Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Dit letselschadebureau heeft mij zeer goed geholpen

Vorig jaar heb ik een heel zwaar auto-ongeluk gehad en daardoor ben ik in een rolstoel terechtgekomen. Dit was voor mij een enorme dreun, ik ben namelijk nog jong en ik had nog een heel leven voor mij en dat ziet er nu heel anders uit. Ten eerste moest ik het afgelopen jaar heel lang revalideren en dat was ontzettend zwaar. Ik moest namelijk alles opnieuw leren en alles wat ik ooit zo vanzelfsprekend vond, ging mij nu met de grootst mogelijke moeite af. Toen ik na een aantal maanden voor het eerst weer in een stoel kon zitten, ben ik gaan kijken hoe ik mijn toekomst zou moeten vormgeven. Een van de dingen die mij meteen duidelijk was geworden, was dat ik een goed letselschadebureau moest vinden dat mij kon helpen om mijn toekomst goed te regelen. Er was namelijk sprake van schuld bij mijn ongeluk en dat betekende dat ik een letselschadebureau opdracht kon geven om de schade die ik had opgelopen, te verhalen op de tegenpartij. Aangezien deze partij heel slecht had gehandeld, wilde ik een letselschadebureau inschakelen dat werkelijk alles zou doen om voor mij het onderste uit de kan te halen. Ik ben daarom al heel snel op zoek gegaan naar een letselschadebureau dat mij bij kon staan. Ik kreeg van een van mijn artsen te horen dat ik een keer op de site van letselschadebureau Letselzorg.nl moest gaan kijken. Meerdere mensen die hij behandeld had, waren door dit letselschadebureau geholpen en dat hadden ze altijd naar volle tevredenheid gedaan. Vandaag dat ik eerst maar eens even ben gaan kijken op de site van deze aanbieder. Vervolgens heb ik gekeken hoe ik met deze mensen in contact kon komen. Dat bleek heel eenvoudig via de telefoon te kunnen. Zo kon ik vanuit het revalidatiecentrum heel veel zaken met dit letselschadebureau regelen. Dat was heel erg prettig want de deur uitgaan is voor mij een hele opgave.

Ik ben dit letselschadebureau heel erg dankbaar

Wat ik heel erg prettig vind aan dit letselschadebureau is dat zij alle tijd voor je nemen om je zaak te bekijken. Ik had veel uit te leggen en ik heb dat in alle rust kunnen doen. De mensen van dit letselschadebureau hebben toen meteen gekeken welke stappen wij konden zetten. Het was namelijk duidelijk dat er sprake was van schuld in het geval van de persoon die mij in de rolstoel had doen belanden, dus deze persoon moesten wij gaan aanpakken. Wij hebben toen een plan gemaakt over hoe wij te werk zouden gaan. Vervolgens kon ik weer naar huis en toen is dit letselschadebureau voor mij aan de slag gegaan. Het fijne is dat men heel veel ervaring heeft met dergelijke zaken, dus weten ze ook precies wat je kunt doen om de zaak succesvol te maken. Ik kon mij ondertussen weer gewoon richten op mijn revalidatie en dat was heel erg prettig. Met enige regelmaat kreeg ik bericht over hoe de zaken ervoor stonden en dat heb ik altijd zeer gewaardeerd. Ik ben daarom ook zeer tevreden over dit kantoor en ik raad hen iedereen aan die in eenzelfde situatie zit.

Ik heb gekregen waar ik recht op had

Dankzij dit bureau heb ik uiteindelijk de uitkeringen gekregen waar ik recht op had. Dat was heel prettig en ik ben daarom nu zeker van compensatie. Kortom:

  • ik ben dit bureau heel erg dankbaar
  • ik raad iedereen met letsel aan dit kantoor in te schakelen
  • ik ben voor een goede prijs geholpen

Meer weten? Kijk even op Letselzorg.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn