Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

E-liquid van hoge kwaliteit kopen?

E-liquid van hoge kwaliteit kopen? Lees snel verder, dan kun jij uitvinden waar jij goede e-liquid kan kopen. Niet alleen waar, maar ook alles over de vape kun jij hier lezen. 

Om te beginnen, je kunt e-liquid kopen via dutchvapeshop. Daar kun je ook eenvoudig online betalen met iDeal, wel zo handig! Een greep uit hun assortiment ziet er als volgt uit, ze bieden het volgende aan:
  • Vype ePen 3 
  • Flowermate Aura Vaporizer
  • Tsunami Eruption Vaporizer
Dus wil jij graag naast de e-liquid een vape kopen? Dat kan in de dutchvapeshop. Je vindt daar alles op het gebied van elektronisch roken. Maar wat is een vape precies en waar moet je op letten?

Dieper in de stof: alles over de vape 

Een vape is dus een ander woord voor damper/elektronische sigaret. Bij het roken van deze elektronische sigaret inhaleert je damp en dit wordt ook wel vapen of dampen genoemd. De elektronische sigaret wordt dus ook wel een vape genoemd. Je moet letten op de volgende dingen als je een vape gaat kopen, je moet er namelijk zeker van zijn dat jouw elektronische sigaret uit gecertificeerde onderdelen bestaat, want dan weet jij zeker dat er geen eventuele veiligheidsrisico’s bestaan en kun jij schade voorkomen. Als jij een beginnende damper bent gelden er andere regels dan wanneer jij al een gevorderde damper bent. Je moet met andere woorden in het eerste geval een stuk oplettender zijn dan in het tweede geval. Je kunt het beste een de vape kopen via dutchvapeshop. E-liquid moet er natuurlijk ook in, daarover zo nog meer. 

Wat zit er in e-liquid en kan ik het zelf maken? 

Waaruit bestaat uit de volgende ingrediënten, namelijk een of meerdere aroma’s, propyleen glycol, plantaardige glycerine, soms nicotine, gedestilleerd water. Meestal ook zoetstof, kleurstof en menthol, het hangt er maar net vanaf wat voor soort e-liquid je wilt hebben of maken. Je kunt het namelijk ook zelf maken. Wil jij weten hoe? Zelf e-liquid maken is namelijk voor steeds meer dampers een leuke bezigheid, sommige mensen maken er zelfs een hobby van. Het is namelijk de kunst om altijd op zoek te blijven naar de ultieme smaak en er is veel mogelijk. Daarnaast is er altijd wel weer een nieuwe uitdaging waar je mee aan het werk kunt gaan. Een extra drijfveer voor het zelf mixen van de deze vloeistof is het besparen van kosten, want zodra jij bent gestart kom je er snel achter dat het aanzienlijk is, die kostenbesparing. Wat wel belangrijk is bij het zelf maken van e-liquid is dat je let op de verhouding tussen PG en VG. PG resulteert in minder damp, VG in meer damp. Zodoende heeft PG een sterkere throathit en VG en zachtere throathit. De eerste is niet zoet en de tweede is wel een beetje zoet. Ga zo maar door er zijn veel verschillen tussen deze twee en daarom is het belangrijk dat als jij e-liquid maakt, de verhoudingen goed blijven. Niet elke verdamper kan goed overweg met dikke vloeistof. Het ligt er dus ook aan wat de kwaliteit is van de damper. 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn