Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Duo rolgordijnen in alle soorten en maten

Bent u op zoek naar een goed soort raambekleding? Hebt u echter wel wat eisen, namelijk:

  • Dat ze meerdere standen hebben
  • Dat u afwisselend voor minder of extra privacy kunt kiezen
  • Dat ze in de nacht verduisterend moeten zijn, maar overdag veel licht doorlaten?

Dan is het een goed idee om eens een kijkje te nemen in de webwinkel van gordijnen.nl. Hier vindt u namelijk speciale duo rolgordijnen, die heel geschikt zouden zijn in uw situatie. Duo rolgordijnen bestaan namelijk uit twee lagen en hebben een patroon van brede banen. De twee lagen kunt u langs elkaar heen bewegen, waardoor u afwisselend veel licht hebt en wanneer u dat wilt ook kunt kiezen voor een verduistering of juist extra privacy. Jawel, met duo rolgordijnen kunt u werkelijk alle kanten op. Het grote voordeel hiervan is dat u nog steeds een mooie lichtinval in uw woon- of slaapkamer zult hebben, oom als de gordijnen helemaal afgerold zijn. Bij een normaal rolgordijn is dan gelijk de hele ruimte verduisterd, komt er geen zonlicht meer binnen en kunt u ook niet meer naar buiten kijken. Er zijn maar twee standen, namelijk helemaal nar boven of helemaal naar beneden. Wij kunnen het ons maar al te goed voorstellen dat u hier geen genoegen mee neemt en dus liever voor duo rolgordijnen wilt gaan. Deze kunt u namelijk helemaal aanpassen aan uw eisen wensen. Ideaal dus!

Wij bewijzen dat duo rolgordijnen niet duur hoeven te zijn

Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar wilt u toch eerst nog even van de hoed en de rand weten? Wilt u erg graag duo rolgordijnen hebben, omdat deze uitstekend dienst zouden doen in uw situatie? Maar bent u bang voor hoge prijzen? Dan willen wij u er graag even op wijzen dat wij te allen tijde lage tarieven hanteren. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Daardoor zijn duo rolgordijnen bij ons helemaal niet duur. Kunt u het niet geloven? Kijk dan snel in onze webshop en laat u verrassen door onze lage prijzen. Naast een zacht prijsje bieden wij u ook nog eens topkwaliteit van de bovenste plank. Bij ons krijgt u dus waar voor uw geld en vindt u de beste duo rolgordijnen voor weinig geld. Al met al heeft u dus geen enkele reden meer om niet voor Gordijnen NL te kiezen. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant in onze webwinkel. Graag tot snel!

Alle voordelen op een rij

Als u voor Gordijnen NL kiest, dan weet u zeker dat u goed zit. U komt dan voor een dubbeltje op de eerste rang te zitten en profiteert van een zeer ruim aanbod in onder andere duo rolgordijnen. Doordat wij van alle markten thuis zijn hebben wij voor ieder wat wils! Daarnaast zorgen wij ook nog eens voor een snelle levering, waardoor u niet al te lang op uw voordelige raambekleding hoeft te wachten. Verder bestaat er bij gordijnen.nl de mogelijkheid om duo rolgordijnen op maat te laten maken. En ook dat kost bij ons niet veel. Een monteur komt dan bij u langs om uw ramen op te meten en u de kleurstalen te laten zien. U kunt in alle rust een keuze maken en wij gaan vervolgens aan de slag om de duo rolgordijnen van uw wens te maken. Al snel komen wij weer bij u langs en monteren wij de rolgordijnen in uw raamkozijn. U wordt dus compleet ontzorgd! Surf snel naar onze site en neem contact op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn