Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Dé specialist op het gebied van tankbouw

Voor het opslaan van diverse vloeistoffen is het belangrijk om goede opslagtanks te hebben. Het niveau van de tankbouw van Wijtmans Plastics is ongeëvenaard in Nederland en is daarom het beste adres als het gaat om diverse soorten tanken. De kunststof tankbouw door Wijtmans levert producten op die geschikt zijn voor veel diverse bedrijven. Zo maken wij opslagtanks voor diverse vloeistoffen zoals zuren als zwavelzuur, chroomzuur en salpeterzuur, maar zijn de producten die voortkomen uit onze tankbouw afdeling ook uitermate geschikt voor diverse basen zoals natronloog en chloorbleekloog. De producten die wij maken zijn te bestellen in allerlei diverse soorten en maten en kunnen op maat worden gemaakt voor de toepassing die u in gedacht heeft. Op het gebied van tankbouw is niks ons te gek en zullen wij er altijd alles aan doen om al uw eisen wensen te vervullen. Onze tankbouw afdeling kan voor u zowel horizontale als verticale opslagtanks maken die niet alleen zeer geschikt zijn om te dienen als opslagplaats voor diverse soorten vloeistoffen, maar die ook zo kunnen worden gemaakt dat ze te gebruiken zijn als mengtank of buffertank. Niks is ons te gek als aankomt op tankbouw, dus wij kunnen er altijd voor zorgen dat u een product krijgt in de maat die u wilt en van het materiaal dat u wilt. De opslagtanks kunnen worden uitgerust met een breed scala aan accessoires en handigheden, zoals bijvoorbeeld mangaten, kooiladders en traversen voor roerwerken. Op deze manier zijn ze voor veel verschillende doeleinden te gebruiken. Bent u op zoek naar een bedrijf dat excelleert op het gebied van tankbouw, dan bent u bij Wijtmans Plastics zeker aan het juiste adres. Wij kunnen van verschillende soorten kunststof een tank op maat passen zodat het productie- of opslagproces bij uw bedrijf geoptimaliseerd kan worden. Of het nou gaat om een tank van 100 tot 100.000 liter, dit maakt ons niks uit. Wij maken wat u wilt en bovendien staat onze tankbouw in het teken van excellente kwaliteit en houden wij de prijzen zo laag mogelijk door effectief om te gaan met materialen. Als u vragen heeft of specifieke wensen dan kunt u altijd contact opnemen met ons voor bijvoorbeeld een vrijblijvende offerte of een afspraak om te bespreken wat de wensen en mogelijkheden zijn.

Tankbouw voor diverse doeleinden

Of u nou op zoek bent naar precies de juiste mengtank of eerder een (ondergrondse) opslagtank wilt, in alle gevallen bent u bij ons het aan het juiste adres. Omdat onze tankbouw afdeling alles op maat kan maken van diverse soorten kunststof kunt u bij ons een tank op maat laten maken die precies voldoet aan het doel dat u voor ogen heeft. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen bij de tankbouw van de volgende soorten producten:

  • HDPE Opslagtank voor schuimconcentraat
  • HDPE grondtank met toegangsschachten
  • Dubbelwandige tank met loopbordes
  • Kunststof bezinktank met conische bodem
  • Opslagtanks voor de chemische industrie

Maar dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele functies die de producten die onze afdeling tankbouw voor u kan maken. Wij maken naast ronde tanks overigens ook rechthoekige producten als dat beter past bij het doel dat u voor ogen heeft. U kunt bij ons ook terecht voor iets anders dan tankbouw omdat wij vele verschillende producten kunnen maken op het gebied van kunststof constructies. Zo maken wij onder andere ook afscheiders, rioolputten en afvoergoten van diverse soorten kunststoffen. Als u op zoek bent naar een bedrijf dat alle kunststof elementen in uw bedrijf kan fabriceren dan bent u dus bij Wijtmans Plastics absoluut aan het juiste adres. Wij kunnen in overleg met u heel veel diverse soorten producten op maat maken. Als u met ons in contact wilt komen dan kunt u op onze website alle mogelijk manier om ons te bereiken vinden. Zowel via de email, telefoon, maar ook via WhatsApp zijn wij bereikbaar om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken om ons te kunnen bereiken. U bent uiteraard ook van harte welkom bij ons bedrijfspand in Roosendaal. Wij hebben in deze stad zowel een afhaalmagazijn als een kantoor, zodat u gemakkelijk beide kunt bezoeken indien u dit wilt.

Kies voor een betrouwbare en kwalitatief uitstekende aanbieder

Doordat wij werken met moderne methoden die het mechanisch en thermisch bewerken van diverse soorten kunststoffen toelaat kunnen wij vele verschillende producten op maat voor u maken. Dit beperkt zich niet tot tankbouw, maar kan echt van alles zijn. Veel van de producten die wij maken worden gebruikt in de afwateringstechniek, maar ook in onder andere de scheepsbouw, riooltechniek en grond- weg- en waterbouw kunt u onze producten tegenkomen. Omdat wij van vele markten thuis zijn hebben wij inmiddels veel ervaring met het maken van producten voor diverse doeleinden. Zowel in Nederland, maar ook in België en Duitsland staan wij bekend als één van de marktleiders binnen onze branche. Wij hebben samenwerkingen met diverse constructiebedrijven zodat wij ook kunnen zorgen voor de installatie van de door ons gefabriceerde tanks. Op het gebied van tankbouw kunt u zich geen beter partner wensen dan Wijtmans Plastics. Neem daarom vandaag nog contact met ons op als u geïnteresseerd bent of neem een kijkje op onze website om te zien waar wij u mee kunnen en helpen en wat voor soort producten wij allemaal voor u kunnen maken. Voor de beste kwaliteit kunststofproducten hoeft u niet verder te zoeken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn