Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Deze Excel cursus zult u met vlag en wimpel halen

Naast Microsoft Word en PowerPoint is Excel een bekend programma dat al decennialang onderdeel uitmaakt van het Microsoft Office pakket. Het is dan ook geen wonder dat u van uw werkgever een Excel cursus moet volgen. Want het is de ideale spreadsheet voor accountancy en boekhouders. Maar ook voor een sportvereniging is het de manier om bij te houden wie er lid zijn en wie er deze maand nog niet contributie hebben betaald. Wilt u of moet u een Excel cursus volgen? Dan kunt u bij ons een dergelijke training opvragen. U hebt drie verschillende manieren om de Excel cursus te volgen:

  • U kunt bij ons langsgaan voor een klassikale cursus in Zwammerdam. Deze Excel cursus bestaat nooit uit meer dan 6 deelnemers. U krijgt diverse praktische opdrachten naast het nodige theoretische gedeelte zodat u binnen enkele dagen zult slagen.
  • Mag u van uw baas de Excel cursus op kantoor volgen en dus in de baas zijn tijd? Dan kunnen we bij u op kantoor langskomen om daar de cursisten te begeleiden. De prijzen zijn afhankelijk van het beschikbare apparatuur. Hebt u bijvoorbeeld computers met dit programma klaarstaan en een kantoor tot klaslokaal ter beschikking gesteld, dan betaalt u minder dan wanneer we alles zelf mee moeten nemen.
  • Doet u dit liever na uw werk, in de avond of in het weekend? Maar hebt u niet de mogelijkheid om naar ons trainingscentrum af te reizen? Dan kunt u natuurlijk ook de Excel cursus thuis volgen. Zorg er natuurlijk wel voor dat u een recente legale versie van deze software op uw pc of laptop hebt geïnstalleerd.

U wilt aldus een Excel cursus volgen, we hopen dat u dan overweegt om met Van Dijk Computer Opleidingen in zee te gaan.

Doet u liever een Excel cursus om uw geheugen op te frissen?

U kunt de Excel cursus op uw eigen niveau gaan volgen. Velen hebben op de middelbare school weleens met dit programma gewerkt. Het is een standaardonderdeel tijdens de informaticalessen op school. Maar niet iedereen krijgt dat vak en velen letten wellicht niet op. Het is niet zo vreemd dat deze kennis jaren later compleet is weggezakt. Wilt u een basiskennis opdoen? Kies dan voor de beginnerscursus. Werkt u binnen een bepaald vakgebied waar men van u vraagt dat u ingewikkelde spreadsheets, tabel, berekeningen en grafieken kunt maken? Kies dan voor de gevorderdencursus. En gaat het om een meer technische specialisatie waar u bijvoorbeeld te maken krijgt met vele informatiestromingen die nauwelijks met elkaar compatibel lijken? Dan is de cursus PowerPivot wellicht iets voor u. Ten slotte is er de Excel cursus VBA. Daarbij leren we u om diverse informatiestromen automatisch te verwerken. Dit is een automatiseringstraining en we leren u hoe u dat proces kunt opzetten. Dat zal in de toekomst heel wat tijd en geld besparen. We hebben dus vele instapniveaus en in principe kunt u van beginner tot VBA alle 4 de cursussen bij ons volgen.

Kijkt u ook eens bij onze overige computertrainingen

Het kan geen kwaad om een Excel cursus te volgen als u boekhouder bent of een administratief medewerker. Uw werkgever zal het zeker waarderen als u nette overzichten van inkomsten en uitgaves kunt laten zien. Hebt u nog vragen of wilt u weten of we ook bij u langs kunnen komen voor een incompany training? Neem dan eens telefonisch, per mail of via onze website https://www.vandijkcomputeropleidingen.nl/ contact op met onze klantenservice. Overigens bieden we ook allerlei andere Office trainingen aan. Wilt u beter leren werken met Word, PowerPoint of Outlook? Meldt u dan aan voor een dergelijke training.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn