigen droomhuis vanaf de eerste steen te zien worden opgebouwd; dat is wel een echte ervaring. Een huis bouwen laat u doen door de experts van Poppink.nl. Ook als u rekening wilt houden met de natuur en het verbruik, dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij adviseren altijd om te kiezen voor duurzame bouw. De verduurzaming van uw woonomgeving is iets wat wij belangrijk vinden en wij zien het dan ook als onze plicht om mensen die een huis bouwen via www.poppink.nl op de hoogte te stellen van de aanpassingen die kunnen worden gedaan om het huis zo duurzaam mogelijk te maken. Wat altijd kan worden gedaan is het beperken van ramen op het noorden en het plaatsen van grote ramen op het zuiden. Daar staat namelijk de zon op en dat betekent dat u minder stookkosten zal maken. Natuurlijk wordt een nieuw huis dat door ons wordt gebouwd zeer goed geïsoleerd. Ook dat scheelt erg veel verlies van energie. Volle muren en ruimtes die niet verwarmd worden kunnen het beste worden geplaatst aan de noordkant. Dat zorgt er voor dat u aan deze ruimten minder warmte zult verliezen. Een open trap in de kamer plaatsen is charmant, maar het zorgt ervoor dat er erg veel warmte verloren gaat, want de warmte trekt nu eenmaal naar boven toe. Een huis bouwen dat duurzaam is, is altijd aan te raden.

Bouwen en verbouwen

Niet alleen kunt u bij Poppink.nl terecht als u een huis bouwen wilt, ook bent u bij ons helemaal op het juiste adres als u een verbouwing wilt laten doen. De laatste jaren is de woningmarkt onder druk komen te staan en sommige mensen hebben moeite met het verkopen van hun woning. Soms kan een verbouwing hierbij helpen. Een zogenaamde ‘upgrade’ van de woning kan er toe leiden dat er meer mensen geïnteresseerd zijn in de woning en dan kan de kans dat u de woning verkoopt aanzienlijk toenemen. Verbouwingen die wij uitvoeren zijn altijd zeer kwalitatief en wij komen altijd op locatie kijken naar de mogelijkheden. Vaak kunnen onze experts in een oogopslag zien of de verbouwing mogelijk is. Zorg er altijd wel voor dat u de juiste vergunningen heeft wanneer u wilt verbouwen. Dat voorkomt een hoop gedoe! Voor meer informatie over bouwen en verbouwen kunt u ook onze brochure aanvragen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn