Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

De juiste tiltechnieken

Mensen die vaak moeten tillen kunnen nog wel eens last krijgen van hun rug. Het is zeker belangrijk voor uw lichaam dat u op een juiste manier leert tillen. Vooral wanneer u hier dagelijks mee bezig bent. U moet altijd goed uitkijken en het kan heel vervelend zijn wanneer u lange tijd uw werk niet kunt doen, omdat u bijvoorbeeld door uw rug bent gegaan tijdens de wat zwaardere werkzaamheden. Tillen moet gebeuren vanuit de knieën en benen. U kunt hierdoor te veel spanning op uw rug vermijden. Wanneer u een bedrijf heeft waar veel getild moet worden, bijvoorbeeld een verhuisbedrijf, dan is het goed om af en toe uw medewerkers te attenderen op de juiste tiltechnieken. Met goede tiltechnieken zullen er veel minder vaak ongelukken gebeuren en weet u ook zeker dat er minder ziekteverzuim zal zijn. Rugklachten wenst u natuurlijk niemand toe en door van te voren al goed op de hoogte te zijn van de juiste tiltechnieken is het voor veel medewerkers makkelijker om lang in dienst te blijven zonder steeds opnieuw klachten te ervaren. Bij step.nl leert u alles over de juiste tiltechnieken. Deze website helpt u perfect op weg om goede tiltechnieken aan te leren. Denk dan bijvoorbeeld aan alles wat u van begin tot eind moet doen om rugklachten te vermijden. U leest hier bijvoorbeeld over:

  • Slimme tiltechnieken
  • Speciale protocollen
  • De juiste training

Door bij STEP de juiste training te volgen weet u zeker dat u er alles aan doet om zo fit mogelijk te blijven en ook tijdens het tillen uw rug niet te zwaar te belasten. Hierdoor weet u zeker dat u er alles aan doet om zo goed mogelijk aan het werk te gaan en verder geen last meer te hebben van uw rug. U zult merken da klachten die u vroeger wellicht had, na de cursus niet meer terugkomen. U ziet dus heel snel resultaat en dat is natuurlijk heel belangrijk.

Geen rugpijn door goede tiltechnieken

Door de juiste oefeningen te doen en op training te gaan is het veel makkelijker om goed te leren tillen. Voor veel mensen is het dan ook zeker nodig om dit van tijd tot tijd te doen. U kunt de cursus ook zeker af en toe herhalen om de juiste bewegingen zo goed mogelijk op peil te houden. Het kan naar zijn wanneer u toch na verloop van tijd weer in uw oude tilpatroon terugvalt en weer opnieuw last krijgt van uw rug. Dat is natuurlijk helemaal niet nodig, want u heeft de juiste tiltechnieken al een keer aangeleerd en door nogmaals wat training te volgen blijft u dit ook goed volhouden. U heeft natuurlijk maar één rug en dus is het heel belangrijk om er zo goed mogelijk mee om te gaan. U zult zien dat u uw werk ook veel langer vol kunt houden en dat is uiteraard heel belangrijk.

Snel contact opnemen

Wanneer u graag mee wilt gaan doen met de vele mogelijkheden op het gebied van deze uitstekende trainingen, dan is het verstandig om snel contact op te nemen. De trainingen zijn namelijk heel populair en worden door veel mensen gevolgd. U kunt ook heel goed met al uw werknemers naar de trainingen komen om de juiste tiltechnieken te leren. U zult er zeker geen spijt van krijgen. Door meteen contact op te nemen kunt u snel al uw vragen stellen en u weet dan ook meteen waar u aan toe bent. Contact opnemen kan door te bellen of door een email te sturen. U wordt dan altijd snel geholpen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn