Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Boekhoudprogramma ZZP

Boekhoudprogramma ZZPboekhoudprogrammagids is een website waar u boekhoudprogramma’s online kunt vergelijken met elkaar. Het hebben van een online administratie heeft vele voordelen in is onmisbaar voor de ondernemer. De boekhouding voor een onderneming is soms geen makkelijke werkzaamheid, maar toch wel uitermate belangrijk. De boekhouding wordt vaak uitbesteed, omdat ondernemers door de drukte geen tijd of zin hebben om de administratie en boekhouding zelf te doen. Hier wordt vaak een externe boekhouder voor ingehuurd, maar u kunt het geheel zelf met ons boekhoudprogramma ZZP, ook online!

Voordelen boekhoudprogramma ZZP

Een online boekhoudprogramma voor ondernemers heeft vele voordelen. Een van de voordelen is dat het enorm veel tijd en geld kan besparen. Dit komt omdat het online is, en dat houdt dus in dat u altijd en overal uw boekhouding kan bijhouden. De kostenbesparing zit hem in het huren van een boekhouder. Als ondernemer ben je natuurlijk erg druk en daarom is het meer dan logisch dat de boekhouding vaak wordt uitbesteed aan een externe boekhouder. Maar dit kan hoog oplopen in de kosten. Om het allemaal zelf te doen is een stuk goedkoper, maar ook tijdrovend. Daarom is een online boekhoudprogramma ZZP de ideale oplossing! Het is goedkoper én het kost minder tijd. Dus bent u op zoek naar een boekhoudprogramma ZZP, omdat u de administratie en boekhouding op een snelle en efficiënte manier wilt bijhouden. Dan kunt u op onze website gemakkelijk een lijst zien met de beste programma’s en u kunt ook een vergelijking doen om tot de beste keuze te komen. Een boekhoudprogramma heeft meerdere functionaliteiten. Het kan zijn dat er programma’s worden aangeboden met veel functies, maar een aantal functies moeten er standaard in zitten:

  • Bankmutaties inlezen
  • Factureren
  • Een elektronische BTW aangifte kunnen doen
  • De uren kunnen registreren
  • De ritten kunnen registreren
  • Een vrij rekeningschema
  • Facturen betalen en laten betalen met iDEAL
  • Heldere rapportages maken en krijgen

Online boekhoudprogramma ZZP

Als u een boekhoudprogramma ZZP aanschaft, geniet u ook van een helpdesk. Deze helpdesk dient ervoor om al uw vragen te beantwoorden en al uw problemen op te lossen. De boekhoudprogramma’s die wij aanbieden, kunnen ook gekoppeld worden aan bijvoorbeeld uw eigen bankrekening of aan de belastingdienst. Dit kan helpen zodat u nooit wat over het hoofd ziet tussen alle administratie en facturen door. U krijgt tevens ook een helderder beeld over alle inkomsten en uitgaven dat u genereert met uw bedrijf of als ZZP’er. De meeste programma’s die wij aanbieden hebben een software die aansluit op de van de meeste webshops, dit helpt in het gebruik en maakt het makkelijker. Dit kunt u koppelen aan de webshop, zodat u facturen kunt sturen naar klanten. Aangezien dit allemaal digitaal gaat, hoeft u ook niet meer te betalen voor de verzending via de post. De BTW wordt automatisch voor u berekend, en u hoeft maar een keer te klikken om een belastingaangifte te doen bij de belastingdienst. 

Wilt u meerdere boekhoudprogrammagids ZZP vergelijken om te kijken welke het meeste geschikt is voor u op basis van functionaliteiten of prijzen? Dan kunt u het beste even onze website raadplegen of contact met ons opnemen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn