Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

De beste haartransplantatie van Esteworld

Kaal worden is voor veel mannen een hele vervelende ervaring. Maar kaal worden is iets waar geen medicijn tegen kan worden genomen. Sommige mannen worden kaal en sommige niet. Wanneer u bij die mannen hoort die al op vroege leeftijd haren begint te verliezen, dan weet u hoe vervelend dat kan zijn. Een haartransplantatie van Esteworld kan dan een oplossing bieden. Wij zijn de beste kliniek als het gaat om het uitvoeren van de haartransplantatie en u kunt op ieder moment bij ons terecht als u graag een haartransplantatie uit wilt laten voeren. Het makkelijke aan onze service is dat wij snel zijn. Er zijn geen extra tussenpersonen betrokken bij het maken van een afspraak en dat betekent voor u dat u snel terecht kunt in ons kliniek voor een haartransplantatie. Onze kliniek bevindt zich in Turkije. Wanneer u een afspraak maakt met onze kliniek en u gaat over tot een haartransplantatie, dan verzorgen wij niet alleen de haartransplantatie maar de hele reis! Dat is voor u belangrijk, want u moet weten dat u kunt rekenen op service die letterlijk bij uw deur begint en weer eindigt. De volledige ontzorging van uw haartransplantatie en de reis is in onze handen en daar geniet u van. Wat doen we precies als we haar transplanteren? Dat is iets wat veel mensen zich afvragen. Onze technieken ontwikkelen zich in een razend tempo en dat heeft er voor gezorgd dat wij uw eigen haren kunnen laten groeien op de plekken waar deze nu niet meer groeien. Hoe doen we dat? Kent u de eeuwige krans? Of heeft u wel eens van deze term gehoord? De meeste kalende mannen wel. De ‘eeuwige krans’ is het gebied van het hoofd waar het haar altijd blijft groeien. De plekken waar men kaal wordt is bij de meeste mannen hetzelfde, op een uitzondering na. Wat wij doen bij een haartransplantatie is het inbrengen van haarzakjes uit het gebied van het hoofd waar nog wel haren groeien. Deze gezonde haarzakjes worden verplaatst naar de plek op de schedel waar geen haren meer groeien. Esteworld kiest u omdat:

  • Wij werken enkel en alleen met de beste specialisten;
  • Wij zijn een kundige en betrouwbare kliniek;
  • Het implanteren kost u relatief weinig geld;
  • Wij verzorgen uw behandeling van a tot z;
  • U kunt snel terecht om een afspraak te maken.

Kiezen voor een haartransplantatie

Onze kliniek bevindt zich in Turkije. Wij zijn toonaangevend als het gaat om de haartransplantatie en als u dan ook voor een betrouwbare partij wilt gaan, kies dan voor Esteworld. Wat wij veel horen is dat mannen te maken hebben met schaamteproblematiek als het gaat om het verlies van haar. In het bijzonder mannen die op jonge leeftijd te maken kregen met het verlies van haar worden daar niet blij van en doen er vaak alles aan om te voorkomen dat mensen zien dat het haar dunner wordt. Iets wat wij veel horen is dat deze jonge mannen niet naar buiten willen als het regent omdat wanneer het haar nat wordt de kaalheid beter zichtbaar is. Daarnaast willen veel mannen petjes en hoesjes dragen en vrezen zij met grote vrezen het moment waarop dit petje of hoedje af moet worden gezet omdat het in een bepaalde situatie nu eenmaal niet wenselijk of ongepast in om het hoedje of petje op te houden. Zij zijn continue bang voor opmerkingen over het haar dat langzaam verdwijnt en hebben het idee dat iedereen naar hun hoofd kijkt. Hoewel dit natuurlijk niet het geval is en het emotionele probleem wordt versterkt door een te veel aan focus en aandacht die er aan de kaalheid wordt besteedt, is het wel een realiteit voor de man. Deze mannen moeten er dan ook voor zorgen dat zij kiezen voor een haartransplantatie met een gegarandeerd resultaat. Bij Esteworld bieden wij u de zekerheid van een succesvolle haartransplantatie. Dat kunnen wij doen door na behandeling te kijken of de geïmplanteerde haren ook daadwerkelijk doorgroeien. Mocht dat in een bepaald geval of door bepaalde omstandigheden niet zo zijn, dan bieden wij u gratis en voor niets een nieuwe haartransplantatie.

VIP service

Zoals gezegd kunt u bij onze kliniek terecht in Turkije. Onze VIP service is er helemaal op gericht om de ervaring voor u zo prettig mogelijk te maken. Het is een spannende tijd voor u als u heeft gekozen voor een haartransplantatie. U zult een probleem waar u wellicht al jaren mee rondloopt nu oplossen en u zult weer haar hebben! Daarom willen wij u dan ook feliciteren met deze keuze. Het is geweldig dat u heeft gekozen voor Esteworld. U zult genieten van onze VIP service. Wij kunnen u vertellen dat de behandeling helemaal niet pijnlijk is. Veel van onze cliënten geven aan dat zij de behandeling als een kleine vakantie ervaren hebben omdat het natuurlijk een ontzettend goed gevoel geeft om weer haar te krijgen. De beloften van haar op het hoofd is iets waar onze patiënten ontzettend blij van worden en daarom kunnen zij vaak goed ontspannen. De plaatselijke verdoving zorgt ervoor dat u tijdens de behandeling niets voelt en ook na de behandeling zullen wij voor lichte pijnstilling zorgen zodat u ook na de behandeling geen last zult hebben van onaangename pijn. Onze chauffeurs komen u halen en brengen. De transplantatie wordt altijd uitgevoerd door een plastisch chirurg. Wij voldoen als kliniek aan alle  keurmerken en eisen. U bent bij ons dus op het juiste adres als u goed en veilig geholpen wilt worden.

Meer van Esteworld-haartransplantatie.nl

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn