Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Bent u zoekende naar een scootmobiel in Leiden?

Mijn oma is al een tijd slecht ter been. Ze is zo een type mens die dit soort dingen niet wil toegeven en nog denkt dat alles prima is zo lang ze er niet aan denkt. Maar feit is, ze wordt ouder en is nou eenmaal slechter ter been. Dus wij als familie vinden dat zij eens moet gaan nadenken over een scootmobiel, voor al omdat wij als familie bang zijn dat zij op straat ten val komt en zich bezeerd. Mijn oma wilde hier eigenlijk niets van weten, zij vindt dat ze nog prima zelf kan lopen. Op een middag zat ik met mijn oma op de bank en ik was op het internet aan het zoeken naar een scootmobiel in Leiden. Mijn oma woont in Leiden, dus ik dacht dat ik haar misschien kon overhalen om te gaan kijken en dan kon zij ook de scootmobiel uit proberen. Haar eerste reactie was fel en ze wilde niet. Na een tijdje gaf ze toe dat ze laatst inderdaad op straat gevallen was, maar dit niemand verteld had. Ze gaf toe dat een scootmobiel in leiden bekijken misschien toch niet zo een slecht idee was. We gingen daarom samen verder met online zoeken naar een scootmobiel in leiden en kwamen zo op de website fastfuriousscouters.nl. Zodra we op deze website kwamen zagen we een groot aanbod aan verschillende scooters, scootmobiel en brommobielen door heel nederland. Wij waren uiteraard op zoek naar een scootmobiel Leiden. Via de zoekmachine op de website typte ik in scootmobiel in leiden en zo kwamen we bij een aanbod van verschillende scootmobielen. Mijn oma was hip, dus had zeker nog een mening over hoe de scootmobiel er uit moest komen te zien. Gelukkig stonden er op de website plaatjes en een duidelijke omschrijving over de scootmobiel. Mijn oma kreeg al snel een scootmobiel in leiden op het oog die zij graag zou willen proberen. Helaas gaf de website aan dat door corona de showroom dicht was, maar wij wilden serieus een scootmobiel in leiden kopen. Ik besloot daarom eens te bellen met de klantenservice.

Zij zouden mij zeker kunnen helpen met een scootmobiel in leiden

De klantenservice gaf aan dat wij uiteraard de scootmobiel konden proberen, mits op afspraak en we serieus waren in het kopen van een scootmobiel in leiden. Ik legde uit dat we dit zeker waren en ik samen met mijn oma naar de afspraak zou komen. De man was erg vriendelijk en gaf aan dat dit geen probleem was. Hij legde ons uit waar we moesten zijn en we maakten een afspraak.

Tijdens deze afspraak werden we prima geholpen!

We zijn dan ook geslaagd in de aankoop van een scootmobiel in leiden. Mijn oma is na alle twijfel die zij van te voren had, nu super blij dat ze het toch gedaan heeft en de website heeft daar zeker bij geholpen.

  • De website biedt een breed scala aan verschillende voertuigen
  • Elk voertuig staat duidelijk uitgelegd met plaatje en al
  • De medewerkers waren zeer vriendelijk en stonden ons uitgebreid te woord


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn