Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

De leesmap, wie is er niet mee opgegroeid?

leesland - LeesmapWist u dat de leesmap nog altijd bestaat? De leesmap is een map die u een keer per week aan de voordeur ontvangt. Meestal hangen de koeriers deze leesmap aan de deurkruk van uw voordeur in een plastic tas. Mocht u niet thuis zijn, dan hebt u in ieder geval de leesmap voor aankomende week. In Nederland kent vrijwel iedereen dit begrip dus diefstal ervan komt vrijwel nooit voor. Als u op leesland.nu kijkt dan zult u zien dat er twee verschillende abonnementen mogelijk zijn. We hebben de familiemap. Die bestaat uit meer dan 13 verschillende tijdschriften. Zowel maand- als weekbladen zult u erin aantreffen. 12 weekbladen en een 1 maandblad om precies te zien voor slechts 6,45 euro per week. Moet u zich eens voorstellen wat het kost om op 13 bladen geabonneerd te zijn, dan bent u wekelijks minstens 25 euro kwijt! Dan hebt u niet alleen veel te veel te lezen, ook zit u met stapels oude tijdschriften in huis. dat is niet bepaalt goed voor het milieu, ook al brengt u ze in ter recycling. Doet u mee aan de leesmap, dan gaan ze na een week naar een ander bij u in de buurt totdat de magazines te verouderd zijn. Dan brengen we ze naar het oud papier dus ook daar hebt u geen omkijken meer naar. De andere leesmap bestaat uit 8 weekbladen met een wisselend maandblad en is meer geschikt voor stellen zonder kinderen. De prijs per week ligt lager: 5,55 euro, want u ontvangt immers minder weekbladen. Waar u rekening mee moet houden is dat deze bedragen pas na 11 weken worden bereikt. Naarmate de eerste weken van uw abonnement vorderen betaalt u per week minder. We hebben deze aanvankelijke drempel gemaakt zodat men na verloop van tijd nog steeds vele voordelen heeft aan het lid worden van de leesmap. Men kan geen misbruik maken van hun eigen abonnement terwijl het wekelijks steeds goedkoper wordt. Wist u trouwens dat als u nu lid wordt, u er een gratis abonnement op de Avrobode bijkrijgt? Dat is het wekelijks televisieblaadje van omroepzender AVRO. Hebt u er geen moeite mee om magazines een paar weken na uitgave te lezen? Dan is de leesmap echt iets voor u. Leest u graag in uw vrije tijd maar wilt u ook weleens iets anders dan zware romans? Dan is het een prettig gevoel dat u de leesmap open kunt slaan en een lectuurblaadje kunt pakken.

Graag lid worden van de leesmap? Lees hier hoe dat gaat

Als u benieuwd bent naar onze leesmap dan leest u op onze website al erg veel informatie over het lid worden. U kunt er allerlei geweldige welkomstcadeaus bij krijgen. Zo krijgt u standaard een abonnement op de gids van de AVRO en mag u daarnaast een keuze maken uit maar liefst 5 verschillende cadeaus die er niet om liegen. Zo mag u een iPad, Asus laptop, cadeaubon, navigatiesysteem of een televisie uitzoeken bij het afsluiten van een abonnement op de leesmap. Tevens waarderen wij het erg als u familie en vrienden overhaalt om lid te worden van de leesmap. Klanten die andere klanten voor ons werven kunnen dat op onze website opgeven. U ontvangt dan van ons een gratis Asus Zenpad 7 inch. Dat is een van de meest moderne tablets van dit moment. Niet alleen ontvangt u deze tablet, ook de nieuwe klant ontvangt er een van ons! Weekbladen die u steevast in onze leesmap kunt vinden zijn onder andere:

  • Autoweek, Libelle, Margriet, Mijn Geheim/Party, Panorama, Privé, Story en Flair vindt u in de compacte leesmap.
  • En in de familie leesmap worden daar de Donald Duck, Men’s Mind, Tina en de Viva aan toegevoegd.

Ook is er een keur aan maandbladen die u ontvangt in de leesmap. Dat is natuurlijk elke maand weer een verrassing. Deze selectie bestaat uit de volgende magazines: ComputerEasy, Sante, 100% NL, Quest, GezondNU en VT Wonen.

Tijdelijk stopzetten omdat u even op vakantie gaat? Bij ons kan dat

Als u een tijdje op vakantie gaat, dan wilt u deze map natuurlijk niet ontvangen. Maakt u daar snel een melding va via onze website. U kunt ons een e-mail sturen en dan zetten we het tijdelijk stil. Bent u langer dan een maand weg? Dan vervallen uw voordelen en zult u opnieuw lid moeten worden als u weer terug bent. Het is mogelijk om het abonnementsgeld elke week aan de voordeel aan de koerier mee te geven. Dan betaalt u dus contant. Dat betekent echter wel dat u altijd thuis moet zijn in het weekend. U kunt er niet vanuit gaan dat de koerier elk weekend op hetzelfde tijdstip voor de deur staat. Daarom raden we het u aan om ons een machtiging te geven zodat we het bedrag automatisch via uw bank kunnen incasseren. Hebt u hier verder nog vragen over? Wilt u graag wat meer informatie over bepaalde bladen of over ons bedrijf? Neemt u dan contact met Leesland op. We zijn telefonisch te bereiken van maandag tot en met vrijdag maar wel alleen in de ochtenden. Lukt het u niet om in de ochtend te bellen? Stuur dan een e-mail naar ons op. We doen er alles aan om binnen 2 werkdagen te antwoorden. We bezorgen overigens niet door heel Nederland maar alleen in: Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, de Noordoostpolder, de Achterhoek en de grensstreek in Duitsland.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn