Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

De bandenstelling voor al uw banden

Banden wisselen met de seizoenen en veel mensen kiezen ervoor om zomerbanden en winterbanden te verwisselen. De banden die in het seizoen niet gebruikt worden moeten wel opgeslagen worden en dat kan het beste in een bandenstelling. Als garagebedrijf of bandenspecialist heeft u hiervoor wel de ruimte nodig en daarom is het belangrijk deze zo zorgvuldig en efficiënt mogelijk te gebruiken. De bandenstelling van Europe Racking zijn hier speciaal voor ontwikkeld. Deze stellingen bieden u de mogelijkheid om in verschillende lagen, boven elkaar de banden in de bandenstelling op te slaan. U kunt hierdoor zeer handig gebruik maken van de beperkte ruimte die u wellicht heeft. Europe Racking heeft hiermee dé perfecte oplossing voor een capaciteitsprobleem.

Een bandenstelling voor uw veiligheid

Niet alleen is een bandenstelling ervoor gebouwd om u de capaciteit te geven vele banden op te slaan. Wellicht herkent u zich nog in de situatie zoals die vroeger was, waarbij de banden op elkaar gestapeld worden. Dit zorgde vaak voor onveilige situaties. De banden stonden vaak instabiel en rubber is natuurlijk een materiaal dat met de tijd zich vervormt door druk en temperatuurverschillen. Banden die niet gebruikt worden en gestapeld opgeslagen liggen hebben hier ook mee te maken. Om de banden in optimale conditie te houden, geen risico te lopen dat stapels met banden omvallen en uw medewerkers gevaar lopen in onveilige situaties en natuurlijk om uw klanten tot dienst te zijn en op professionele manier de banden op te slaan kan de bandenstelling niet in uw bedrijf ontbreken. De bandenstelling van Europe Racking biedt u vele voordelen, namelijk:

  • Optimaal gebruik van de ruimte
  • Eenvoudig zelf te monteren
  • Duurzaam ontwikkeld, de stelling gaat lang mee
  • Banden kunnen met en zonder velg worden opgeslagen
  • Het liggersysteem voorkomt dat banden gaan rollen
  • Verkrijgbaar in diverse RAL-kleuren
  • Verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen

De bandenstelling van Europe Racking is daarmee inzetbaar in elke omgeving, of het nu gaat om een garage of een bandenhotel. Daarnaast is een bandenstelling op eenvoudige wijze uit te breiden, mocht u na verloop van tijd meer capaciteit willen creëren. De stelling is daarnaast zeer stevig gebouwd. De frames zijn gemaakt van geprofileerde gelaste buizen, met liggers, die rusten in een inhaakverbinding die gemaakt is met gezette plaat. Daarnaast worden de hoofdbestanddelen aan elkaar gelast en kunnen door middel van borgpennen de liggers gezekerd worden. In zijn compleetheid is een bandenstelling drie verdiepingen hoog. De constructie biedt echter de mogelijkheid om op alle manieren uit te breiden en meer ruimte te creëren voor opslag. Europe Racking heeft hiermee een stelling voor banden ontwikkeld die toekomstbestendig is en als het ware vooruit denkt in de mogelijkheden voor uitbreiding. Vele klanten zijn u reeds voorgegaan en hebben deze bandenstelling aangeschaft voor hun bedrijf. Daarbij doet Europe Racking haar naam eer aan, want deze organisatie opereert door heel Europa en levert aan vele internationale klanten stellingen om banden in op te slaan. De vraag naar deze stellingen is dan ook zeer in opkomst en dat komt omdat het een geweldig systeem is dat een duurzame oplossing biedt voor elk garagebedrijf, groot of klein en elke organisatie in de bandensector. Ook producenten en leveranciers maken inmiddels gebruik van deze bandenstellingen.

Voorbeelden en meer informatie

Op europe-racking.nl staan voorbeelden van eerdere projecten waaraan Europe Racking heeft gewerkt. Hier vindt u tevens meer specificaties over de stellingen, een volledig productoverzicht en een downloadbare brochure. Geheel vrijblijvend kunt u contact opnemen voor een offerte of voor advies op maat, zodat u ervan bent verzekerd dat u de stelling voor uw banden krijgt die past bij uw bedrijf.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn