Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Dankzij onze verwarmde kussens kunt u lekker lang buiten zitten

Aan het einde van de zomer kan het verrassend snel afkoelen als u rustig buiten met uw vrienden een spel speelt of praat over belangrijke zaken in de wereld. In de nazomer kan die omslag nog sneller plaatsvinden en is het zaak om een dekentje te gebruiken. Maar wist u dat er ook verwarmde kussens bestaan? Verwarmde kussens die uw rug, benen en armen heerlijke verwarmen? Natuurlijk kan een trui geen kwaad, maar als de herfst toch al is aangebroken dan wilt u wel van het waterige zonnetje kunnen genieten. Uiteindelijk zijn wij dieren en het is helemaal niet om binnen te moeten zitten. Des te langer we buiten kunnen genieten, des te langer we die gevreesde winterdepressie buiten de deur kunnen houden. Klinkt u dit allemaal als muziek in de oren en zoekt u naar verwarmde kussens op maat die u op uw tuinmeubelen kunt plaatsen? Kijk dan eens op de site outdoorkussens.com want daar vindt u onze productlijnen. U zult zien dat wij van Outdoor Kussens in Landgraaf ook u tegemoet kunnen komen. Voor maatwerk als kan-en-klare producten zult u keer op keer bij ons slagen. En niet alleen particulieren kunnen we aan verwarmde kussens helpen. Want als u een terras hebt dan komen deze kussens waarschijnlijk als geroepen. Want iedere horecagelegenheid ziet zijn klanten het liefste zolang als het kan buiten zitten. U wilt in ieder geval die optie aan kunnen bieden. Want zelfs onder de beschutting van een pui bij kaarslicht kan het heerlijk dineren zijn in de winter. Dat u daarom naar een alternatieve warmtebron zoekt is niet meer dan logisch. En dat is dan ook zeker waarom vele horecagelegenheden u al zijn voorgegaan bij de aankoop van hun verwarmde kussens via ons bedrijf.

U krijgt geen genoeg van deze verwarmde kussens in de nazomer

Wist u dat verwarmde kussens gemaakt worden van stoffen die de warmte snel kunnen overdragen op het menselijk lichaam? U kunt ze eenvoudig bedienen en dankzij de temperatuurregelaar krijgt u het nooit te koud maar ook zeker nooit te warm. En omdat deze verwarmde kussens buiten gebruikt worden moeten ze aan allerlei eisen voldoen:

  • U wilt dat ze weersbestendig zijn. Ze moeten niet doorweekt raken als het plotseling gaat regenen en moeten zeker tegen een stootje kunnen,
  • Ze moeten vuil- en stofafstotend zijn zodat u er qua onderhoud maar weinig omkijken naar hebt,
  • Dankzij deze factoren blijven uw gekochte verwarmde kussens lang comfortabel, en niet te vergeten essentieel onderdeel van het kussen!

Wij leveren niet de vulling van deze verwarmde kussens maar natuurlijk wel de hoes. Zodoende hebt u een uitzonderlijke grote keuze als u kiest voor onze producten. Wilt u bijvoorbeeld verwarmde kussens met een zijnaad, een tussenstuk of een dubbel koord bij de naden? Een bies, volant en zelfs en borduursel op de hoezen zodat u er bijvoorbeeld het logo van uw horecaonderneming op kunt zetten? In overleg met onze klantenservice is dit allen te realiseren. Maak dan optimaal gebruik van de communicatiemogelijkheden.

We maken de kussens graag voor u op maat

Wat uw wensen dan ook zijn, wij gaan graag met u rond de tafel zitten, ook al is die tafel digitaal. Dus klim in de pen en schrijf een mail met uw wensen. Via het contactformulier en vanzelfsprekend via de telefoon kunnen we u eenvoudig verder helpen. Een offerte opvragen is altijd vrijblijvend en u bent ook van harte welkom bij ons op kantoor in Landgraaf, Limburg. Neem eens een kijkje achter de schermen en bezoek onze “over ons”-pagina of kom langs.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn