Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Deze snelloopdeur kan tegen een stootje

Met schade hebben we allemaal wel eens te maken. Dat is even slikken en de rekening maar weer betalen. Maar als dit te vaak gebeurt dan is de maat vol. Zo werken we in mijn bedrijfspand met heftrucks. De chauffeurs zijn hier constant mee aan het rijden en het gebeurt regelmatig dat die voor elkaar moeten uitwijken. Nu kan het wel eens gebeuren dat je wat laat omvallen of iets raakt. Maar nu was dit twee keer in een maand tijd gebeurt. De deur van het pand was twee keer beschadigd alsof er een vloek op rust. Dit was niet meer leuk. De investering voor een veilige deur was al een groot bedrag maar nu was dit wel een hele dure investering. Ik besloot dan ook dat ik nog één keer een nieuwe deur ging aanschaffen. Deze deur bleef dan wel zitten voor de komende twintig jaar.
Ik ging dus op zoek naar een veilige en herstelbare snelloopdeur. Ik ontdekte de snelloopdeur van Labex. Dezelfde week was de deur al bevestigd.

De snelloopdeur is veiliger

Deze snelloopdeur was mijn laatste optie en ik vond het dan ook enorm belangrijk dat deze echt lang mee ging. Een investering moet immers wel de moeite waard zijn. Gelukkig is deze deur echt geweldig. Alsof het zo moest zijn was er namelijk weer een medewerker die met de heftruck tegen de deur aan botste. Ik hield mijn hard vast maar er was dit keer geen beschadiging te zien aan de deur. Deze deur is een stuk eens veiliger omdat er bij een botsing minder schade is aan het lichaam en aan de goederen. Na dit incident had mijn medewerker dan ook geen enkele schade opgelopen en dat is een geweldig voordeel van deze deur.

Deze deur is een stuk goedkoper dan de deur steeds vervangen

Als er in je bedrijfspand veel medewerkers rondrijden met een heftruck wil je natuurlijk geen schade hiervan ondervinden. De kans is groot dat je medewerkers wel eens tegen de deur aanrijden. Met een normale deur is er dan veel beschadiging aan de deur en krijgen je medewerkers last van lichamelijke klachten. Het is erg vervelend als er schade ontstaat aan je producten, je pand of je medewerkers. Ik was het zat dat mijn deur elke keer weer was beschadigd. Ik koos er daarom voor om een snelloopdeur aan  te schaffen. Deze deur is gemaakt van ander materiaal zodat deze deur zichzelf hersteld na een botsing. De deur beweegt mee wat veel schade voorkomt. Hierdoor heb je veel langer plezier van deze deur. Deze deur is ook nog eens een stuk veiliger voor je medewerkers. Je hebt een snelloopdeur nodig als je:  

  • Vervelende incidenten wilt voorkomen
  • Weet dat je medewerkers tegen de deur aan kunnen rijden
  • Voorkom de nodige schade door deze snelloopdeur
  • Veiligheid van je medewerkers belangrijk vindt
  • Je deur niet meer wil vervangen
  • Lang plezier wil hebben van je deur
  • Het belangrijk vindt dat de deur veilig is voor je medewerkers

In mijn bedrijfspand zijn mijn medewerkers dag en nacht aan het werk met een heftruck. Dit gaat niet altijd even goed. Het is menselijk om fouten te maken, het gebeurt dan ook regelmatig dat medewerkers voor elkaar moeten uitwijken en dan de deur beschadigen. Dit was elke keer een prijzig grapje en een flinke investering. Toen het twee keer in een maand was voorgevallen dat ik de deur moest vervangen was de maat vol. Er is nu een snelloopdeur die tegen een stootje kan. Deze snelloopdeur beschadigt niet zo snel. Wil je meer weten, neem dan een kijkje op http://www.labex.nl/snelloopdeuren.html. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn