Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Canton Fair

Cantonfair-service - Canton fairAls ware ondernemer wilt u vast en zeker op de zaken voor uit lopen. U wilt de meest innovatieve producten kunnen verkopen en u wilt dit tevens voor de beste prijs in kunnen kopen. De grote markt is daarbij China. Niet alleen wordt het overgrote merendeel van alle producten in dit land geproduceerd, ook wordt er enorm veel uitgevonden. U zou voor de grap eens een lijstje moeten gaan opzoeken met uitvindingen die Chinezen zo door de eeuwen heen hebben gedaan en wij denken dat uw mond vol verbazing open zal vallen. Dat lijstje liegt er dan ook niet om want het blijft niet bij algemene kennis zoals vliegers en buskruit maar zelfs whisky komt er vandaan. Afijn, wilt u zien waar u als eerste interessante producten vandaan kunt halen? Dan moet u in Guangzhou zijn en wel op de Canton Fair. De Canton Fair is een jaarbeurs of beter gezegd: de jaarbeurs van China en wordt tweemaal per jaar gehouden over een tijdsbestek van een aantal dagen tot een week. De Canton Fair is dan ook the place to be. Mensen komen er van heinde en verre en het is er dan ook zo druk met bezoekers en met standjes dat de beurs en de handel in China deels stil komt te liggen. Dat komt omdat iedereen in de Canton Fair aan het werk is. Dus het is daardoor helemaal niet zo erg dat er op de beurzen op dat moment wat minder verhandeld wordt, die handel gebeurt nu op de vloeren van de Canton Fair. Klinkt u dit allemaal als muziek in uw oren en zou u wel eens een Canton Fair willen meemaken? Dan kunt u op onze website diverse informatie over de Canton Fair vinden, wel in het Engels maar dat is dan ook vast en zeker geen enkel probleem voor een wereldreiziger en zakenman of zakenvrouw zoals u. Leest u dan ook snel verder, dan leggen we u nog meer uit over deze unieke jaarbeurs; de Canton Fair.

De Canton Fair

De Canton Fair wordt vanwege zijn populariteit tweemaal per jaar gehouden, in het voorjaar dus in de lente en ook in het najaar of in de herfst. Dat is ook handig omdat dan vaak seizoensgebonden producten op komen zetten of juist voor minde geld de deur uit kunnen. Ook is er een geheel andere vraag voor vele sectoren tussen deze twee seizoenen en dat is tevens een goede reden om twee keer per jaar deze feestelijke Canton Fair te houden. Een tripje naar de Canton Fair is helemaal niet zo duur want China is an sich een behoorlijk goedkoop land. Natuurlijk kunt u het zo duur maken als u zelf wilt. Zo kunt u lux 5-sterrenhotels gaan boeken en u laten rondrijden in een dure auto maar u kunt net zo goed in een normaal hotel verblijven en de plaatselijke cuisine tot u nemen. Daarnaast is het openbaar vervoer in Guangzhou goed geregeld dus we raden het u dan ook van harte aan om de bus te pakken of nog beter: de metro want de metro stopt onder de Canton Fair. Lekker handig als uw hotel ook een metroperron in de buurt heeft, dan bent u er zo en hoeft u zich niet door de rukte van het openbare leven in deze miljoenenstad te storten. Een vliegticket naar de Canton Fair is ook vrij goedkoop. Het kan wel zo zijn dat u in Peking over moet stappen als u vanaf Schiphol vliegt en dat maakt het natuurlijk wel iets duurder dan een vlucht naar de hoofdstad van dit land maar dat geldt voor alle vluchten. En dan nog is het vele malen goedkoper om naar de Canton Fair te reizen dan het maken van een trans-Atlantische vlucht zoals naar de Verenigde Staten. Een reis naar de Canton Fair zult u dan ook niet zo snel meer gaan vergeten al was het alleen al door de gezellige drukte en de geweldige deals die u daar kunt sluiten. Omdat het nogal een vreemd land voor u kan zijn raden we het u wel in om u even in te lezen in de gebruiken en de normen en de waarden zodat u niet buiten de boot valt als u bijvoorbeeld uit eten gaat na een lange dag op de Canton Fair.

Meer weten? Bezoek dan onze website

We hopen u te hebben overtuigd van het belang dat het bezoeken aan de Canton Fair kan hebben voor u en uw bedrijf. Die liegt er absoluut niet om en u mag de Canton Fair dan ook wel hoger inschatten dan een jaarbeurs zoals u die in Europa vindt zoals in:

  • Utrecht
  • Londen
  • Parijs
  • Of Frankfurt

Ook dit zijn zeker geen kleine en onbelangrijke beurzen maar ze vallen toch echt in het niet als u ze vergelijkt met deze uitgebreide jaarbeurs. Het staat dan ook als een paal boven water dat u maar het beste zo vroeg mogelijk kunt beginnen met het plannen van uw reis. Straks zit alles vol en u wilt natuurlijk niet voor een dicht hotel komen te staan. Laat staan dat u in de wachtrij voor de ingang van de beurs wilt staan. Daarom bieden we de mogelijkheid om alvast een kaartje te komen. De exacte entreeprijzen vindt u op de site en u ontvangt dan een badge die u meteen op kunt doen zodat u bij aankomst direct naar binnen kunt lopen. Tot snel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn