Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

De klantenservice van Dong Energy is een open boek

Jarenlang liep ik altijd het gehele keuzemenu door als ik naar een klantenservice belde. De klantenservice van Dong Energy heeft echter een lang keuzemenu, waardoor ik vaak veel tijd verloor voordat ik überhaupt mijn vragen kon stellen. Daarnaast had ik vaak ook de verkeerde aan de lijn bij de klantenservice van Dong Energy, waardoor ik doorverbonden moest worden met de juiste persoon. Toen ik ging zoeken hoe het sneller kon, kwam ik op Deklantenservice.nl alle informatie over de klantenservice van Dong Energy tegen. Hierop stond niet alleen het nummer, maar ook het hele keuzemenu uiteengezet. Daarom vertel ik u graag meer over mijn ervaringen met de klantenservice van Dong Energy en hoe ook u het juiste cijfercombinatie voor het keuzemenu kunt vinden.

Het keuzemenu van de klantenservice van Dong Energy snel doorlopen

Na een tijdje heen en weer te bellen met de klantenservice van Dong Energy was ik er klaar mee. Dit heeft er ook een aantal keer voor gezorgd dat ik vroegtijdig ophing bij de klantenservice van Dong Energy, doordat alle keuzes veel te snel achter elkaar kwamen. Er moest een simpele manier zijn om door het keuzemenu heen te komen. Ik besloot in de zoekmachines te zoeken naar de klantenservice van Dong Energy en hoe ik gelijk de juiste toetscombinaties had. Zo kwam ik op Deklantenservice.nl. Hier stonden alle gegevens over de klantenservice van Dong Energy die ik nodig had, inclusief alle verschillende toetscombinaties van het keuzemenu. Een specifieke vraag kon zo eenvoudiger worden, doordat ik precies wist waar ik moest zoeken en zeker kon weten dat ik met de juiste persoon doorverbonden kon worden. Zo werd ik uiteindelijk goed geholpen door de klantenservice van Dong Energy en bespaarde dit me veel tijd. In plaats van drie keer doorverbonden te worden, zat ik gelijk bij de juiste persoon om mijn vragen te kunnen stellen. Wat was ik blij dat ik deze optie ontdekt had. Bellen met de klantenservice van Dong Energy werd ineens eenvoudig en geen grote stap meer. Het bracht mij dus enkele voordelen:

  • Ik wist direct waar ik aan toe was
  • Ik kon het keuzemenu snel doorlopen
  • Ik had altijd de beste keuze te pakken

Vanaf het moment dat ik deze optie had ontdekt, heb ik nooit meer vroegtijdig opgehangen bij de klantenservice van Dong Energy. Doordat ik wist dat ik precies de juiste personen aan de lijn had en dat het me veel tijd bespaarde, kon ik de stap zetten om te bellen. Vanaf nu wil ik niets anders meer.

De Klantenservice weet alles

De Klantenservice is een handige plek om alle nummers en benodigde informatie te vinden over een klantenservice. De website helpt u niet alleen aan de telefoonnummers of emailadressen die u nodig heeft, maar ook aan de toetscombinaties om een keuzemenu door te lopen. Daarnaast staan de medewerkers ook altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies wanneer u dit nodig heeft. U kunt daarvoor contact opnemen middels de contactgegevens die vermeld staan op deklantenservice. Ook als u het contactformulier op hun website invult, zullen zij zo spoedig mogelijk contact opnemen om u te helpen met het beantwoorden van vragen en alle informatie te geven die u nodig heeft om uw telefoontje naar een klantenservice eenvoudiger te maken. Ik kan in ieder geval met zekerheid zeggen dat dit een enorme uitkomst biedt voor iedere klantenservice met een lang keuzemenu. Vanaf nu zal ik op ieder moment eerst de website van De Klantenservice raadplegen voordat ik ga bellen met een klantenservice die mij niet bekend is.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn