Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Bij ons kunt u een afvalcontainer huren

Hebt u binnenkort een grote verbouwing gepland staan? Sloopt u bijvoorbeeld een tussenmuur eruit of wilt u een nieuwe badkamer of keuken inbouwen? Dan kunt u een afvalcontainer huren bij goedkopecontainer.nu. Voor elk type afval hebben we een speciale afvalcontainer. Huren doet u pas als u akkoord gaat met onze offerte. Maar u mag er wel vanuit gaan dat u bij ons absoluut geen dief van uw portemonnee zult zijn. In het geval van de verbouwing in uw huis kunt u het beste een bouw- en sloopafvalcontainer huren. Maar we hebben bijvoorbeeld ook containers voor:

  • Grofvuil,
  • Hout-, puin-, en groenafval,
  • Maar ook dakafval of grondafval.

Hopelijk is er voor ieder wat wils te vinden. Weet u niet precies welke afvalcontainer u huren moet? Stel dan uw vragen aan onze klantenservice zodat we u direct een offerte kunnen sturen. Wij leveren overigens in heel Nederland. Dus zelfs als u een afvalcontainer huren wilt in Maastricht, Texel of Zierikzee, we staan morgen al bij u voor de deur. Dan kunt u dit weekend nog beginnen met uw verbouwing. Wij zorgen er wel voor dat uw afval duurzaam wordt verwerkt. Dat is bijvoorbeeld een van de redenen dat we een grote selectie aan verschillende containers hebben staan. We vinden duurzaam scheiden in deze moderne tijden erg belangrijk. Het zal u verbazen hoeveel afval gerecycled kan worden tot nieuwe grondstoffen en producten.

Een afvalcontainer huren was nog nooit zo eenvoudig

Een afvalcontainer huren is een eitje. Maar het is wel de bedoeling dat u weet om welk type afval het gaat. Kapt u vele bomen in uw tuin maar hebt u geen doel voor deze bomen? Huur dan niet een container voor groen afval maar voor houtafval. Terwijl u voor planten en struiken juist wel een container voor groen afval moet huren. Soms is het lastig om een schatting te maken van de hoeveelheid afval dat u weg gaat gooien. Daarom kunt u maar beter een te grote afvalcontainer huren dan een te kleine. We verhuren deze containers vanaf 3 kubieke meter tot aan enorme containers met een inhoud van 10 kubieke meter voor grote hoeveelheden. Ga vandaag nog voor 15:00 uur een afvalcontainer huren, dan staan we morgen bij u voor de deur. Uiteraard met uitzondering van het weekend of feestdagen. Niet alleen aan particulieren verhuren we onze containers, ook klusbedrijven, aannemers en ZZP’ers met een klusbedrijf hebben misschien niet zelf alle benodigde containers voor hun afval en puin. U kunt een tijdelijk contract bij ons afsluiten of eenmalig een afvalcontainer huren. Een reservering is zo gemaakt. Vul uw adres- en contactgegevens in en betaal het huurbedrag via iDEAL, PayPal of uw credit card. U krijgt van ons natuurlijk een bevestiging in uw inbox.

Als de container vol is dan moet u dat direct laten weten

Ook als de container vol zit voordat de huurperiode erop zit dan wilt u natuurlijk wel een schone en lege container kunnen gebruiken. Geef ons daarom een seintje, dan komen we morgen langs om de volle container af te halen en vervangen we het direct voor een lege container. U leest het, een afvalcontainer huren bij een professioneel bedrijf is wel zo verstandig als u wilt dat uw afval op een duurzame manier wordt verwerkt. Tevens kunnen we snel aan huis leveren en halen we de containers de volgende dag op afspraak weer op. Wellicht wilt u onze service belonen met een cijfer. U kunt namelijk een rating geven op onze website. Op dit moment hebben we 5 uit 5 sterren en daar zijn we erg trots op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn