Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Een cd drukken is gaat heel gemakkelijk!

Als u op deze pagina terecht bent gekomen spreekt het voor zich: u wilt graag een cd drukken. Wellicht wilt u wel meerdere cd’s laten drukken. Het goede nieuws is dat dit gewoon mogelijk is. Ga daarom lekker zitten, pak uw favoriete stoel er bij of ga languit op de bank liggen, want ik ga u nu vertellen dat een cd drukken heel simpel is. Misschien moet u ook nog maar eventjes een kopje thee zetten, of iets anders, wie weet bent u toe aan een wijntje of een glas cognac. Wellicht heeft u namelijk wel iets te vieren en is dit de reden dat een cd drukken voor u juist nu van belang is. De redenen voor een cd drukken zijn natuurlijk onwijs divers en uiteenlopend, en verschillen dan ook enorm per persoon. Het fijne is, dat het gewoon helemaal niet uitmaakt wat voor type u bent, of wat uw reden is. Bent u een thee drinken of meer een koffie mens – het maakt werkelijk gewoon niet uit, een cd drukken, dat kan iedereen. Nou is het natuurlijk wel zo dat een cd drukken meestal niet in de comfort van uw eigen huis kan, maar alleen letterlijk gezien. Het druk proces kunt u thuis niet uitvoeren, maar het in gang zetten van het zo genoemde druk proces kunt u wel gewoon doen vanuit de comfort van uw eigen huis, met uw kop thee of uw kop koffie, of wellicht met uw glas wijn of uw glas cognac. Het enigste wat u nodig heeft is uw laptop of computer, of als u echt gewoon wil blijven zitten in een fijne luie stoel, dan kan de bestelling ook vanaf uw smartphone of tablet geplaatst worden. Zo simpel is het gewoon!

De cd drukken: Hoe plaatst u de bestelling?

Zoals ik hierboven al heb uitgelegd zijn er meerdere mogelijkheden en manieren waarop u de bestelling voor het drukken van een cd kunt plaatsen. Hieronder zet ik ze voor uw gemak en overzicht op een rij. U kunt de bestelling online plaatsen met uw:

  • Smartphone
  • Tablet
  • Laptop
  • Computer

De stappen die u volgt zijn heel makkelijk. U moet gewoon ‘cd drukken’ in de zoekbalk in Googel typen en voor u het weet doen zich er vele opties voor. Maar hieruit een keuze (ik raad u aan gewoon te beginnen met de bovenste website) en voor uw persoonsgegevens in. Vervolgens moet u een betaling afronden en klaar is kees. Zo makkelijk is een cd drukken! Hieronder ga ik u vertellen waarom een cd drukken voor mij zo ontzettend speciaal en waardevol was.

Een cd drukken voegt veel toe

Zoals de titel al aangeeft voegt een cd drukken veel toe aan de waarde van de cd. Het is als het ware de mogelijkheid om uw persoonlijke preferentie een plek te geven. Ooit, op een blauwe maandag, heb ik als zangeres een paar maal opgetreden in kleine cafés in Nederland, en ook een in een paar ruimtes en bij evenement in het buitenland. Ik vond het zingen heerlijk maar het reizen stond me erg tegen. Toen ik een familie wou beginnen bleek het beter om gewoon wat kleinschalig in Nederland op te blijven treden, maar helaas bleek het heel erg moeilijk om een nationaal publiek aan de blijven spreken. Om deze reden ben ik gestopt met mijn carrière als zangeres. Alhoewel ik hier geen spijt van heb, vind ik het soms toch jammer dat ik deze mooie tijd achter mij heb gelaten, of als het ware een ander pas heb gekozen. Ik werk nu namelijk als bakker in een kleine bakkerszaak in Almere, waar ik specialiseer in de taarten. Het grappige van dit verhaal is dat ik gespecialiseerd ben in het drukken van taarten. Vaak moet ik er voor zorgen dat er een leven echte afbeelding op het oppervlakte van een taart wordt gedrukt, een scan van een foto word daar voor gebruikt. Ik zie dus heel erg vaak dit soort dingen voorbij komen, met dingen bedoel ik situaties waarin mensen graag net dat kleine beetje extra willen om het allemaal net wat persoonlijker te maken. U begrijpt zelf ook dat een taart met de print waarop een mooi moment uit uw leven is vast gelegd, of een prent met de gezichten van uw kinderen of andere geliefden, of gewoon een mooie prent, veel persoonlijker en specialer is dan een heel gewone slagroomtaart. Met een cd drukken is dat precies hetzelfde. Op een avond, een paar weken voor mijn vijfenvijftigste verjaardag besprak ik dit met mijn dochter tijdens een avondje uit met z’n tweetjes. Mijn dochter, die een heel gevoelige jonge vrouw is, heeft dit onthouden en heeft samen met de hulp van de rest van de familie een fantastisch cadeau voor mij gemaakt. Ze heeft mijn eerste cd die ik ooit heb uitgebracht laten drukken, maar dan met een prent van ons als familie er op. Ik was helemaal emotioneel toen ik hem open maakte en de cd zag, met daarop de prent van de mensen van wie ik het meeste houdt. Wat een leuk idee, mijn verleden en mijn heden zo vermengd in iets wat tijdloos is en wat ik altijd kan bewaren! Ik was zo dankbaar dat ik aan mijn dochter heb gevraagd hoe ze het heeft gedaan, zodat ik ook aan u uit kan leggen hoe een cd drukken mogelijk is.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn