Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Een goede vergaderlocatie in Midden Nederland is van grote waarde

Natuurlijk kun je meestal een vergadering in je eigen kantoor organiseren. Maar het is in veel gevallen een verstandiger plan om een externe vergaderlocatie te regelen. Ik heb regelmatig vergaderingen en had een keer gemerkt dat een externe locatie veel beter werkte op de een of andere manier en daarom ging ik op zoek naar een vergaderlocatie in Midden Nederland. Het leek me heel prettig om een vergaderlocatie in Midden Nederland te hebben, aangezien ik een keer had gemerkt dat een andere locatie een meer inspirerende sfeer biedt, en het is neutraal terrein. Als je een meeting hebt waarbij je bijvoorbeeld creatief moet zijn, nieuwe ideeën moeten komen of plannen moeten worden opgesteld, is het belangrijk om even uit die kantoorruimte te gaan waar je al vele uren in de week doorbrengt. Het lijkt iets kleins, maar het heeft zo veel effect als je los komt uit die vaste en dezelfde ruimte, je pand verlaat om in een andere nieuwe ruimte te zijn. Daarbij vond ik het belangrijk dat het een vergaderlocatie in Midden Nederland zou zijn aangezien er ook veel klanten en relaties van andere bedrijven deelnemen aan onze meetings. En die kunnen uit het hele land komen, dus dan is het wel zo prettig om een vergaderlocatie in Midden Nederland te hebben zodat iedereen uit welke uithoek van Nederland dan ook, er makkelijk kan komen.

Tip voor geweldige vergaderlocatie in Midden Nederland

Een vergaderlocatie in Midden Nederland kun je bijvoorbeeld vinden via internet. Ik ben online gaan zoeken en gelukkig had ik al snel een locatie gevonden waar ik zeer tevreden over was, namelijk De Paardenburgh. Dit is een vergaderlocatie in Midden Nederland waar ontzettend veel mogelijkheden zijn en waar je gebruik kunt maken van prachtige voordelen, zoals:

  • Centraal gelegen en goed bereikbaar
  • Veel privacy
  • Inspirerende ruimte
  • Mogelijkheden lunch, drank

Ik vond het heel belangrijk dat het goed bereikbaar is, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Je weet niet hoe klanten of zakenrelaties komen, dus dan is het fijn dat het voor iedereen goed is. Bovendien zijn het mooie ruimtes met allerlei voorzieningen, die ook nog eens veel privacy bieden. Dat is ook natuurlijk belangrijk als je belangrijke zaken te bespreken hebt en rust hierbij nodig hebt. Het is zo fijn om ergens te zijn waar ook zaken als drankjes, koffie, thee en lunch geregeld kunnen worden. Dan heb je er zelf geen omkijken naar en kun je je focussen op andere zaken. En toch wordt iedereen goed verzorgd.

Dit kan De Paardenburgh betekenen voor jouw bedrijf

Ga naar https://www.paardenburgh.nl/vergaderlocatie-midden-nederland voor een eerste kennismaking met Paardenburgh. Ik heb er inmiddels meerdere events georganiseerd. Eerst een vergadering met meerdere partijen en die is ontzettend goed verlopen. Alles was top geregeld en dat wordt door iedereen zeer gewaardeerd. Ze zien dat je er moeite in hebt gestoken om er een goede sessie van te maken en daardoor was iedereen creatief en goed gezind. Het leuke is dat je er ook te gekke uitjes kunt organiseren dus ook dat heb ik voor mijn eigen team geregeld. We zijn naar De Paardenburgh gegaan voor een sloepentocht en een high tea, dat was echt een geweldige dag. We werken allemaal keihard en dan is het zo belangrijk om weer even met elkaar te ontspannen, te kletsen, echt een positieve boost voor de samenwerking. De Paardenburgh is veel meer dan alleen een vergaderlocatie in Midden Nederland, het biedt talloze mogelijkheden waardoor het voor ieder bedrijf een belangrijke meerwaarde kan zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn