Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Bent u op zoek naar gebruikte pallets?

U bent op zoek naar gebruikte pallets. Deze kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor uw transport, maar ook om robuuste meubels mee in elkaar te zetten. Gebruikte pallets hebben op die manier functies en u kunt ze bij ons ook nog eens goedkoop bestellen. Bij palletspoed.nl bent u helemaal aan het juiste adres voor gebruikte pallets. Kijk eens op onze website of u er iets voor u bij zit. Wij gebruiken louter en alleen goedgekeurde gebruikte pallets. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit bedrogen uit. Onze gebruikte pallets voldoen aan dezelfde vereisten die bij nieuwe pallets ook gelden. Dit geldt voor alle typen gebruikte pallets die wij aanbieden. En dat is een heel assortiment! Op die manier kunnen wij onze klanten altijd bieden wat zij nodig hebben. Wij zijn van alle markten thuis en hebben voor ieder wat wils. Zelfs als uw pallet er niet tussen zit, dan kunt u ons mailen welke u precies nodig heeft, en dan gaan wij op onderzoek uit. We kunnen dan vast wat voor u betekenen. Moet u bijvoorbeeld vaak goederen transporteren heeft u dan ineens met spoed gebruikte pallets nodig? Soms blijken er ineens te weinig te zijn en zit u met de gebakken peren. Maar geen nood! Bij palletspoed.nl bent u dan helemaal aan het juiste adres. Wij kunnen al binnen 24 uur de gewenste gebruikte pallets bij u afleveren. En dit alles is voor de scherpste prijzen. Zo hoeft u dus nooit te diep in de buidel te tasten voor de beste gebruikte pallets die er zijn. Onze kwaliteit-prijs verhouding is van zeer hoog niveau. Daarbovenop hebben wij ook nog eens lage leverkosten en hanteren wij hetzelfde tarief voor heel Nederland. Zo komt u niet voor verassingen te staan en weet u altijd waar u aan toe bent. Dat vinden wij heel belangrijk als bedrijf, want alleen door vertrouwen bind je klanten aan je bedrijf. Daarom weten veel mensen de weg al jaren naar ons te vinden en leveren wij telkens met spoed de gewenste pallets af. Wij zijn de oplossing voor uw probleem! Kijk vandaag nog op palletspoed.nl en laat u informeren over de mogelijkheden. Waarom zou u eigenlijk niet voor ons kiezen? Dat is hier de grote vraag. Wij zijn echt de beste optie als het om pallets gaat. Goedkoop, betrouwbaar en vakkundig; wat wil een mens nog meer. Palletspoed.nl staat voor u klaar in al die situaties dat uw bedrijf ineens een tekort had aan transportmiddelen.!

Gebruikte pallets in alle soorten en maten

Palletspoed.nl is niet voor niets opgericht: bedrijven die met spoed gebruikte pallets nodig hebben, komt vaker voor dan u denkt. Wij zagen dus een gat in de markt en begonnen gebruikte pallets aan te bieden. Deze gaan altijd als warme broodjes over de toonbank. Gebruikte pallets vinden kan soms nog best tijdrovend zijn, maar met palletspoed.nl hebt u ze binnen een mum van tijd in huis. In een handomdraai bestelt u ze gewoon via website! Ze zijn er in vele soorten en maten, dus kijk eerst goed rond welke u nodig heeft. Zo kunt u gebruikte pallets bestellen die van hout, kunststof of blokvormig zijn. Dit is echter een kleine greep uit ons assortiment, en daarnaast zijn ze ook verkrijgbaar in verschillende maten. Voor hulp en vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel en wij laten u dus nooit voor een dichte deur staan. Dit is een van onze belangrijkste pijlers waar ons bedrijf is gebaseerd! Waar staan wij verder bekend om? Denk daarbij eens aan de volgende zaken:

  • lage leveringskosten
  • scherpe prijzen
  • uw bestelling wordt binnen 24 uur (spoed) of 48 uur (standaard) afgeleverd
  • veilig betalen met iDEAL

Snel dus ook naar onze website als u problemen heeft met de voorraad van gebruikte pallets. Vaak is dit een onderdeel dat over het hoofd wordt gezien binnen de transport wereld. Toch zijn ze essentieel, want als de goederen op de juiste manier horen aan te komen, dan moet dit natuurlijk wel gebeuren. U wilt natuurlijk dat de lading goed beschermd en ondersteunt wordt tijdens transport. En dat kan alleen met goede gebruikte pallets. U kunt daarbij vertrouwen op ons. Gelooft u ons niet? Ga naar de website en laat het ons aan u bewijzen!

Milieubewust

Wij van palletspoed.nl weten als geen ander dat de markt een zeer veel wisselt. De zakelijke markt is wispelturig en daardoor komen bedrijven soms ineens met een tekort aan pallets te zitten. Vooral voor deze bedrijven is er onze website. Maar ook voor de particulier staan wij klaar! Bij ons vindt u bovendien milieubewuste pallets. Gebruik ze om er iets leuks van de klussen: op onze website zijn eindeloos veel voorbeelden waardoor u zich kunt laten inspireren. U krijgt goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij vinden het milieu belangrijk en daarom werken wij nauw samen met gecertificeerde partners. Die doen bijvoorbeeld aan recycling van hout en zetten zich in voor eerlijke grondstoffen. Zo weet u wat u koopt en is dit ook nog eens milieubewust. Dat is wel zo fijn voor u als klant. Hak vandaag de knoop nog door en twijfel niet langer, want dat heeft nog nooit iemand verder geholpen. Bel even en wij helpen u echter wel verder. Vele klanten wisten voor u de weg al naar ons te vinden; nou u nog!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn