Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Een 3d printer kopen voor thuis

De laatste jaren is 3d printen steeds populairder geworden en er zijn meer en meer bedrijven die hiermee beginnen. Er zijn goedkopere printers op de markt gekomen, waarmee je zelf thuis ook aan de slag kunt en dit leek mij erg interessant. Experts verwachten dat de markt voor deze printers steeds groter wordt en dat veel mensen en bedrijven de printers gaan gebruiken, maar eigenlijk is er nog geen grote doorbraak op dit moment. Ik vind het leuk om met nieuwe technieken te experimenteren en wilde daarom graag een 3d printer kopen voor thuis. Op de website 3dprinterkopengids.nl las ik veel informatie over verschillende soorten printers en kon ik een goede keuze voor mijzelf maken. De afgelopen jaren hoor je steeds meer over 3d printen en experts verwachten dat het een grote impact gaat hebben. Producten worden op dit moment nog in fabrieken gemaakt, voornamelijk in China, maar het is beste mogelijk dat mensen over een aantal jaren thuis onderdelen, of producten printen. Er zijn tegenwoordig steeds meer printers op de markt en meer bedrijven onderzoeken of er mogelijkheden zijn met deze apparaten. Ik wilde ook graag een 3d printer kopen, zodat ik thuis kon oefenen met het printen en ontwerpen van voorwerpen. Als over een aantal jaren de markt echt openbreekt, dan wil ik veel ervaring hebben en misschien kan ik met mijn ervaring dan een baan vinden, of zelf een bedrijf starten. Ik heb het altijd leuk gevonden om dingen zelf te maken, maar heb voor een verstandige kantoorbaan gekozen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om zelf te knutselen en aan de slag gaan met een 3d printer leek mij erg interessant. Ik wist echter niet waar ik een goede en betaalbare 3d printer kopen kon en besloot daarom om naar meer informatie te zoeken. 

Advies over een 3d printer kopen

Ik wilde graag een goede 3d printer kopen voor een klein bedrag, want ik wilde de printer voornamelijk als hobby gebruiken. Toen ik online naar informatie en advies zocht, kwam ik de website 3dprinterkopengids.nl tegen. Op deze website staat erg veel informatie en zij hebben de beste printers geselecteerd per bedrag. Wat de beste printer is hangt af van het doel, maar door deze website kon ik een betere keuze maken. Ik besloot om een goedkope 3d printer te kopen en koos een van de printers die werd aangeraden op deze website.

Erg leuk om met de printer aan de slag te gaan

Een 3d printer kopen was voor mij een goede keuze, want ik vind het erg leuk om dingen te printen. Ik ben nu nog veel aan het experimenteren, maar mijn ontwerpen worden steeds beter en ik ontdek veel nieuwe mogelijkheden. Ik ben voornamelijk met de printer bezig in het weekend en wil misschien over een paar jaar een betere 3d printer kopen. Ik vond de website 3dprinterkopengids.nl erg handig en denk dat meer mensen deze website kunnen gebruiken.

  • De website bevat veel informatie over 3d printen
  • Deze website heeft printers ingedeeld per prijscategorie
  • Ik besloot om een van de aangeraden printers te kopen
  • Ik vind het erg leuk om met de printer aan de slag te gaan
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn