Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Doet u al aan shortlease?

Toen ik merkte dat ik voor mijn bedrijf steeds vaker naar klanten moest die nogal afgelegen woonden, was het voor mij al heel snel duidelijk dat ik veel tijd kon besparen wanneer ik met de auto zou gaan. Ik heb tot voor kort namelijk altijd met de trein gereisd, maar dat was niet altijd de meest geweldige manier om ergens te komen. Je bent al snel een paar uur onderweg en dat zorgt er dan voor dat je heel veel tijd verliest. Ik ben toen gaan kijken naar mogelijkheden om op een voordelige manier aan een goede auto te komen en ik heb toen een artikel gelezen over shortlease. Dat had meteen mijn interesse want wanneer ik aan shortlease zou kunnen doen, zou ik daarmee veel geld kunnen besparen. Een nieuwe auto kopen is namelijk erg duur en daarom ben ik gaan kijken of ik misschien ergens aan shortlease zou kunnen gaan doen. Ik heb toen op allerlei plekken gekeken en ik heb toen gemerkt dat wanneer je in mijn situatie aan shortlease wilt gaan doen, je het beste een keer kunt gaan kijken op de site van dealerleasing.nl. Deze site biedt tal van interessante mogelijkheden voor mensen die aan  shortlease willen doen en ik heb de informatie op deze pagina daarom ook met veel interesse doorgenomen. Ik heb gemerkt dat wanneer je hier aan shortlease wilt doen, je heel veel mogelijkheden kunt vinden. Het was voor mij ook interessant om te lezen dat specifiek ZZP-ers hier aan shortlease zouden kunnen doen. Genoeg reden dus om mij even te melden bij deze mensen om hen te laten weten dat ik veel interesse had in shortlease. Ik heb toen een gesprek gevoerd met een van de medewerkers van dit bedrijf en ik heb toen heel goede adviezen gekregen omtrent hoe ik goed, doch voordelig een auto kon nemen. Ik ben zeer te spreken over de goede service van deze mensen want ik had al snel in de gaten dat ik hier een heel goede deal kon maken. Ik heb daarom ook al redelijk snel een contract gesloten en ik doe nu sinds een tijdje aan shortlease. 

Shortlease hoeft niet duur te zijn

Ik hoor vaak dat mensen denken dat shortlease heel duur is. Dat is het doorgaans ook, maar wanneer u even naar de juiste mensen gaat wanneer u aan  shortlease wilt gaan doen, hoeft het niet per se duur te zijn. Ik heb met de mensen van dealerleasing.nl alle mogelijkheden doorgenomen en op die manier zijn wij uiteindelijk tot een heel goede deal gekomen. Kijk daarom ook een keer op deze site wanneer u meer wilt weten over shortlease en de vele mogelijkheden die hierbij komen kijken. U zult merken dat u op deze manier voordelig in een mooie auto kunt rijden. 

Ik bespaar tijd en geld

Nu ik een auto heb, kan ik overal veel sneller komen en bespaar ik ook fors op mijn treinkosten. Kortom:

  • Ik ben zeer te spreken over dealerleasing.nl 
  • Voor mij is shortlease ideaal 
  • Ik raad iedereen deze manier van autorijden aan 

Wilt u meer weten? Kijk dan ook nog even op de site. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn