Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

De taartenwinkel kan uw taart bezorgen

taartenwinkel - taart bezorgenWelkom bij de taartenwinkel! Wilt u een taart bezorgen aan een jarige als verrassing, of wilt u een taart laten bezorgen voor uzelf, gewoon omdat het kan? Dan bent u bij de taartenwinkel helemaal het juiste adres. Wij maken de lekkerste taarten voor u en bezorgen deze op het gewenste moment op het gewenste adres. Wat wilt u nog meer! U kunt bij ons terecht voor een enkele taart. Bezorgen doen wij zowel voor enkele taarten als voor een grote hoeveelheid taarten. U kunt bij ons tot wel tienduizend taarten bestellen. U geniet bij ons van een zeer uitgebreid aanbod aan taarten. Hierbij moet u denken aan heerlijke verse appeltaarten, marsepein taarten, vlaaien en speciale kindertaarten. Een taart bezorgen voor een kinderfeest is altijd een leuke verrassing en veel van onze klanten kiezen dan ook voor deze mogelijkheid van een taart bezorgen. Het kiezen en bestellen van een heerlijke verse taart is makkelijk en u kunt dat helemaal online regelen. Wij vinden het belangrijk om u een taart te kunnen bieden die lekker is en die er ook nog mooi uitziet. Deze combinatie is belangrijk. Daarom bezorgen wij onze taarten altijd vers. Wij hebben onze standaarden namelijk hoog liggen en willen niets minder dan de beste en de lekkerste taarten bezorgen aan onze klanten. Dat is dan ook de reden dat veel mensen en tevens veel bedrijven van onze diensten gebruik maken. Heeft u een hele speciale wens? Wij vinden het van het grootste belang om ook aan speciale en specifieke wensen van de klant tegemoet te komen. Daarom vragen wij u wanneer dit het geval is om even contact op te nemen met ons. Dan kunnen wij kijken hoe wij uw speciale wensen wat betreft uw taart in vervulling kunnen laten gaan. Er zijn diverse mogelijkheden die een taart bezorgen voor ons en voor u leuk en persoonlijk maakt, want wij kunnen een taart bijvoorbeeld leveren met een naam of afbeelding. Deze mogelijkheid is erg leuk als iemand jarig is, of wanneer het een speciale dag betreft zoals Vaderdag of iemand heeft iets erg speciaals te vieren. Kies voor:

  • appeltaart
  • cupcakes
  • slagroomtaarten
  • appeltaarten
  • kindertaarten

Een taart bezorgen; makkelijk en snel!

Bent u op zoek naar de plek waar u makkelijk en snel een taart bezorgen kunt laten regelen? Zoek dan niet verder; want u bent bij ons helemaal op het juiste adres! Iedere dag weer kiezen mensen bij ons voor een taart bezorgen. Een taart bezorgen is waar wij ons helemaal op hebben toegelegd als online bakker. Onze taarten zijn vers, lekker en zien er geweldig uit! Een taart bezorgen laat u doen door ons. Maar wat zijn nou specifieke mogelijkheden voor het laten bezorgen van een lekkere taart? Dat kunnen tal van mogelijkheden zijn zoals een verjaardag, een geboorte van een kind, maar ook zomaar! Mensen waarderen attenties en het verrassingseffect van een taart bezorgen levert altijd de leukste reacties op. Is een vriend van u binnenkort jarig of geeft iemand die u kent binnenkort een feest omdat zijn of haar dochter geslaagd is? Wat voor gelegenheid er ook in het verschiet ligt, u kunt op ieder moment contact met ons opnemen om een taart te kiezen. Een taart bezorgen doen wij altijd super snel, want u wilt natuurlijk dat de taart vers op het juiste adres wordt geleverd! Ons team van bevlogen en gedreven mensen staat voor u klaar. Een taart bezorgen laat u door ons doen. Maar liefst veertien mensen zorgen er samen voor dat er aan al uw wensen gehoor wordt gegeven en dat de taart die u graag wilt bestellen ook op het juiste adres wordt geleverd op het juiste moment. Voor minder doen wij het niet!

Passie voor bakken

De taartenwinkel staat voor passie en ambacht! Wij vinden het leuk om mensen blij te maken met de lekkerste taarten bezorgen die wij altijd op tijd leveren. Een verse taart ontvangen zorgt altijd voor een grote glimlach op het gezicht van mensen en die glimlach zien wij graag. Wij vinden het belangrijk en zien het als onze plicht om als online bakker continue te blijven groeien en dat doen wij door het bieden van steeds weer nieuwe, mooie, originele en natuurlijk smaakvolle taarten. Wat is er nu leuker dat het verassen van een vriend of een vriendin met een lekkere taart? Niet veel toch? Wij vinden het leuk om deze rol als online bakker te vervullen en te zorgen dat u uw verassing op een leuke manier kan overbrengen. Het bezorgen van een taart is de leukste verassing voor iedereen die van lekker eten en zoetigheden houdt! De taartenwinkel is de allereerste online bakker van Nederland. De taartenwinkel is het initiatief van Rogier en Eric die elkaar leerden kennen tijdens hun studie. Aangemoedigd door hun school en vindingrijk als de jongens zelf waren kwamen de heren tot het idee om een online winkel te starten. Een online winkel kan natuurlijk van alles zijn, maar al snel werd dit idee concreet. Niet alleen als studieproject bleek dit een zeer goede zet, maar ook in het echt! De heren leerden al snel dat er veel behoefte bestaat in ons land aan taarten die speciaal zijn toegespitst op de wensen van de klant. Dat kan gaan om bedrijven die een taart willen bestellen met een logo en dat kan gaan om een verrassing voor een verjaardag. Bekijk de mogelijkheden direct!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn