Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Breed assortiment plafondlampen

Onze kinderen waren uit hun huidige slaapkamer gegroeid. Onze oudste dochter vond haar kamer opeens te kinderachtig geworden, en onze zoon vond zijn kamer niet jongensachtig genoeg. Dat krijg je wanneer kinderen groter worden. Ze ontwikkelen een eigen smaak en een eigen stijl. Nu moet ik toegeven dat de plafondlampen dringend aan vervanging toe waren. De plafondlampen van de kinderen waren gewoon simpele bolletjes, die eigenlijk veel te veel licht gaven. Deze lampen hadden we oorspronkelijk meer uit nood gekocht, bij gebrek aan beter. Onze kinderen krijgen echt niet alles waar ze maar om vragen, maar als ouders vonden we dat ze toch wel een punt hadden. De beide slaapkamers waren nauwelijks van elkaar te onderscheiden. Onze dochter kwam al regelmatig thuis van het spelen bij een vriendinnetje, waarna ze in geuren en kleuren kon vertellen hoe de slaapkamer van dit vriendinnetje er uit zag. Onze zoon is gek van sterren en planeten. Volgens hem hadden al zijn vriendjes een stoere slaapkamer. Of dit werkelijk waar is, betwijfelen we. Allemaal, zal wellicht iets overdreven zijn. Maar we begrepen de hint. We lieten onze kinderen een soort moodbord maken, waarop ze knipsels konden plakken uit tijdschriften. Zo konden we precies zien wat onze kinderen ongeveer wilden, en zouden ze hier voorlopig wel even druk mee zijn. Enthousiast waren ze over dit idee. De plafondlampen waren al snel uitgezocht en opgeplakt. Ze zijn erg handig met internet. Het internet gebruikten ze volop, bij onder andere de zoektocht naar mooie plafondlampen. Wij wisten niet dat er zulke bijzondere plafondlampen bestaan. Plafondlampen in hele diverse stijlen, en zelfs prachtige plafondlampen voor kinderkamers. De plafondlampen die onze kinderen op internet hadden gezien, en erg enthousiast over waren, waren de plafondlampen van de website Directlampen.nl.

Kies de goede plafondlampen met onze keuzehulp

De homepage van Directlampen.nl toont professioneel en veilig. Ze zijn in het bezit van een webshop keurmerk, wat voor ons direct een veilig gevoel gaf. Online beoordelingen, van eerdere klanten, zijn gelijk te lezen na het even door te hebben geklikt op de homepage. Wat ons onder meer aansprak, was het volgende:

 • gratis verzending
 • gratis retour zenden
 • 2 jaar garantie
 • achteraf betalen

Na even verder te hebben bekeken op de website, zagen we gelijk het grote assortiment.

Directlampen.nl heeft niet alleen plafondlampen in de verkoop, maar biedt ook diverse andere lampen aan. Gelukkig hoefden we niet door het hele assortiment te zoeken naar geschikte plafondlampen, want deze hadden onze kinderen immers al gevonden. De plafondlampen vonden we onder het assortiment van de kinderlampen. Wat een vrolijke plafondlampen kun je tegenwoordig toch krijgen! Voor de kinderkamer heeft dit bedrijf diverse lampen te krijgen, namelijk:

 • hanglampen
 • wandlampen
 • plafondlampen

We waren eigenlijk alleen op zoek naar plafondlampen, maar het bleek de moeite waard om even verder te kijken. Onze zoon was al helemaal gek op de grote witte plafonniere Sterren en Maan, terwijl onze dochter niet uitgepraat raakte over de Roze Hartjes plafondlamp. Omdat het assortiment zo groot is, is het handig dat er op de website een filter is geplaatst. Door middel van deze keuzehulp kun je handig en snel zoeken op de gewenste lamp. Het is mogelijk te filteren op:

 • prijs
 • sfeer
 • energielabel
 • bediening
 • kleur
 • voorraad status

Het is helemaal van deze tijd om te kunnen filteren op energielabel. Wij vinden het belangrijk om oog te hebben voor het milieu. Wij willen graag voor onze kinderen een leefbare en gezonde wereld. Onze kinderen zijn immers de toekomst. Handig is het om ook de voorraad status te kunnen zien. Zo wisten we gelijk of de gewilde plafondlampen van onze kinderen, op voorraad waren. Dit bleek inderdaad het geval te zijn. De plafondlampen zouden we snel in huis kunnen hebben.

Nu we toch bezig waren, keken we nog even verder naar andere lampen. We besloten voor beide kinderkamers ook een wandlamp te kopen. Deze kozen we vooral op functionaliteit uit, omdat de kamers anders wel eens een stuk duurder zouden kunnen gaan worden dan we vooraf hadden begroot.

Een bezoekje aan de showroom

Inmiddels hebben onze kinderen hun favoriete kamer gekregen. Ze zijn er vreselijk gek op. Al hun vriendjes en vriendinnetjes moeten per se hun kamer bekijken. Toegegeven, de kamers zijn ook echt prachtig geworden. Onze dochter heeft een heuse prinsessenkamer. Ze is niet meer weg te slaan uit haar eigen kamer. Wanneer ze ’s avonds in bed ligt dan kijkt ze nog steeds verrukt naar haar Roze Hartjes plafondlamp. Onze zoon wil ’s avonds altijd de sterren zien. Hiermee bedoelt hij niet de sterren aan de hemel, maar de sterren van zijn mooie lamp. De lamp moet dus ook altijd even aanblijven, voordat hij uit mag. We hadden onze bestelling snel binnen. Op de site konden we al lezen dat wanneer we onze bestelling zouden plaatsen voor 16:30 uur, we onze bestelling de volgende dag al in huis konden hebben. We lazen zelfs dat Directlampen.nl ook levert aan België, Duitsland en zelfs Frankrijk. Wel wordt erbij vermeldt dat deze bestellingen één dag later in huis zijn, dan in Nederland het geval is. Logisch uiteraard. Directlampen.nl heeft een prachtige showroom in Veenendaal, althans als we de website mogen geloven. Wij wonen niet al te ver bij Veenendaal vandaan, en hebben nu al besloten om binnenkort eens deze showroom te komen bewonderen. Het is niet uitgesloten dat ook onze ouderslaapkamer een metamorfose zal ondergaan. We zijn enthousiast geworden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn