Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

De mooiste exclusieve dameskleding

Ben jij het ook zo zat dat wanneer je naar een kleding winkel gaat en je hier kleding koopt, het eigenlijk altijd het geval is dat je dan alleen maar met de laatste mode thuis kunt komen? Daarnaast is het vaak ook nog eens het geval dat de kwaliteit van de kleding flink ondermaats is? Je kunt er eigenlijk maar een seizoen mee doorkomen en daarnaast kun je er eigenlijk niets meer mee. Dit is dan ook precies de reden waarom de ontwerper Sanne Jansen dit anders aanpakt. Bij Sanne Jansen ben je aan het juiste adres voor het kopen van kleding dat wel de tand der tijd doorstaat en waar je dus terecht kunt voor kledingstukken die je bij wijze van spreken over 50 jaar nog uit de kast kan pakken en aan kan trekken. Dit wordt ook wel “slow & steady fashion” genoemd.

  • Kwaliteit
  • Stijl

Er zijn eigenlijk twee dingen waar Sanne Jansen altijd op let bij het ontwerpen en maken van haar exclusieve dameskleding. Ten eerste is dit de kwaliteit van de kleding. Deze moet natuurlijk zeer goed zijn als je ervoor wilt zorgen dat dit jarenlang meegaat. Dit is dan ook iets wat erg belangrijk voor haar is. Een ander punt is de stijl van de exclusieve dameskleding. In de winkel van Sanne Jansen vind je niet de kleding die de laatste modetrends volgt. Je vindt hier exclusieve dameskleding die een unieke stijl hebben waar je ieder jaar weer lekker van kunt genieten.

Koop exclusieve dameskleding

Niet alleen is het ontwerp van de exclusieve dameskleding uniek, maar je kunt er bij Sanne Jansen natuurlijk ook altijd op rekenen dat de service geweldig is. Wanneer je haar winkel binnen stapt dan word je altijd warm welkom geheten en ze maakt graag een praatje met je. Natuurlijk kun je de exclusieve dameskleding in de winkel aan proberen. Door de unieke touch die ieder kledingstuk heeft is er altijd weer iets nieuws te ontdekken in de winkel. Het is daarbij leuk om te weten dat Sanne voor het ontwerpen van de exclusieve dameskleding inspiratie opdoet op verschillende vlakken. Denk hierbij aan uiteenlopende soorten fotografen, kunstenaars en vormgevers. Zij kunnen er allemaal voor zorgen dat zij weer een nieuw ontwerp in haar hoofd heeft voor exclusieve dameskleding. Het leuke is ook dat je dus zelden iemand anders zult zien met exact hetzelfde kledingstuk. Steeds meer vrouwen vinden dit een geweldige optie om voor te kiezen en zij komen dus met liefde naar de winkel van Sanne Jansen toe.

Ga voor de geweldige kwaliteit

Je kunt er bij de exclusieve dameskleding dus altijd vanuit gaan dat de kwaliteit fantastisch is. Sanne kijkt bij het ontwerpen van ieder kledingstuk dan ook naar de stoffen, kleuren en texturen die hierin een rol zullen spelen. De details zorgen er dan weer voor dat het geheel samen gebracht wordt. Als je graag meer wilt weten over de exclusieve dameskleding dan zijn er natuurlijk een aantal dingen die je kunt doen. Zo heeft Sanne een duidelijke website waar je meer informatie kunt vinden over de exclusieve dameskleding die zij ontwerpt. Maar het is ook mogelijk om eens langs te komen in haar winkels om hier eens een aantal kledingstukken aan te proberen. Als jij dus inderdaad tot de groep vrouwen behoort die niet meer alleen maar de laatste mode wilt volgen, maar ook graag voor de slow & steady fashion wilt gaan, dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Kom dus eens snel langs en ontdek zelf wat ze op dit moment allemaal in de winkel heeft hangen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn