Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Design stoelen in luxe uitgave

Bij design stoelen denkt u natuurlijk al snel aan hele moderne, prachtige stoelen. Maar een design stoel kan ook veel luxe en comfort bieden. Hierbij kunt u denken aan een luxe uitvoering van de normale fauteuil. Deze design stoelen kenmerken zich in het algemeen door groot comfort. Ze zijn vaak groter en hebben een luxueuze vormgeving die u niet snel tegen zult komen bij normale stoelen of fauteuils. Binnen de design stoelen van designmeubelenstyle.nl komt u de mooiste ontwerpen tegen. Voor elk interieur is er wel een passende stoel te vinden. De design stoelen kunnen bijvoorbeeld heel klassiek zijn uitgevoerd of juist heel hip en trendy. Ze zijn allen van hoge kwaliteit en hebben een betaalbare prijs voor iedereen. Voor allemaal de kans dus om een echt design meubel in huis te halen en deze ook vooral te tonen. Wanneer u via de website een mooi exemplaar heeft gevonden en hier meer informatie over wilt hebben is het naast bellen en mailen ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Dezelfde dag nog wordt er contact met u opgenomen en worden al uw vragen beantwoord. Mocht er na de levering dan alsnog twijfels ontstaan over de aankoop dan is het mogelijk om via de 14 dagen retour garantie het gekozen product retour te sturen en een ander exemplaar uit te zoeken. Design stoelen zijn over het algemeen naast heel mooi, ook praktisch. Niet zoals bijvoorbeeld de klapbare Mondriaan stoel uit de eerste helft van de 20e eeuw, waar amper op gezeten kon worden. Hedendaagse design stoelen zijn niet uitsluitend gemaakt uit esthetisch oogpunt, maar worden ook ontworpen met het oog op zitcomfort. Bijvoorbeeld de design stoelen uit de serie Cooper. Deze eetkamerstoelen wordt ook wel omschreven als eenvoudig, maar zijn vooral heel comfortabel. Het onderstel van de stoel is vervaardigd van hout, waardoor de stoel in zowel een modern als klassiek interieur niet uit de toom zal vallen. Het bovenstel, oftewel het kuipje, is gemaakt van kunststof en gaat lange tijd mee en is makkelijk schoon te houden. Het belangrijkste aan deze design stoelen is echter toch wel het grote kussen. Hierdoor wordt deze stoel niet alleen als eetkamerstoel gebruikt, maar is het bijvoorbeeld ook heel goed mogelijk als zitmeubel in de woonkamer.

Veel variaties in design stoelen

Design stoelen komen in veel verschillende ontwerpen. Naast de comfortabele Cooper is ook Nubuck een aanrader. Deze design stoelen kunnen in veel verschillende kleuren geleverd worden waarbij ook de kleur van het frame niet vaststaat. Deze design stoelen hoeven niet alleen in de eetkamer gebruikt te worden, maar passen ook heel goed in een werk- of studeerkamer of natuurlijk gewoon in de huiskamer. De design stoelen zijn zelfs zonder armleuningen heel comfortabel. Doordat het frame een klein beetje meegeeft zit er een kleine mate van vering in de stoel. Hierdoor kun je ook langdurig zitten op deze stoel. De bekleding is volledig van leer hetgeen de stoel een klassieke en luxe uitstraling geeft. Ook zijn er speciale dopjes op de onderkant van het frame aan te brengen waardoor er geen krassen op de vloer ontstaan. Nadat u design stoelen heeft uitgezocht kunt u deze heel makkelijk via de website bestellen. De stoelen worden binnen korte tijd bij u thuis gebracht en mocht er iets niet goed zijn dan kunt u meteen contact opnemen en wordt er voor gezorgd dat al uw vragen snel beantwoord worden. Veel design stoelen zijn bekend bij het publiek en u zult dan ook altijd veel positieve reacties krijgen van bezoekers wanneer u zo’n prachtige stoel in de kamer heeft staan. De bekende Barcelona design stoelen, van de Duitse architect Mies van der Rohe, zijn meestal te duur om aan te schaffen. Bij designmeubelenstyle.nl zijn deze luxe exemplaren juist wel voor een mooi bedrag te kopen. Dit type stoel zit heel comfortabel en wordt dan ook veel in de huiskamer geplaats. Een hele goede stoel om heerlijk voor de televisie te kunnen zitten. En ook in breder formaat aanwezig, zodat de bank met stoelen een eenheid zal vormen. Het comfortabele aspect betekent echter niet dat de moderne uitstraling hierdoor niet naar voren kan komen.

Mooie printjes

Bij design stoelen wordt er al vaak gedacht aan effen kleuren. Of dat nu hele felle kleuren zijn voor de hippe stoel of juiste verschillende lichte tinten, vaak blijft het bij een enkele kleur. Het is echter ook heel leuk om design stoelen in huis te helen die en bepaald printje hebben. Dit kunnen natuurlijk vormen zijn of geometrische patronen, maar het is juist ook heel mooi om te denken aan een dierenprint. Deze printjes komen bijvoorbeeld voor bij de Barcelona design stoelen. De bekleding is bij deze stoelen gemaakt van runderleer, waardoor de structuur van de zitting een mooie afwisseling van patronen laat zien. De levertijd voor deze unieke stoelen is naar schatting 1 werkdag. Hierdoor kunt u uw woning binnen korte tijd veranderen door echt design in huis te halen voor een lagere prijs. Het onderstel kan uitgebreid worden met op maat gemaakte afdekdoppen van kunststof. Hierdoor weet u zeker dat er geen vervelende krassen en beschadigingen op de vloer zullen ontstaan. Deze afdekdoppen zijn geschikt voor alle ondergronden, dus zowel tapijten als tegelvloeren blijven goed beschermt. Hierbij is het ook goed om te weten dat u niet meteen 4 nieuwe doppen hoeft te kopen wanneer u er maar 1 wilt vervangen. Bij designmeubelenstyle.nl koopt u alleen wat u nodig heeft.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn