Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Beursgoochelaar

Bent u op zoek naar vermaak tijdens de jaarbeurs die u hebt georganiseerd? Of staat u juist op een jaarbeurs en vindt u dat uw stand wel wat kan worden opgevrolijkt? Dan hebt u met deze beursgoochelaar een ster in huis weten te halen. Jordi is zijn naam en we raden u aan om alles te weten te komen over deze beursgoochelaar door eens te kijken op zijn exclusieve website: goochelaarjordi.nl. U vindt daar een link naar zijn pagina over de beursgoochelaar, een type goochelaar dat kunstjes doet op jaarbeurzen zoals nu wel duidelijk moge zijn. U vindt aldaar vele voorbeelden en filmpjes die u meteen via YouTube kunt bekijken om een eerste sfeerimpressie te krijgen. Deze beursgoochelaar treedt zowel voor grote groepen op als in het klein dus voor een standje kan hij uit zijn voeten net als het vermaken van een hele groep bezoekers aan de beurs. Dat is het voordeel van deze beursgoochelaar: hij is van alle markten thuis. Dat komt omdat hij al meer dan 20 jaar in het vak zit. Hij is als kleine jongen begonnen en is onderhand een van de meest gerenommeerde goochelaars van het land en is dan ook niet enkel als beursgoochelaar in te huren maar kan net zo goed uw huwelijk, kinderfeestje of bedrijfsuitje op komen vrolijken met zijn unieke trucs. Zit u dit wel zitten? Neem dan eens contact op via het telefoonnummer dat u terug kunt vinden op de website. Dan weet u meteen wanneer hij nog beschikbaar is en wat ook niet onbelangrijk is: de kosten. Voor reiskosten hoeft u zich al niet bang te maken, die zijn geheel inbegrepen en Jordi de beursgoochelaar reist dan ook heel Nederland met het grootste plezier af om u te komen vermaken. Daar draait hij zijn handen niet voor om. Sowieso is het een kleine investering en levert het erg veel plezier op. Deze beursgoochelaar is dan ook een ware aanrader voor zowel grote als kleine jaarbeurzen.

De beursgoochelaar bij uitstek

De meeste standjes doen altijd hun best om op te vallen. Dat is logisch want zo trekt u het meeste bekijks. Daardoor kan het soms een chaos worden en ziet u als bezoeker door de bomen het bos niet meer. En dan werkt het averechts. Wilt u dan ook heel origineel om de hoek komen? Dan kunt u dit beter niet doen door allerlei harde geluiden en muziek te draaien, veel te felle kleuren te gebruiken en meer van dat soort ongein maar door een beursgoochelaar in te huren. Zoals nu wel bekend is, is Jordi de beursgoochelaar bij uitstek. Hij houdt het kleinschalig, weet wat zijn publiek wil en speelt daar haarfijn op in. Zo hebt u altijd als standhouder en bezoeker een onvergetelijke dag. Als standhouder hoeft u ook niet bang te zijn dat u telkens dezelfde trucs te zien krijgt want deze beursgoochelaar heeft een erg breed repertoire en komt daardoor steeds met nieuwe trucs op de proppen. Zo blijft het voor iedereen, en niet in de laatste plaats voor beursgoochelaar Jordi zelf, een zeer aangename bezigheid en zult u veel bezoekers kunnen trekken die hopelijk allen potentiële klanten zullen zijn. Klinkt u dit allemaal als muziek in uw oren en hebt u wel behoefte aan een breder publiek dat vol enthousiasme de beursgoochelaar komt komen zien in actie? Dan kunt u op de website lezen hoe u het beste met deze gerenommeerde beursgoochelaar in aanraking kunt komen. Hiervoor zijn diverse manieren zodat u hem te allen tijde kunt bereiken.

  • Zo kunt u het telefoonnummer dag en nacht proberen en als hij niet opneemt kunt u een berichtje achterlaten via de voicemail. Deze beursgoochelaar zal u weldra terugbellen wat betreft de mogelijkheden van een boeking en overige informatie.
  • Wilt u liever een e-mail sturen? Dan kan dat ook. U kunt het online formulier de hele dag invullen, het internet sluit immers niet.
  • U leest het, het is zo eenvoudig, een kind kan de was doen.

Boek snel voordat het te laat is

Jordi is een van de meest vooraanstaande goochelaars in het land en als beursgoochelaar heeft hij hoge ogen gegooid. U snapt dan ook vast wel dat u maar beter zo vroeg mogelijk kunt boeken want voor u het weet bent u te laat en zult u iets geheel anders moeten bedenken waardoor u allicht veel klandizie misloopt. Dat moet u niet laten gebeuren dus wees proactief en neem snel contact op zodat u een kijkje in zijn schema hebt en hij uw naam er tussen kunt zetten. Een tip die we u niet willen onthouden is door de beursgoochelaar in te zetten bij het promoten van uw materiaal. Zo kan hij tijdens zijn kunsten uw producten op een wel heel originele manier aanbieden en kan hij door het publiek bij zijn trucs te betrekken hen op uw producten wijzen. Hebt u promotieartikelen? Geef ze dan ook aan de beursgoochelaar want dan kan hij ze achter iemands oor te voorschijn halen en op die manier deze artikelen gaan verspreiden onder het publiek. Dat is weer eens iets anders dan het doelloos uitdelen van ballonnen en petten en pennen aan voorbijlopende bezoekers die het zonder blikken of blozen aannemen. Dat wilt u natuurlijk altijd zien te voorkomen. Wees dus slim en neem vandaag nog contact met hem of zijn management op. Hier gaat u namelijk absoluut geen spijt van krijgen en de onkosten zijn miniem!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn