Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Bent u opzoek naar een glazenwasser Hengelo?

Bent u opzoek naar een glazenwasser Hengelo? Dan bent u bij Reerink schoonmaak & onderhoud aan het goede adres. Het bedrijf is in 1936 gestart als glazenwasserij. In 1971 is de zoon van de eigenaar begonnen met een eigen schoonmaakbedrijf en een aantal maanden later komt zijn broer bij hem in de organisatie. Maar in 1991 besluit de broer om de onderneming te verlaten. In 2005 neemt de de zoon het bedrijf van zijn vader over. Inmiddels is dit bedrijf uitgegroeid tot een allround dienstverlener in Twente en heeft het zo’n 100 vaste medewerkers in dienst.

Glazenwasser Hengelo

Het is belangrijk om een goede uitstraling van een bedrijfspand te hebben. Zo vormen de gevel en ramen gezamenlijk een soort visitekaartje voor het bedrijf. Klanten die langskomen maken onbewuste oordelen over de totaaluitstraling. Het is natuurlijk van belang dat de ramen er goed uit ziet, hiervoor is de glazenwasser Hengelo. Het draagt eenvoudig bij aan een eerste verzorgde indruk.

Het bedrijf zorgt bij klanten voor de perfecte uitstraling en biedt daarom de glazenwasser Hengelo aan. Deze glazenwasser Hengelo is goed opgeleid, werkt nauwkeurig en geeft vlekken geen kans. Daarnaast is de glazenwasser Hengelo voorzien van de diploma’s om het werk veilig en verantwoord uit te voeren.

Daarnaast werken de glazenwasser Hengelo met de beste middelen en producten om het pand er op z’n best uit te laten zien. De glazenwasser Hengelo werkt efficiënt en snel, maar zal u ook nooit te lang laten wachten. Wanneer iets vies is wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk schoon. De glazenwasser Hengelo heeft een specifieke taak wat er voor zorgt dat u op de lange termijn kosten bespaard. Met de glasbewassing worden de kozijnen ook meegenomen, wat duur onderhoudt kan voorkomen. Het vuil wordt vervolgens grondig aangepakt waardoor het niet tot schade kan leiden. 

Mogelijkheden

Bij het bedrijf kunt u terecht voor de glazenwasser Hengelo. Zo kunnen ramen tot 56 meter hoog door het bedrijf gewassen worden. Maar ook flatgebouwen zijn een optie. De glazenwasser Hengelo hanteert diverse werkwijzen afhankelijk van de hoogtes. Namelijk:

  • Traditionele manier: ramen tot 10 meter hoog worden door de glazenwasser Hengelo met een ladder bewerkt.
  • Tuckerpole: ramen van 15 meter hoog worden door een innovatief warmwatertelescoopbewassingssysteem bewerkt.
  • Hoogwerker: voor alle ramen tussen de 15 en 26 meter hoog maakt de glazenwasser Hengelo gebruik van een hoogwerker.
  • Meter hoogwerker: voor ramen hoger dan 26 meter, maakt de glazenwasser Hengelo gebruik van een meter hoogwerker. 

De glazenwasser is er voor elk soort bedrijf: klein of groot of particulier, het maakt niet uit. De glazenwasser is pas tevreden met zijn werk wanneer de klant dit ook is. Daarnaast is geen opdracht te gek. Wanneer u voor Reerink schoonmaak & onderhoud kiest zit u bovendien nergens aan vast. Zo is het mogelijk om eenmalig uw ramen te laten wassen door het bedrijf. Zo is het bedrijf flexibel en is er geen sprake van contractuele verplichtingen.

Wilt u weten wat het bedrijf voor u kan betekenen? Neem dan contact op via de telefoon of vul een contact formulier in via de website. Het bedrijf neemt zo snel mogelijk contact met u op.

https://www.reerinkschoonmaak.nl/glazenwasser-hengelo/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn