Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Een echtscheidingsadvocaat in Rotterdam hebt u snel gevonden

advocatenkantoorvanwessel - echtscheidingsadvocaat rotterdamAls u een echtscheidingsadvocaat in Rotterdam nodig hebt dan gaat u waarschijnlijk een zware tijd tegemoet. Een scheiding is voor veel partners en kinderen een moeilijk proces dat gepaard gaat met heftige emoties. Een echtscheidingsadvocaat uit Rotterdam kan een groot deel van het zakelijke gedeelte van u overnemen. Zo weet u zeker dat u een eerlijk deel van de scheiding krijgt, dat de alimentatie voor uw kinderen goed geregeld wordt en dat u niet continu met de neus op de feiten wordt gedrukt. Zoekt u daarom een echtscheidingsadvocaat in Rotterdam? Wilt u deze echtscheidingsadvocaat in Rotterdam delen met uw partner? Of hebt u zodanige meningsverschillen dat er voor beiden een echtscheidingsadvocaat in Rotterdam nodig is? Hoe dan ook, bij ons bent u aan het juiste adres dus kijkt u eens op onze website voor meer informatie: advocatenkantoorvanwessel.nl. Een echtscheidingsadvocaat in Rotterdam kan u steunen op financieel gebied maar ook op emotioneel gebied. Al u het midden in de nacht echt niet meer trekt en u maar ligt te woelen van de zorgen en verdriet, dan mag u altijd even contact opnemen met de aangewezen echtscheidingsadvocaat in Rotterdam. Wij doen daar beslist niet moeilijk over want we weten hoe zwaar een echtscheiding kan zijn.

Gaat u scheiden? Zoek dan een echtscheidingsadvocaat in Rotterdam

Als u eerst een adviesgesprek wilt hebben met ons kantoor dan kunt u ons nu direct opbellen op ons speciale nummer. Legt u de situatie zo goed mogelijk uit, dan berekenen we uw kansen bij de rechter. Uiteraard kunt u deze uitleg ook in de vorm van een e-mail naar ons toezenden. Misschien kunt u samen met de advocaat van uw partner komen tot een schikking. Maar als er veel woede in het spel is en de belangen hoog zijn, dan is het niet verkeerd om een onpartijdige rechter te vragen om een uitspraak. Maar laat u dan wel verdedigen door een echtscheidingsadvocaat in Rotterdam door van Wessel advocaten. Er zijn diverse belangrijke zaken die geregeld moeten worden voordat u verder kunt met uw leven:

  • De verdeling van uw goederen. Dit gaat niet alleen om uw inboedel maar ook over het geld op uw gezamenlijke bankrekening.
  • Als u kinderen hebt dan moet er een alimentatie worden vastgesteld en er moet een passende omgangsregeling worden bedacht. Het gebeurt vaak dat de vrouw voogdij krijgt en de man in het weekend de kinderen mag zien. Maar dit kan per zaak sterk verschillen, zeker als de vrouw geen inkomen heeft of slecht voor haar kinderen zorgde.
  • Ook bij uithuisplaatsingen en naamswijzigingen kan een echtscheidingsadvocaat in Rotterdam u helpen.

Hebt u hier geen geld voor? Dan wijst de rechter iemand voor u aan

Dit noemt men pro deo en is in het geval van scheidingen noodzakelijk als jullie er beiden niet uitkomen. Ook dan is het mogelijk om een echtscheidingsadvocaat in Rotterdam van ons kantoor in de arm te nemen. Het kan geen kwaad om dat eerste wellicht zware kennismakingsgesprek aan te gaan. Ook al is het enkel om u te oriënteren. Dit gesprek is overigens geheel vrijblijvend en kosteloos. Eens scheiding is nooit leuk maar in een slechte relatie blijven hangen is erger. Wellicht is uit elkaar gaan een betere oplossing en zal uw toekomst een stuk rooskleuriger worden. Naast echtscheidingen kunt u ons inhuren als u problemen hebt op uw werk. Arbeidsrecht is namelijk onze tweede specialisatie. Hebt u problemen met uw leidinggevende? Of hebt u als werkgever een probleem met een “zieke” werknemer? Vraag ons dan snel om advies want we komen snel en daadkrachtig met een passende oplossing voor uw werkprobleem.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn