Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

De echte horlogeliefhebber kiest voor een watchwinder van Swiss Kubik

Voor een horlogeliefhebber gaat er natuurlijk niets boven kwaliteit en prestige. Je draagt dan ook geen merkloos horloge, maar een horloge van een topmerk als Seiko of Benson. Maar een horlogeliefhebber draagt vaak ook het liefst moderne high tech horloges zoals automatische polshorloges die je niet hoef op te winden. Deze horloges worden van energie voorzien via de beweging van je arm. Nadeel is alleen wel dat je dan geen energievoorziening meer hebt als je het polshorloge af doet en deze vervolgens dus niet meer beweegt. Maar daar is ook weer wat op gevonden. Je kunt namelijk zogenaamde watchwinders kopen via watchwinders.nl. Deze zorgen ervoor dat je horloge in beweging blijft als je het niet draagt. Maar aangezien je horloges koopt van de beste merken, is het ook van belang dat de watchwinders van de beste merken zijn. Daarom kun je kiezen voor watchwinders van het merk Swiss Kubik. Je profiteert dan van de echte Zwitserse kwaliteit en de watchwinders zijn ook voorzien van een kwaliteitslabel. Net zoals een echt Zwitsers zakmes ook is voorzien van een kwaliteitslabel, zo is dat met een artikel van Swiss Kubik ook zo. Je hebt dan ook echt vakmanschap in handen. Dat is uiteraard fijn, want je wilt je horloge wel op een veilige en goede manier bewaren. Tevens is het enorm handig dat al je horloges, indien je er meerdere hebt, dankzij de watchwinders van Swiss Kubik mooi in beweging blijven. Ze spinnen niet als een malle rond natuurlijk, want de meest minimale beweging is al voldoende voor het generen van energie. Als je wel meerdere horloges hebt, en als liefhebber is die kans uiteraard best groot, dan kun je ook kiezen voor 1 grote watchwinder van Swiss Kubik waar meerdere polshorloges in passen. Je hebt dan bijvoorbeeld 1 opbergkastje voor 6 horloges. Deze kun je dan in een lade plaatsen, zodat je je horloges altijd netjes op kunt bergen en je ook altijd weet waar ze zijn. Het hoeft geen lade te zijn natuurlijk, want een dergelijke watchwinder van Swiss Kubik is ook gewoon een hele mooie eyecatcher en kan het interieur in een slaapkamer prima een beetje verfraaien. Het voordeel van 1 grote box is dat je alle horloges dan mooi compact bijeen kunt bewaren. Doordat de horloges zichtbaar blijven in sommige watchwinders, kun je dus ook van al je horloges blijven genieten als je ze niet draagt. Sterker nog, de box zelf wordt als het ware een groot sieraad. 

Bestel jouw unieke watchwinder van Swiss Kubik via watchwinders.nl

Als je wel al een voorraad automatische horloges hebt, maar nog niet een watchwinder, dan kun je terecht op de website van watchwinders.nl. Hier vind je namelijk verschillende soorten van allerlei merken waaronder dus ook het merk Swiss Kubik. Andere merken zijn bijvoorbeeld: 

  • Benson
  • Paul Design
  • Elma motion

Je kunt het artikel van je keuze direct online bestellen. Dat doe je door het desbetreffende artikel toe te voegen aan de winkelwagen waarna je het meteen kunt bestellen. 

Kijk voor meer informatie op de site

Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden of het korting systeem waar je gebruik van kunt maken, kijk dan vooral even op de website. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn